Εθελοντικές ευκαιρίες διακοπών στην ευρύτερη περιοχή του Πίτσμπουργκ

Χάρη με την επιστροφή στην Κοινότητα

Το εθελοντικό πνεύμα στο Πίτσμπουργκ γύρω από τις διακοπές είναι όμορφο να βλέπεις. Οι εθελοντικές θέσεις για να βοηθήσουν στην οργάνωση, την εξυπηρέτηση και τον καθαρισμό του γεύματος των διακοπών στις αποστολές περιοχής και τα καταφύγια στην Ημέρα των Ευχαριστιών γεμίζουν μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Υπάρχουν όμως πολλές άλλες ημέρες στην περίοδο των διακοπών και πολλοί άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε όσους χρειάζονται λίγο χέρι βοήθειας.

Γεύματα διακοπών για τους άστεγους

Το Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών του Στρατού Σωτηρίας της Δυτικής Πενσυλβανίας χρειάζεται εθελοντές να βοηθήσουν με τις γιορτές των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων που χρηματοδοτούνται από τα τοπικά ξενοδοχεία για τους άπορους και τους άστεγους τις ημέρες πριν και μετά τις Ημέρες των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων .

Ο Στρατός Σωτηρίας χρηματοδοτεί επίσης τέσσερα δείπνα σε όλη τη χώρα, καθώς και ατομικά δείπνα της κοινότητας στα Κέντρα Λατρείας και Εξυπηρέτησης. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για να εγγραφείτε στο διαδίκτυο ως εθελοντής ή για να μάθετε περισσότερα.

Red Army Σωλήνες Σωτηρίας

Έχετε μόνο μια ώρα ή δύο για εθελοντές; Ο Στρατός Σωτηρίας της Δυτικής Πενσυλβανίας χρειάζεται συνεχώς κουδούνια να στέκονται έξω από τους τοπικούς εμπόρους και να χτυπάει το κουδούνι για δωρεά για να βοηθήσει τους άπορους. Ο Στρατός της Σωτηρίας συγκεντρώνει τα περισσότερα από τα χρήματά του μέσω των βραστήρων Χριστουγέννων και η βοήθειά σας θα μπορούσε να κάνει πολύ δρόμο για να γίνει η περίοδος των διακοπών λίγο πιο φωτεινή για χιλιάδες οικογένειες στην περιοχή σας.

Φως των Υπουργείων Ζωής

Οι εορτασμοί των Ευχαριστιών, των Χριστουγέννων και της Μεγάλης Παρασκευής σερβίρονται στην αποστολή και οι εθελοντές παραδίδουν επίσης ζεστά γεύματα σε πάνω από δώδεκα τοπικούς ανώτερους πολίτες και υψηλού εισοδήματος με χαμηλό εισόδημα την ημέρα των Ευχαριστιών. Οι εθελοντές χρειάζονται για να βοηθήσουν τους επισκέπτες, να εξυπηρετήσουν και να καθαρίσουν μετά το γεύμα και να βοηθήσουν στις παραδόσεις.

Οι εθελοντικές θέσεις των Ευχαριστιών γεμίζουν πολύ γρήγορα. Καλέστε τον Σεπτέμβριο ή στις αρχές Οκτωβρίου για βοήθεια στην Ημέρα των Ευχαριστιών. Μην ξεχνάτε ότι οι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια κάθε μέρα, ωστόσο! Το πρωινό και το δείπνο σερβίρονται από Κυριακή μέχρι Σάββατο για τους άστεγους και τους άπορους στο Φως της Ζωής. Οι εθελοντές πρέπει να είναι ηλικίας 12 ετών και άνω.

Κάποιος κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα. Εθελοντισμός στο διαδίκτυο για βοήθεια με το υπουργείο γεύματος Φωτός της Ζωής.

Το Φως των Υπουργείων Ζωής εργάζεται επίσης σκληρά για να μετατρέψει αυτό που είναι συχνά η μοναχική εποχή του χρόνου για τους άστεγους του Πίτσμπουργκ σε μια ευτυχισμένη γιορτή. Μπορείτε να βοηθήσετε τους βοηθούς με τα δώρα σας. Επιλέξτε μια ετικέτα δώρου (ή πολλά) με μια ειδική λίστα επιθυμιών για ένα άτομο ή συμβάλλετε με τη μορφή δωροκάρτες ή μετρητά. Χρειάζονται επίσης χαρτί συσκευασίας Χριστουγέννων και μεγάλες τσάντες δώρων. Ζητούν να μην τυλίξετε τα δώρα έτσι ώστε να μπορούν να ταιριάζουν με το κατάλληλο δώρο και μέγεθος με κάθε άτομο στη λίστα τους.

