Ο οδηγός για τους ομοφυλόφιλους οδηγούς του Corpus Christi

Φιλική νυχτερινή ζωή και εστιατόρια στο Corpus Christi, Τέξας

Η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη λιμάνι στο έθνος και η μεγαλύτερη μητρόπολη στην ακτή του Τέξας, το Corpus Christi (πληθυσμός 316.000 κατοίκων) είναι μια φιλική και προσιτή πόλη με αρκετά αξιοσημείωτα αξιοθέατα - το περίφημο κρατικό ενυδρείο του Τέξας και τον κοντινό αεροσκάφος του αεροσκάφους USS Lexington World War II, και την πολιτιστική περιοχή Waterfront στο κέντρο της πόλης, η οποία φιλοξενεί το θέατρο Playhouse, το πάρκο Heritage Park, το μουσείο επιστήμης και ιστορίας και το μουσείο τέχνης του νότιου Τέξας.

Η πόλη είναι περιτριγυρισμένη από την κοινότητα νησιών των φραγμών νησιών Port Aransas (στο νησί Padre), και νότια της ζωντανής παραθαλάσσιας πόλης του Rockport, η οποία βρίσκεται μπροστά στον κόλπο Aransas - είναι μια κορυφαία περιοχή στην ακτή του κόλπου για surfing, μια κληρονομιά που μπορείτε μάθετε για το μουσείο Surf του Τέξας στο κέντρο της πόλης.

Λιγότερο από 3 ώρες με το αυτοκίνητο από το Σαν Αντόνιο και βρίσκεται κατά μήκος της ακτής του Περσικού Κόλπου περίπου στο μέσο μεταξύ του South Padre Island και του νησιού Galveston, το Corpus Christi και οι γειτονικές παράκτιες πόλεις του είναι από καιρό δημοφιλείς αποδράσεις του Σαββατοκύριακου. Για μια τόσο μεγάλη πόλη, το Corpus Christi έχει μια αρκετά περιορισμένη γκέι σκηνή και μια σχετικά μικρή κοινότητα - αυτή είναι μια αρκετά συντηρητική περιοχή με σημαντική στρατιωτική παρουσία και η προσωπικότητα της πόλης είναι λιγότερο αρμονική από το ιστορικό και funky Galveston και λίγο πιο εταιρικά και κουμπιά κάτω από το ελεύθερο πνεύμα South Padre Island. Αν ψάχνετε για μια τοποθεσία γκέι διακοπών στο σημείο του Τέξας, αυτό πιθανώς δεν είναι κορυφαία επιλογή, αλλά εάν είστε στην πόλη για να επισκεφθείτε μερικά από τα μεγάλα αξιοθέατα και να απολαύσετε κάποια ηλιοφάνεια δίπλα στη θάλασσα, και κοιτάτε να ξεκινήστε να χορεύετε, θα βρείτε μερικές εύκολες, ανεπιτήδευτες γκέι μπαρ.

Λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο νότια από το κέντρο του Corpus Christi, το πιο δημοφιλές και μακρόστενο των συναντήσεων GLBT της περιοχής είναι το Hidden Door & Loft (802 S. Staples St., 361-882-5002). Με ένα εξωτερικό σκεπαστό κατάστρωμα, η κρυφή πόρτα είναι ένα εύκολο μέρος για να συναντήσετε τους ντόπιους. το εσωτερικό είναι το κύριο μπαρ, ενώ στον επάνω όροφο, το Loft είναι ένα όμορφα διακοσμημένο καμπαρέ πιάνου που είναι ένα ζεστό μέρος για να απολαύσετε ζωντανή μουσική πιάνου.

Ένας εξέχων υποστηρικτής των τοπικών φιλανθρωπικών οργανώσεων και των εκδηλώσεων GLBT, η κρυφή πόρτα έχει ένα εκλεκτικό αποτέλεσμα - περισσότερους άνδρες από γυναίκες, αλλά όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Εάν βρίσκεστε στο κέντρο του Corpus Christi αναζητώντας καλές θέσεις για φαγητό και ποτό, θα βρείτε πολλά αξιοσημείωτα εστιατόρια - μην περιμένετε να συναντήσετε ένα μεγάλο μέρος μιας ομοφυλοφιλικής σκηνής, αλλά μέρη όπως το Water Street Seafood Company και το Oyster Bar (309 Ν. Water St., 361-882-8683) και το steakhouse της Δημοκρατίας του Τέξας στο ξενοδοχείο Omni Corpus Christi (900 Ν. Shoreline Blvd., 361-887-1000). Εκτός από το νησί Padre, το εστιατόριο Dragon Fly & Curacao Blues (14701 S. Padre Island, Δρ. 361-949-2224) είναι ένα διασκεδαστικό σημείο μετά την παραλία για παγκοσμίως εμπνευσμένες τάπας και θαλασσινά.