Τι είναι ο καιρός Δεκεμβρίου όπως στο Λας Βέγκας;

Μέσες θερμοκρασίες τον Δεκέμβριο στο Λας Βέγκας

Δεκέμβριος στο Λας Βέγκας φέρνει ψυχρότερες καιρικές συνθήκες, αλλά δεν είναι τίποτα να πάρει ενθουσιασμένος μετεωρολόγος. Οι διακοπές έρχονται στο Λας Βέγκας, αλλά το χιόνι δεν φτάνει ποτέ πραγματικά. Ω, βέβαια, υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες το Λας Βέγκας έχει αναταραχή ή δύο, αλλά μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα χρειαστείτε το βαρέος χειμώνα σας στη λωρίδα του Λας Βέγκας. Δεκέμβριος στο Λας Βέγκας σημαίνει διακοσμήσεις διακοπών και την προετοιμασία για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ώστε να προετοιμαστείτε για εορταστικές διακοσμήσεις και μενού διακοπών στα εστιατόρια και τα μπαρ.

Ωστόσο, μην εκπλαγείτε αν τα Χριστούγεννα σας στο Λας Βέγκας είναι σκεπασμένα στον ήλιο και τον καιρό 70 βαθμών.

Εάν είναι πολύ ζεστό, πηγαίνετε στο T-Mobile Arena και παρακολουθήστε τους Vegas Golden Knights, ο πάγος δροσίζει το σημείο κάτω, αλλά το χόκεϊ το θερμαίνει ακριβώς πίσω.

Μέσες θερμοκρασίες τον Δεκέμβριο στο Λας Βέγκας

Δεκέμβριος στο Λας Βέγκας σημαίνει διακοσμήσεις διακοπών και συνήθως μερικές καλές τιμές στα δωμάτια. Βεβαιωθείτε ότι βλέπετε την έκθεση διακοπών στο Bellagio καθώς και στο Palazzo. Επιλέξτε το σωστό ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, υπολογίζοντας ακριβώς τι θέλετε. Καθώς τελειώνει ο Δεκέμβριος, τα πλήθη θα αυξηθούν και ο ενθουσιασμός για το Νέο Έτος γεμίζει την πόλη. Έχουμε πολλές φωτογραφίες από ξενοδοχεία του Λας Βέγκας, αν δεν έχετε ήδη κάποιο κατά νου.

Επιλέξτε ένα ειδικό εστιατόριο στο Λας Βέγκας για ένα γεύμα διακοπών ή για να έχετε μερικά κοκτέιλ για να φρυγανίζετε το τέλος του έτους. Δείτε μια εκπομπή στο Λας Βέγκας και επωφεληθείτε από τις καλές δυνατές τιμές το Δεκέμβριο. Βρείτε μερικά πράγματα να κάνετε στο Λας Βέγκας και να επωφεληθείτε από τις δροσερές θερμοκρασίες τον Δεκέμβριο.

Pool Season τον Δεκέμβριο στο Λας Βέγκας ;
Αφαιρέστε το κοστούμι κολύμβησης και αρπάξτε ένα ωραίο πουλόβερ αντί.

Ωστόσο, υπάρχουν λίγες θερμαινόμενες πισίνες που δεν είναι γεμάτες και μπορείτε να εργαστείτε για το χειμερινό μαύρισμα σας.

Καθώς σχεδιάζετε το ταξίδι σας στο Λας Βέγκας και θεωρείτε ότι οι εκδρομές και τα αξιοθέατα συγκρίνουν τις τιμές με το Viator.com. Αν ψάχνετε για παρουσιάσεις μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε Best of Vegas. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που προσφέρουν και αν σας ταιριάζει, μπορείτε εύκολα να εξοικονομήσετε μερικά δολάρια.

Περίπατος στον Δεκέμβριο στο Λας Βέγκας;
Αν σας αρέσει να περπατάτε στις ψυχρές θερμοκρασίες. (Σχετικά με το Λας Βέγκας που είναι.)

Προϋποθέσεις γκολφ τον Δεκέμβριο στο Λας Βέγκας;
Εάν δεν σας πειράζει αυτό το τσούξιμο αίσθηση όταν η λέσχη χτυπήσει την μπάλα πάει για αυτό. Πηγαίνετε στο TopGolf Λας Βέγκας αντ 'αυτού και οι κόλποι που χτυπούν είναι κλιματικά ελεγχόμενοι.

Χρειάζεστε πραγματικό καιρό; Ελέγξτε αυτή τη λίστα των πόρων για τον καιρό του Λας Βέγκας αυτή τη στιγμή.

Τέλεια αξιοθέατα τον Δεκέμβριο στο Λας Βέγκας:
Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να κολλήσετε τα παγοπέδιλα και να κατευθυνθείτε προς το Blvd. Πισίνα στο Cosmopolitan Resort. Αυτό το παγοδρόμιο παρκ έχει θέα στο Λας Βέγκας και ήσυχες γωνίες για να καθίσει δίπλα στη φωτιά με κάποιον ειδικό. Η εορταστική ατμόσφαιρα σας μεταφέρει στο αγαπημένο σας σκι δίχως αλυσίδες χιονιού και επιπλέον στρώματα ρούχων. Το παγοδρόμιο είναι αρκετά μεγάλο για να δείξετε τις ικανότητές σας στο χόκεϊ, αλλά όχι τόσο μεγάλο που έχετε παγωμένες μπάλες εκεί έξω για πίνοντας και πατινάζ.

Πρέπει να πάρετε πατινάζ στο Λας Βέγκας απλώς και μόνο επειδή είναι Δεκέμβριος και βρίσκεστε στη μέση της ερήμου.

Πιθανές ημερήσιες εκδρομές το Δεκέμβριο στο Λας Βέγκας: Mt. Το Τσάρλεστον πριν φτάσει το χιόνι και μόλις φτάσει εδώ στο χιονοδρομικό κέντρο και παίζει στοίχημα την ίδια μέρα. Βρείτε μερικά ακόμα πράγματα να κάνετε στο Λας Βέγκας τον Δεκέμβριο.

Κάτι που πρέπει να γνωρίζετε για το Δεκέμβριο στο Λας Βέγκας:
Ο Μαραθώνιος του Λας Βέγκας πραγματοποιείται τον Δεκέμβριο, αρχίζει την κατάρτιση νωρίς.

Σχεδιάζω ένα ταξίδι? Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας.