Οι δολοφονίες του Lester Street

Στις 3 Μαρτίου 2008, μια φρικτή σκηνή ανακαλύφθηκε στη γειτονιά Binghampton του Memphis, Tennessee. Αφού έλαβε ένα τηλεφώνημα από έναν ενδιαφερόμενο συγγενή του, οι αστυνομικοί του Μέμφις εισήλθαν σε ένα σπίτι στην οδό Lester Street 722 για να ελέγξουν τους επιβαίνοντες. Αυτό που βρήκαν ήταν συγκλονιστικό, ακόμη και σε έμπειρους αξιωματικούς. Τα σώματα έξι ατόμων, ηλικίας από 2 έως 33 ετών, ήταν διάσπαρτα σε όλο το σπίτι. Επιπλέον, τρία άλλα παιδιά βρέθηκαν σοβαρά τραυματίες.

Τα θύματα της δολοφονίας θα προσδιοριστούν σύντομα ως εξής:

Οι τραυματίες αναγνωρίστηκαν ως:

Παρόλο που χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να διευθετηθεί, οι αναφορές αυτοψίας έδειξαν τελικά ότι τα ενήλικα θύματα τραυματίστηκαν πολλές φορές, ενώ τα παιδιά μαχαιρώθηκαν πολλές φορές και υπέστησαν τραύμα αμβλύ δύναμης στο κεφάλι. Τα επιζώντα θύματα επίσης έφεραν μαχαίρια τραυματισμού, ένας από τους οποίους βρέθηκε με ένα μαχαίρι ακόμα κολλημένο στο κεφάλι του.

Καθώς η κοινότητα απογοητεύτηκε από το σοκ της ανακάλυψης, οι φήμες άρχισαν να τρέχουν αχαλίνωτες σχετικά με το ενδεχόμενο κίνητρο και τον δράστη ενός τέτοιου εγκλήματος. Για αρκετές ημέρες, η γενική συναίνεση ήταν ότι οι δολοφονίες πρέπει να έχουν συσχετιστεί με συμμορίες. Μετά από όλα, ποιος άλλος θα έπεφτε σε τέτοια βιαιότητα;

Με αυτό το σκεπτικό, ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικό όταν η αστυνομία ανακοίνωσε μόλις λίγες μέρες μετά τις δολοφονίες που συνελήφθησαν και φόρισε την Jessie Dotson, ηλικία 33 ετών, με το έγκλημα.

Η Jessie Dotson ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός του θύματος Cecil Dotson. Η Τζέσι ήταν επίσης ο θείος και των πέντε παιδιών που συμμετείχαν. Σύμφωνα με ένα λογαριασμό από ένα από τα θύματα της σφαγής που έζησαν και από μια ομολογία του Dotson, ο ίδιος, η Jessie πυροβόλησε τον Cecil κατά τη διάρκεια ενός επιχειρήματος. Στη συνέχεια προσπάθησε να σκοτώσει όλους τους άλλους στο σπίτι για να εξαλείψει κάθε μάρτυρα.

Η έρευνα για τις δολοφονίες του Lester Street προβλήθηκε στην εκπομπή A & E, The First 48 . Η ομολογία του Dotson προβλήθηκε επίσης κατά τη διάρκεια αυτού του επεισοδίου. Η δολοφονία καλύφθηκε από τα εθνικά ΜΜΕ σε κάποιο βαθμό.

Ο Jessie Dotson καταδικάστηκε για 6 κατηγορίες φόνου πρώτου βαθμού μετά τη δίκη του Οκτωβρίου 2010 στο Μέμφις. Καταδικάστηκε σε θανατική ποινή.

Τελευταία ενημέρωση Μαρτίου 2017