Σχέδια Ευχαριστιών στο Πίτσμπουργκ

Εκδηλώσεις, Επιλογές Δείπνου και Ευκαιρίες Εθελοντισμού

Εάν βρίσκεστε στο Πίτσμπουργκ ή στον γενικό τομέα, δείτε μερικές από τις εκδηλώσεις και τα διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με την οικογένεια και τους φίλους σας για την ημέρα των ευχαριστιών. Κορυφή της λίστας είναι η παρέλαση των Ευχαριστιών, δείπνο στα εστιατόρια με μενού Ευχαριστιών, εθελοντισμός ή άλμα στα Χριστούγεννα.

Εκδηλώσεις Ευχαριστιών

Ψάχνετε για κάτι που πρέπει να κάνετε είτε για την μεγάλη μέρα είτε για το σαββατοκύριακο που ακολουθεί; Ελέγξτε μια εκδήλωση των εκδηλώσεων των ευχαριστιών του Πίτσμπουργκ από τον ετήσιο αγώνα της Τουρκίας μέχρι την Holiday Parade.

Δεν μπορείτε να φτάσετε στη φετινή Παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών της Νέας Υόρκης, αλλά το δημοφιλές στο Πίτσμπουργκ είναι και το ετήσιο Πακέτο διακοπών WXPI, το οποίο είναι διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια που διαθέτει υπέροχα πλωτά, σχολικές σχολές, ιππικές μονάδες και μερικές από τις αγαπημένες προσωπικότητες ραδιοφώνου και τηλεόρασης.

Πριν να γκρεμίσετε τον εαυτό σας με την ημέρα της ημέρας των Ευχαριστιών γαλοπούλας, γέμιση, και πίτες, ενταχθούν στο YMCA την ημέρα των ευχαριστιών στο PNC Park για την ετήσια ημέρα των ευχαριστιών Τουρκία Trot αγώνα για φιλανθρωπία.

Η μέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών είναι η πρώτη μέρα για το Χειμερινό Λουλούδι και το Φως Κήπος στο Conservatory και τους Βοτανικούς Κήπους Phipps. Χτισμένα γύρω από ένα χειμερινό θέμα, οι οθόνες διαθέτουν γεμάτες ζωγραφιστές LED, λεπτομερή σκηνικά, διακοσμημένα έλατα και πεύκα, αμάρυλλες, ορχιδέες και περισσότερες από 2.000 ανοιχτές παραστάσεις.

Επιλογές εστιατορίου

Την ημέρα των ευχαριστιών, η πλειοψηφία των οικογενειών μπορεί να συγκεντρωθεί γύρω από ένα τραπέζι για να απολαύσει μια οικογενειακή γιορτή, αλλά περίπου ένας στους 10 Αμερικανούς θα κατευθυνθεί σε ένα εστιατόριο, σύμφωνα με την National Restaurant Association.

Πολλά εστιατόρια του Πίτσμπουργκ σερβίρουν το δείπνο των Ευχαριστιών, προσφέροντας μενού επιλογών για πρωινή χρέωση ή μπουφέδες. Ορισμένα ετήσια αγαπημένα περιλαμβάνουν αλυσίδες εστιατορίων όπως Atria's και The Capital Grille, καθώς και ένα μπουφέ των Ευχαριστιών που προσφέρεται στο The Chadwick.

Για μια μοναδική εμπειρία ευχαριστιών, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε την κρουαζιέρα για δείπνο των Ευχαριστιών στο Majestic Clipper's Gateway.

Εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να απολαύσετε μια περιοδεία με ποταμόπλοιο και γιορτή καθώς ταξιδεύετε στο παρελθόν του εορταστικού ορίζοντα της πόλης του Πίτσμπουργκ.

