Οι 11 λογαριασμοί Instagram πρέπει να ακολουθήσουν στο Πίτσμπουργκ

Ανακαλύψτε την πόλη μέσα από τις εργασίες αυτών των φωτογράφων

Αυτές οι Instagrammers που βασίζονται στο Πίτσμπουργκ καταγράφουν την κουζίνα, την τέχνη, το ύφος, τους ανθρώπους και τις απόψεις της πόλης με εκπληκτικές εικόνες. Ακολουθήστε μαζί με τους 11 καλύτερους φωτογράφους Instagram του Pittsburgh.

Λογαριασμοί Instagram

Skyline Superstar @ davedicello
Αυτές οι ασφάλειες του ορίζοντα είναι εκπληκτικές. Στις ήρεμες ώρες πριν από την ανατολή και αργά τη νύχτα, το @ davedicello φωτογραφίζει την πόλη, συλλαμβάνοντας τα ομίχλη πρωινά, τα φώτα που αναβοσβήνουν και τα ήρεμα νερά του ποταμού σε εκπληκτικές εικόνες.

Sartorial Supremacy @ summerwind41490
Αυτός ο blogger που εδρεύει στο Pittsburgh καταγράφει την αίγλη του Πίτσμπουργκ. Είτε παρουσιάζει μια ιδέα ρούχων για μια νύχτα είτε για να αποκαλύψει νέες τάσεις της μόδας, υπάρχει συχνά ένα τοπικό σκηνικό. Για τους λάτρεις των μαργαριταριών, της σαμπάνιας, της preppy καρότσας και της κομψής μόδας, ο λογαριασμός του summerwind41490 θα γίνει γρήγορα αγαπημένος.

Drool- προκαλώντας @ eatpgh
Αυτός ο λογαριασμός εγγυάται ότι θα σας πεινάσει. Οι γυναίκες του @ eatpgh γνωρίζουν όλα τα καλύτερα μέρη για φαγητό στο Πίτσμπουργκ και ευτυχώς μοιράζονται αυτές τις πολυπόθητες πληροφορίες με όλους μας.

Τρόφιμα Αγαπημένα @ adammilliron
Αναμείνετε να δείτε φωτογραφίες προσεκτικά δημιουργημένων κοκτέιλ και απολύτως καλυμμένα γεύματα από τον φωτογράφο @ food ad-drink-adammilliron. Ο λογαριασμός παρέχει επίσης μια διασκεδαστική ματιά πίσω από τις σκηνές του τι είναι σαν να στυλ και φωτογραφία το πιο παγκοσμίως λατρευτικό αντικείμενο νεκρή φύση - καλό φαγητό.

Στυλ Guru @ keeppittsburghdope
Τα πορτραίτα του streetstyle στο @ keeppittsburghdope είναι ίσα μέρη έμπνευσης μόδας και ημερολόγιο πόλης.

Όμορφα κοντινά πορτρέτα καταγράφουν εκφράσεις καθώς και επιλογές στολή. Τα ορόσημα στο κέντρο της πόλης, όπως οι γέφυρες, οι τοιχογραφίες και τα εικονικά κτίρια, χρησιμεύουν συχνά ως σκηνικά.

City Life @ stripdistrict412 , από @ steelcitygrammers
Ο λογαριασμός του stripdistrict412 είναι μια φέτα της ζωής με ένα μείγμα πορτρέτων, λιθόστρωτων χώρων, νεκρή φύση και σπηλιές.

Κάποιες φωτογραφίες καταγράφουν την κίνηση και τη φασαρία των ανθρώπων και των αυτοκινήτων, ενώ άλλοι απεικονίζουν την πόλη με ηρεμία και γαλήνη.

Ο καλλιτέχνης @ baronbatch
Πρώην παίκτης της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, είναι τώρα ο καλλιτέχνης. Το Baronbatch με βάση το Πίτσμπουργκ παρουσιάζει τη φωτεινή ποπ τέχνη του και τις σκέψεις του στο Instagram. Αναφέρεται στο έργο του ως POP-X, ένα μείγμα ποπ τέχνης και εξπρεσιονισμού.

Swoon-Worthy Moments @ HotMetalStudio
Με ένα δώρο για τη σύλληψη ρομαντικών στιγμών, το @ HotMetalStudio έχει γράψει τον γάμο πολλών ζευγαριών του Πίτσμπουργκ. Ακολουθήστε για λεπτομέρειες γάμου, αξέχαστες φωτογραφίες πορτρέτου και όμορφες στιγμές από την καθημερινή ζωή.

Τοπικό Flair @ yajagoff
Για μια πραγματική γεύση του τοπικού πολιτισμού, το @ yajagoff είναι ο λογαριασμός που θα ακολουθήσετε. Οι νεοφερμένοι στην πόλη μπορούν να μάθουν κάποιο τοπικό λεξιλόγιο και όλοι μπορούν να περιμένουν κάποια καλά γέλια.

Σχέδιο τέχνης από την Κοινότητα @ 412
Το @ 412project παρουσιάζει το έργο των τοπικών φωτογράφων Instagram, τόσο στο λογαριασμό Instagram του όσο και σε ένα pop-up gallery στο κέντρο της πόλης. Η νέα πρωτοβουλία, που ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2015, ήταν το πνευματικό τέκνο του Wendy Lachendro, ο οποίος πηγαίνει με το όνομα @ PittsburghInPictures στο Instagram.

Τοπίο Leader @ pittindiefreak , των @ steelcitygrammers
Αληθινή προειδοποίηση: Εάν απομακρυνθήκατε από το Πίτσμπουργκ, το λογαριασμό του pittindiefreak θα μπορούσε απλώς να σας κάνει να νιώσετε νοσταλγία με το συνδυασμό των ασπίδων της οροσειράς, των αγροτικών προοπτικών και των φρέσκων πολιτιστικών κτηρίων.

Αυτός ο λογαριασμός παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο τόσο τη ζωή της πόλης όσο και τη ζωή στη χώρα που κάνουν το Πίτσμπουργκ τόσο ξεχωριστό. Σε αυτό το Q-and-A, ο φωτογράφος πήρε λίγα λεπτά μακριά από την κάμερα για να μιλήσει για το Instagram, το Steel City Grammers και τη φωτογραφία.