Οι καλύτερες θέσεις στη Σαρλόττα για εθελοντές με ζώα

Εάν είστε εθελοντής, εδώ είναι πού να το κάνετε με μερικούς συντρόφους ζώων

Για διάφορους λόγους, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ψάχνουν κάπου να προσφέρουν εθελοντικά στο Σαρλότ. Υπάρχουν πολλές ομάδες που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το χρόνο σας, αλλά αν είστε εθελοντές, γιατί να μην το κάνετε με μερικούς συντρόφους ζώων;

Είτε ψάχνετε για κάποια κοινοτική υπηρεσία ή ώρες εθελοντισμού για ένα έργο, ψάχνετε να βγείτε τα παιδιά έξω από το σπίτι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή απλά θέλετε να επιστρέψετε στην κοινότητα λίγο, υπάρχουν μερικοί μεγάλοι οργανισμοί γύρω από τη Σαρλόττα που θα μπορούσε πραγματικά να επωφεληθεί από το χρόνο σας.

Ορισμένες από αυτές τις ομάδες χρειάζονται εθελοντές που μπορούν να δεσμεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ορισμένοι ειδικεύονται σε ευκαιρίες μιας ώρας ή Σαββατοκύριακου.

Μερικές οργανώσεις σε αυτόν τον κατάλογο είναι αφιερωμένες στο να βοηθήσουν τα ζώα να βρουν νέα σπίτια, πράγμα που σημαίνει ότι μια εθελοντική ευκαιρία μπορεί να σημαίνει να κρατάτε ένα ζώο στο σπίτι σας μέχρι να βρεθεί μια νέα κατοικία. Για άλλους, ίσως είναι μια μέρα εργασίας για να καθαρίσετε ένα περίπτερο, ή μπορεί να σημαίνει ότι βοηθάτε τα παιδιά να αλληλεπιδρούν με τα ζώα.

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα μέρη του Charlotte όπου δεν μπορείτε απλά να πάρετε κάποια καλή κοινοτική υπηρεσία και να κάνετε μια διαφορά, αλλά μπορείτε να το κάνετε μαζί με μερικούς γούνιους, τετράποδους φίλους στη διαδικασία.