Παραγγελία Απογευματινή παραλαβή

Εάν θέλετε να φάτε, αλλά αντί για κινεζική takeout στο τραπέζι των Ευχαριστιών σας, θα προτιμούσατε μια γιορτή των Ευχαριστιών, μπορείτε να παραγγείλετε τις ευχαριστίες. Μπορεί ακόμη και να θέλετε να φιλοξενήσετε ένα πάρτι, αλλά δεν έχετε το χρόνο να μαγειρέψετε ή είστε δεν είναι διασκεδαστικό, υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να αγοράσετε ολόκληρο το γεύμα σας των Ευχαριστιών έτοιμο προς μετάβαση στο Πίτσμπουργκ.

Μαγειρική των Ευχαριστιών

Αν σχεδιάζετε να φτιάξετε εκείνη την κολοκυθόπιτα ή την μήλο πίτα από το μηδέν, τότε ένα ταξίδι σε ένα τοπικό αγρόκτημα του Πίτσμπουργκ όπου μπορείτε να επιλέξετε τις κολοκύθες ή τα μήλα σας μπορεί να είναι μια διασκεδαστική οικογενειακή δραστηριότητα καθώς και τις πιο φρέσκες επιλογές σας για το τραπέζι των Ευχαριστιών σας. Τα περισσότερα από τα αγροκτήματα έχουν φρέσκο ​​καλαμπόκι και άλλα λαχανικά που καλλιεργούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους που ίσως θέλετε να πάρετε. Καλύτερα, μερικές από αυτές τις πίτες μπορούν ήδη να συναρμολογηθούν και είναι έτοιμες να μπουν σε φούρνο για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Τίποτα δεν λέει το Πίτσμπουργκ περισσότερο από μια προσφορά haluski στο τραπέζι των Ευχαριστιών. Το Haluski είναι ένα πιάτο σάντουιτς με ντολμάδες δημοφιλή στην περιοχή. Για όσους είναι νέοι στην περιοχή ή επισκέπτονται για τις διακοπές, μια παραδοσιακή ημέρα ευχαριστιών του Πίτσμπουργκ μπορεί να μην είναι πλήρης χωρίς αυτό.

Εθελοντικές ευκαιρίες

Σε μια μέρα για να ευχαριστήσετε όσα έχετε, ίσως να επιστρέψετε στην κοινότητα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των Ευχαριστιών ή την ημέρα των Ευχαριστιών, μπορεί να βοηθήσει τους άλλους να αισθάνονται αγαπημένοι, ευπρόσδεκτοι και φροντισμένοι σε μια εποχή που είναι κάτω από την τύχη τους ή λιγότερο τυχεροί. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες εθελοντών διακοπών εάν έχετε λίγες ώρες να χάσετε.

Ξεκινήστε τα Χριστούγεννα σας

Πάρτε τον εαυτό σας στο πνεύμα των διακοπών με μια επίσκεψη σε ένα από τα πολλά όμορφα μέρη του Πίτσμπουργκ διακοπές ή φως των διακοπών οθόνες, ή να πάρετε ένα άλμα για τα ψώνια σας σε μια περιοχή σκάφη δείχνουν διακοπές.

Τα Χριστούγεννα, Hanukkah και άλλες παραδόσεις διακοπών είναι εμφανή γύρω από κάθε γωνιά της μεγαλύτερης περιοχής Pittsburgh. Ορισμένα από τα κορυφαία σημεία για διακοπές και χειμωνιάτικη διασκέδαση περιλαμβάνουν το Miniature Railroad and Village, τα φώτα διακοπών και τα τοπικά μουσεία.

Το φωτισμό διακοπών του Pittsburgh-area εμφανίζει τους επισκέπτες και τους κατοίκους από τη γιορτή των φώτων Hartwood μέχρι το χειμερινό φεστιβάλ φώτων στο Oglebay.

Δεν είναι δύσκολο να βρείτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο γύρω από το Πίτσμπουργκ. Οι προσκόπους, οι οργανώσεις πολιτών και αναμνηστικών, τα κέντρα κήπου και τα κέντρα βελτίωσης της οικίας φέρουν μεγάλη ποικιλία. Μερικά από τα καλύτερα και πιο φρέσκα δέντρα, ωστόσο, προέρχονται από τα τοπικά χριστουγεννιάτικα δέντρα.