Ετήσιος φωτισμός μνημείων του Antietam National Battlefield

Το Εθνικό Φωτισμό Μνημείων του Battlefield του Antietam πραγματοποιείται κάθε Δεκέμβριο προς τιμήν των στρατιωτών που έπεσαν κατά τη διάρκεια της Μάχης του Αντίεταμ κατά τον Εμφυλίου Πολέμου.

Στο λυκόφως, φωτίζονται 23.110 φωτιστικά, ένας για κάθε στρατιώτη που σκοτώθηκε, τραυματίστηκε ή εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της πιο αιματηρής μάχης μιας ημέρας στην αμερικανική ιστορία. Η ελεύθερη περιήγηση σε απόσταση 5 μιλίων που προσφέρεται στους επισκέπτες είναι ο μεγαλύτερος φωτισμός μνημείων όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική.

Ο πρώτος φωτισμός μνημείων πραγματοποιήθηκε το 1988 και συνεχίζει να είναι ένα δημοφιλές γεγονός στην κοινότητα, αντλώντας από τους λάτρεις της ιστορίας από όλο τον κόσμο που απολαμβάνουν την επίσκεψη Εθνικά Battlefields κοντά στην Ουάσιγκτον DC Το μνημείο πραγματοποιείται στην αρχή της εορταστικής περιόδου κάθε χρόνο για να υπενθυμίσει μας από τις θυσίες των μελών του στρατού μας και των οικογενειών τους.

Το Εθνικό Πεδίο Μάχης Αντίεταμ

Το Antietam National Battlefield είναι προστατευόμενη περιοχή του Εθνικού Πάρκου που βρίσκεται στην κοιλάδα Antietam στο Sharpsburg, νομό Ουάσινγκτον, βορειοδυτικό Μέριλαντ. Το πάρκο μνημονεύει την αμερικανική μάχη πολιτικού πολέμου του Antietam που έλαβε χώρα στις 17 Σεπτεμβρίου 1862.

Οι επισκέπτες του πάρκου θα βρουν ένα κέντρο επισκεπτών, ένα εθνικό στρατιωτικό νεκροταφείο, μια πέτρινη αψίδα που είναι γνωστή ως Burnside's Bridge και το Μουσείο Νοσοκομείων Pry House Field, εκτός από την περιοχή του πεδίου μάχης. Είναι ένας δημοφιλής προορισμός για οικογένειες, όχι μόνο λόγω της ιστορίας αλλά και για τις πολλές επιτρεπόμενες υπαίθριες δραστηριότητες, όπως:

Θέση του φωτισμού

Το Antietam National Battlefield είναι περίπου 70 μίλια βορειοδυτικά της Ουάσινγκτον, 65 μίλια δυτικά της Βαλτιμόρης, 23 μίλια δυτικά του Frederick και 13 μίλια νότια του Hagerstown. Η κύρια είσοδος στον φωτισμό είναι η λεωφόρος Richardson Avenue από την οδό Maryland 34. Από το Boonsboro, ταξιδεύουμε δυτικά στη διαδρομή 34. Μόλις εκεί θα συναντήσετε μια σειρά αυτοκινήτων που θα σχηματιστούν στον ώμο του δυτικού.

Παρακολουθώντας τον Φωτισμό

Η επίσκεψη στο μνημείο είναι μια αρκετά ξέγνοιαστη εκδρομή, αλλά αυτές οι συμβουλές θα εξασφαλίσουν ότι όλα πάνε ομαλά.