Θησαυροί για παιδιά

Παλαιότερα γνωστό ως πρόγραμμα Angel Tree, ο Στρατός Σωτηρίας των Δυτικών Πενσυλβανιών για τα θησαυρά για παιδιά παρέχει παιχνίδια για περισσότερα από 65.000 παιδιά, πάνω από 25.000 από αυτά στην κομητεία Allegheny. Οι οικογένειες που επιθυμούν να βοηθήσουν τα παιχνίδια στο τοπικό κέντρο λατρείας και εξυπηρέτησης του Στρατού Σωτηρίας. Οι ετικέτες δώρων "Θησαυροί για παιδιά" συντίθενται για κάθε εγγεγραμμένο παιδί με το όνομα, την ηλικία και το φύλο τους και διανέμονται στις συμμετέχουσες εκκλησίες, επιχειρήσεις και κοινωνικές οργανώσεις. Οι δωρητές επιλέγουν μια ετικέτα και αγοράζουν ένα παιχνίδι για το παιδί. Αυτά τα δώρα συλλέγονται χωρίς περιτύλιξη για να εξασφαλιστεί η καταλληλότητα και η ασφάλεια και στη συνέχεια διανέμονται από τον Στρατό της Σωτηρίας στα παιδιά της Δυτικής Πενσυλβανίας.

Μεγαλύτερη τράπεζα τροφίμων της Πίτσμπουργκ

Μπορεί να μην ακούγεται λαμπερό, αλλά η Κοινοτική Τράπεζα Τροφίμων του Πίτσμπουργκ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πραγματικά τη βοήθειά σας για τη διαλογή, την επιθεώρηση και την πυγμαχία δωρεών τροφίμων, ειδικά τα τρόφιμα που σώζονται από τα παντοπωλεία Giant Eagle. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε σε οποιονδήποτε από τους 350 οργανισμούς τους - κουζίνες τροφίμων, κουζίνες σούπας, καταφύγια - μέσω των οποίων τα τρόφιμα διανέμονται στους πιο ευάλωτους ανθρώπους στην περιοχή μας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες εθελοντισμού, κατεβάστε ένα πακέτο εθελοντών ή επικοινωνήστε με τους συντονιστές εθελοντών.

Jingle Bell τρέχει για την αρθρίτιδα

Εθελοντής να συμμετάσχει σε αυτό το διασκεδαστικό 5k run / walk που πραγματοποιήθηκε στο North Park το Σάββατο, Δεκέμβριος 2008. Περισσότεροι από 700 συμμετέχοντες αναμένεται να ενταχθούν στο πνεύμα των διακοπών και να τρέξουν / να περπατήσουν για όσους δεν μπορούν. Ο οικογενειακός αγώνας περιλαμβάνει συμμετέχοντες σε κοστούμια, κλόουν και Άγιο Βασίλη.

Ακόμα κι αν το τρέξιμο δεν είναι το πράγμα σας, οι εθελοντές χρειάζονται για να βοηθήσουν στην εργασία γραφείου και σε άλλες θέσεις!

Παιχνίδια για Tots

Θα θέλατε να είστε ένα από τα ξωτικά του Αγίου Χριστουγέννου αυτά τα Χριστούγεννα; Στη συνέχεια, ενώστε το Toys for Tots και βοηθήστε να διανείμετε τα παιχνίδια σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη. Το Αμερικανικό Ναυτικό Σώμα αναζητά εθελοντές Santa Elves για να βοηθήσει στη διανομή παιχνιδιών σε γονείς παιδιών στις διάφορες περιοχές διανομής σε ολόκληρη τη δυτική Πενσυλβανία.

Toys for Tots συλλέγει νέα, μη τυλιγμένα παιχνίδια σε κιβώτια συλλογής τοποθετημένα σε τοπικές επιχειρήσεις για την παροχή χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Η εκστρατεία του Πίτσμπουργκ, η οποία διοικείται από εννέα θαλάσσια πλοιάρχους, διανέμει ετησίως πάνω από 300.000 παιχνίδια σε πάνω από 50.000 παιδιά στην περιοχή του Πίτσμπουργκ. Οι δωρεές παιχνιδιών συλλέγονται μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου και υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη για παιχνίδια για την ηλικιακή ομάδα 10-12 ετών. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να βρείτε πληροφορίες επικοινωνίας για έναν τοπικό συντονιστή κοντά σας.

