Οδηγίες για (και συμβουλές στάθμευσης για το) Minute Park Maid

Πώς να μην πάρει ρυμουλκούμενα ενώ στο πάρκο Minute Maid

Το Minute Maid Park βρίσκεται στη βορειοανατολική άκρη του κεντρικού Χιούστον , ακριβώς έξω από την US 59. Ο χώρος στάθμευσης είναι οριοθετημένος από την οδό Crawford, τη λεωφόρο Texas, τη Hamilton Street και την οδό Congress.

Πώς να μην πάρει ρυμουλκούμενα ενώ στο πάρκο Minute Maid

Ενώ η στάθμευση του σταδίου περιορίζεται στους κατόχους εισιτηρίων , υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης, παρτίδα και χώρος στάθμευσης γκαράζ μέσα σε μισό μίλι ή πιο κοντά. Ακολουθούν ορισμένες οδηγίες για να διευκολύνετε την εύρεση στάθμευσης:

  1. Διαβάστε όλες τις πινακίδες πριν σταθμεύσετε. Αναζητήστε σημάδια και πανό με το μπέιζμπολ "P" που δηλώνει δημόσιο χώρο στάθμευσης.
  2. Φέρτε νικέλλα, τετράγωνα και τετράγωνα για τα μέτρα στάθμευσης. Πολλά τμήματα επιφάνειας είναι αφύλακτα και απαιτούν προκαταβολή. Κρατήστε κάποιους λογαριασμούς δολαρίων βολικό.
  3. Ορισμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία στο Downtown προσφέρουν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο. Ρωτήστε για στάθμευση όταν καλείτε για κρατήσεις μεσημεριανού ή δείπνου.
  4. Ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε το Downtown είναι με τα πόδια. Μπορεί να ανακαλύψετε ένα υπέροχο νέο κατάστημα ή εστιατόριο ! Παρακαλούμε να σέβεστε τις γειτονιές και τις κατοικημένες περιοχές.

Οδηγίες για το πάρκο Minute Maid

Από το I-45 βόρεια που ταξιδεύει νότια

Από τον Ι-45 νότο που διασχίζει βόρεια

Από τα Ι-10 ανατολικά που ταξιδεύουν δυτικά

Από το Ι-10 Δυτικά ταξιδεύοντας ανατολικά

Από τις ΗΠΑ 59 νότια που ταξιδεύουν βόρεια

Από τις ΗΠΑ 59 βόρεια που ταξιδεύουν νότια

Από το SH 288 που ταξιδεύει βόρεια

Δημόσιες συγκοινωνίες

Δεν υπάρχει δημόσια συγκοινωνία στο γήπεδο.

Ωστόσο, το Metrorail έχει μια στάση που είναι μόλις έξι τετράγωνα από το Minute Maid Park. Πληροφορίες και χάρτες για το Metrorail μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα τους. Θα θελήσετε να βγείτε από τη στάση Preston.