Εκδηλώσεις Πρωτοχρονιάς στο Χιούστον

Το Χιούστον και οι γύρω περιοχές του είναι γεμάτες με εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς. Υπάρχουν πάρτι του ξενοδοχείου, πάρτι γευσιγνωσίας, πάρτι hipster, κόμματα μυστηρίου δολοφονίας και απλά τακτικές πάρτι. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο CityCentre

Κάντε μια βόλτα στο CityCentre για να χορέψετε από ένα πάρτι στο άλλο στα πολλά μπαρ και εστιατόρια της περιοχής. Ζωντανές μπάντες θα παίζουν όλη τη νύχτα, και θα έρθουν τα μεσάνυχτα, θα υπάρξει μια επική κομφετί σταγόνα.

Η εκδήλωση πηγαίνει από τις 9:30 μ.μ. έως τις 12:30 π.μ., αλλά αν αυτό είναι που πέρασε το κρεβάτι σας, το CityCentre φιλοξενεί επίσης μια παραμονή μεσημέρι με τους τόνους των παιδιών φιλικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, καθώς και ένα DJ και το μεσημέρι φούσκες ώρα. Ενώ η στάθμευση κοστίζει περίπου $ 10, και οι δύο εκδηλώσεις είναι ελεύθερες και ανοιχτές στο κοινό.

Πλατεία της πόλης της ζάχαρης

Ενώ η πόλη της Sugar Land δεν φιλοξενεί πλέον το δικό της εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, οι επιχειρήσεις στην κεντρική πλατεία της πόλης προσφέρουν μια αμέτρητη δραστηριότητα. Από τη ζωγραφική κάτω από τα μαύρα φώτα, μέχρι τα jazz brunches, σε ειδικές προσφορές, συνδυάστε και ταιριάξτε τα αγαπημένα σας για να χτυπήσετε το νέο έτος.

Πρωτοχρονιά Κρουαζιέρα Δείπνο Πυροτεχνικής Πρωτοχρονιάς

Κάντε αυτό το νέο έτος ένα αξέχαστο ένα στο σκάφος της FantaSea της Clear Lake. Η τιμή των 175 δολ. Ανά άτομο σάς προσφέρει ένα γκουρμέ γεύμα, ορεκτικά και άφθονο μουσικό, καθώς και τιάρες, τοστ σαμπάνιας και - φυσικά - πάρτι ευνοεί. Η επιβίβαση είναι από τις 8 μ.μ. έως τις 9 το βράδυ και η κρουαζιέρα διαρκεί μέχρι τις 12:30 π.μ. Εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για τους στρατιωτικούς και ενήλικες ηλικίας 55 ετών και άνω.

Πρωτοχρονιάτικη οικογενειακή γιορτή στο Kemah Boardwalk

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να ελέγξετε ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα του Χιούστον , η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια καλή στιγμή για να το κάνετε. Φέρτε όλη την οικογένεια στο Kemah για μουσική, πυροτεχνήματα και φιλικές προς το παιδί δραστηριότητες. Τα πυροτεχνήματα ξεκινούν στις 10 μ.μ.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Χιούστον

Το Houstonian Hotel διοργανώνει μια ειδική κάθε Πρωτοχρονιά, η οποία περιλαμβάνει ένα πολυτελές δείπνο, σπινθηροβόλο κρασί και ένα τοστ σαμπάνιας, καθώς και καταλύματα και brunch την επόμενη μέρα.

Το τίμημα ξεπερνά τα 650 δολάρια, αλλά όλα συμπεριλαμβάνονται και είναι πιο εξυπηρετικό από άλλα μέρη εκεί έξω. Δεν είναι κακός τρόπος να χτυπάς στο νέο έτος.

Ξενοδοχείο Westin Memorial City

Για μια πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό εμπειρία του ξενοδοχείου, το Westin Hotel Memorial City προσφέρει μια δωρεάν δημόσια εκδήλωση από τις 8 μ.μ. - 1 π.μ. που περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και δωρεάν τοστ τα μεσάνυχτα, καθώς και ειδικά για κοκτέιλ και πάρτι εύνοιες. Δεν χρειάζεται να μείνετε νύχτα, αλλά αν θέλετε, το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μια παραμονή Πρωτοχρονιάς, πλήρης με πρωινό και check out αργά.

Η πλατεία στο Memorial City

Αν δεν σας πειράζει να αγκαλιάσετε τα στοιχεία λίγο, αυτή η υπαίθρια γιορτή έχει τον Dick Clark στην οθόνη jumbo, το popcorn και μια ολόκληρη παρτίδα της Πρωτοχρονιάς swag. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα από τις 21:00 έως τα μεσάνυχτα, κοντά στο εργοστάσιο του Maggiano και το Cheesecake Factory, δίπλα στο δρόμο Gessner. Οι οικογένειες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε παραμονή μεσημέρι από τις 11 π.μ. - 12:30 μ.μ., με πτώση μπαλόνι, τοστ λεμονάδα και DJ.