Πρόγραμμα παιχνιδιών διακοπών HSCC

Η Human Services Center Corporation συνεργάζεται με πάνω από 50 οργανισμούς και εταιρείες σε ολόκληρη τη Νοτιοδυτική Παλαιστινιακή Πύλη για να κάνει τις διακοπές πιο φωτεινές για πάνω από 5.000 παιδιά που ζουν σε όλη την περιοχή Mon Valley στην κομητεία Allegheny. Οι εθελοντές χρειάζονταν να δωρίσουν δώρα και να διεξάγουν "δέντρα αγγέλου" στα αντίστοιχα γραφεία τους, καθώς επίσης να βοηθήσουν στη συλλογή, τη διαλογή και την παραλαβή των παιχνιδιών. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για ένα έργο κοινοτικής υπηρεσίας κοινότητας. Όλες οι ηλικίες είναι ευπρόσδεκτες.

Φέρτε κάποια χαρά στις οικογένειες των περιοχών του Πίτσμπουργκ τα Χριστούγεννα, δωρίζοντας δώρα μέσω ενός από τα υπέροχα προγράμματα δώρων για διακοπές.

Παρουσιάζει για τους ασθενείς

Από το 1984, η παρουσία για τους ασθενείς έχει συγκεντρώσει δώρα και επισκέψεις για σχεδόν 200.000 ασθενείς σε νοσοκομεία και νοσηλευτικές εγκαταστάσεις που εκτείνεται από το Erie, PA στο Morgantown, WV. Οι εθελοντές στην έδρα για τα πακέτα για ασθενείς θα σας ταιριάξουν με τον ασθενή ή την εγκατάσταση που προτιμάτε. Αν δεν εκφράσετε καμία προτίμηση, τότε θα συμφωνήσετε με τον πλησιέστερο ασυγχώρητο ασθενή ή εγκατάσταση. Μόλις αγοράσετε το δώρο σας, μπορείτε έπειτα να πάρετε προσωπικά το δώρο στον ασθενή σας! Εάν θέλετε να συμμετάσχετε, αλλά είστε απασχολημένοι, μπορείτε να επιλέξετε να συνεισφέρετε χρήματα. Στην περίπτωση αυτή, ο εθελοντής Presents for Patients θα αγοράσει, θα τυλίξει και θα παραδώσει το δώρο σας στον ασθενή.

Κοινοτικό πακέτο δώρων για ανθρώπινες υπηρεσίες

Περισσότερα από 300 παιδιά και ενήλικες στην περιοχή του Πίτσμπουργκ επωφελούνται από αυτή την ετήσια κάρτα δώρων για διακοπές. Η CHS επιδιώκει δωρεές δώρων, δώρα και συνεισφορές μετρητών και παρέχει πολλές ευκαιρίες για άτομα, οικογένειες και ομάδες να συμμετάσχουν, συμπεριλαμβανομένων όλων, από τη συμβολή ενός καλαθιού φαγητού ή την υιοθέτηση μιας οικογένειας ή ενός ατόμου.

Goodfellows Toy Fund

Το Goodfellows Holiday Toy Fund ιδρύθηκε το 1947 για ένα απλό σκοπό - για να βεβαιωθείτε ότι κάθε παιδί λαμβάνει ένα παιχνίδι για τις διακοπές. Δέχονται μόνο χρηματικές δωρεές, οι οποίες υποστηρίζουν το πρόγραμμα Marine Corps Toys for Tots (που περιγράφεται παραπάνω). Αυτό που είναι ιδιαίτερα τακτοποιημένο γι 'αυτό το αμοιβαίο κεφάλαιο παιχνιδιών είναι οι προσωπικές ιστορίες των οικογενειών που μοιράζονται στην Δημοσίευση μεταξύ της Ημέρας των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων, μαζί με τους δημοσιευμένους καταλόγους ατόμων και ομάδων που έχουν δωρίσει στο Goodfellows.

Διακοπές Menorah Mitzvah

Βοηθήστε το Εβραϊκό Κοινοτικό Κέντρο South Hills να κάνει τις διακοπές του παιδιού πιο φωτεινό, πιο ευτυχισμένο και πιο ελπιδοφόρο, προσφέροντας ένα νέο και ανοικτό δώρο κατάλληλο για την ηλικία και τοποθετώντας το στο καθορισμένο κιβώτιο στο λόμπι μας. Τα δώρα θα γίνουν δεκτά μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και θα μεταφερθούν στο The Squirrel Hill Food Pantry (πρόγραμμα εβραϊκών οικογενειακών και παιδικών υπηρεσιών) την 1η Δεκεμβρίου, εγκαίρως για τη διανομή του Chanukah. Προτεινόμενα είδη δώρων: Παιχνίδια, Ρουχισμός, Βιβλία, Κούκλες, Είδη τέχνης, Μικρές Ηλεκτρονικές συσκευές, Κουδουνίστρες. Για περισσότερες πληροφορίες: Ann Haalman, (412) 278-1975, ext. 204.

