Τα εμπορικά κέντρα του Ντιτρόιτ

Κατάλογος των εμπορικών κέντρων στην περιοχή του μετρό

Αν ψάχνετε για ένα μέρος για να ψωνίσετε, ενώ στην περιοχή του μετρό του Ντιτρόιτ, μην κοιτάτε πέρα ​​από την πληθώρα των εμπορικών κέντρων και εμπορικών κέντρων. Είτε είστε κάτοικος της περιοχής του μετρό του Ντητρόιτ είτε απλά επισκεφθείτε την Motor City, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη λίστα εμπορικών κέντρων και εμπορικών κέντρων - που οργανώνονται κατά ημερομηνία κατασκευής - για να βοηθήσετε στο σχεδιασμό της ημέρας των αγορών σας.

Από την κατασκευή ενός από τα πρώτα περιφερειακά εμπορικά κέντρα του έθνους, το Northland Center, το 1954, η Motor City έχει παίξει ρόλο στην τελειοποίηση της έκτασης των προαστίων στην Αμερική προσφέροντας μια νέα μορφή πολιτιστικής συγκέντρωσης μέσω του συνειδητού σχεδιασμού αυτών των εμπορικών κέντρων , και παρόλο που το Northland Center έκλεισε το 2015, η κληρονομιά που δημιούργησε στο Ντιτρόιτ ζει μέσα από την αφθονία των εμπορικών κέντρων που είναι ακόμα ανοιχτά γύρω από το ξενοδοχείο.

Σε μεγάλο βαθμό λόγω της βιασύνης των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της έκρηξης της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Detriot, αυτά τα εμπορικά κέντρα κατασκευάστηκαν για τους κατοίκους της περιοχής του μετρό όχι μόνο για να τους παράσχουν τη χρησιμότητα να αγοράσουν τα πάντα σε ένα μέρος αλλά και να χρησιμεύσουν ως χώρος ανταλλαγής ιδεών, περνούν χρόνο και χρήμα και αναπτύσσουν κοινότητα.

Από την έναρξή τους στην αμερικανική κουλτούρα, τα εμπορικά κέντρα έχουν γαρνιριστεί σε ποικίλους βαθμούς δημοτικότητας, κορυφώνοντας στη δεκαετία του 1990 και του 2000 πριν από την άνοδο του σε απευθείας σύνδεση καταναλωτισμού άρχισαν να βλάπτουν τη συμμετοχή στο εμπορικό κέντρο. Ακόμα, τα εμπορικά κέντρα είναι εξαιρετικά μέρη για να πάρετε συμφωνίες και αποκλειστικές υπηρεσίες, περιπλανηθείτε και ανακαλύψτε πράγματα που ποτέ δεν ήξερα ότι θέλατε και περνούν χρόνο με φίλους ή οικογένεια.