Δώρα για παιδιά συγγενών γονέων

Η θέση της Λυδίας στο αναβαθμισμένο τμήμα του Πίτσμπουργκ χρειάζεται εθελοντές να δωρίσουν παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά φυλακισμένων γονέων αυτής της εποχής. Για τη λίστα δώρων, επικοινωνήστε με τον Jean Harvey στις 412-391-1013.

Συνεργαζόμενο Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Δώρων του East End Ministry

Κάθε χρόνο, το East End Cooperative Ministry συγκεντρώνει και διανέμει δώρα για περισσότερους από 700 πελάτες της CEEM και τις οικογένειές τους - αλλά δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους! Τα άτομα, οι ομάδες και οι κοινότητες καλούνται να δώσουν δώρα σε ένα άτομο ή οικογένεια ή / και εθελοντή για να βοηθήσουν στη διαλογή και τη διανομή δώρων. Η EECM διοργανώνει επίσης ένα πρόγραμμα δωρεάς της ελπίδας, στο οποίο μπορείτε να κάνετε μια δωρεά για να βοηθήσετε τους πεινασμένους, να στεγάσετε τους άστεγους και να στηρίξετε τη νεολαία προς τιμήν κάποιας ειδικής.

Πρόγραμμα παιχνιδιών διακοπών HSCC

Η Human Services Center Corporation συνεργάζεται με πάνω από 50 οργανισμούς και εταιρείες σε ολόκληρη τη Νοτιοδυτική Παλαιστινιακή Πύλη για να κάνει τις διακοπές πιο φωτεινές για πάνω από 5.000 παιδιά που ζουν σε όλη την περιοχή Mon Valley στην κομητεία Allegheny. Οι εθελοντές χρειάζονταν να δωρίσουν δώρα και να διεξάγουν "δέντρα αγγέλου" στα αντίστοιχα γραφεία τους. Οι εκπτώσεις που εκπίπτουν από το φόρο στο Πρόγραμμα παιχνιδιών διακοπών μπορούν να καταβληθούν στο πρόγραμμα παιχνιδιών διακοπών HSCC και να ταχυδρομηθούν στο 519 Penn Avenue, Turtle Creek, PA 15145.

Πρόγραμμα περιτύλιξης μονάδων παιχνιδιών διακοπών

Εθελοντής να τυλίξει και να επισημάνει τα δώρα για το παιχνίδι Bradley σε μια από τις πολλές περιόδους συσκευασίας δώρου. Αυτά τα δώρα θα διατεθούν στα περίπου 250 παιδιά και νέους στα προγράμματα Bradley.

Σταθμός πλατεία δώρο περιτύλιγμα δώρων για SIDS

Τα SIDs των PA / Cribs for Kids αναζητούν εθελοντές διακοπών για να κάνουν 4 ή 8 ώρες βάρδιες στο τραπέζι συσκευασίας δώρων του Station Square. Θα παρέχεται κατάρτιση. Δεν υπάρχει κόστος για τον πελάτη, αλλά οι δωρεές γίνονται δεκτές.

Μπορείτε επίσης να δώσετε τον χρόνο, το ταλέντο και τον θησαυρό σας με πολλούς άλλους τρόπους στην περιοχή του Πίτσμπουργκ. Η Pittsburgh Cares, μια οργάνωση που προσφέρει μια "φιλική προς το χρήστη" προσέγγιση του εθελοντισμού, συνεργάζεται με μια ποικιλία μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και κοινοτικών ομάδων για να προσφέρει ενδιαφέροντα και ανταμείβοντας εθελοντικά προγράμματα. Τα έργα αυτά είναι διαθέσιμα σε τομείς όπως η βοήθεια στα παιδιά, η παροχή συντρόφων σε ηλικιωμένους, η βελτίωση του περιβάλλοντος, η παροχή ανακούφισης για το σπίτι και το νοσοκομείο, η εργασία με άτομα με αναπηρία, η οικοδόμηση της υπερηφάνειας, η διατροφή των πεινασμένων, των ζώων. Αυτή η θαυμάσια ομάδα βοηθά στην επέκταση του πνεύματος των διακοπών σε κάθε μέρα του έτους στο Πίτσμπουργκ. Ο εθελοντισμός δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερος!