Τι είναι το Day Club;

Σκεφτείτε μια λέσχη ημέρας ως νυχτερινό κέντρο διασκέδασης μέσα σε ένα ξενοδοχείο όπου ο ήλιος λάμπει και όπου οι γυναίκες συμμετέχουν φορούν μπικίνι και σαγιονάρες αντί για μικρά μαύρα φορέματα και αντλίες FM.

Παρόλο που η ιδέα της λέσχης ημέρας μπορεί να μην είχε αρχίσει στο Λας Βέγκας , η πόλη έχει σίγουρα εξευγενίσει και επεξεργάστηκε την ιδέα της δημιουργίας ατμόσφαιρας με ιδιωτικές καμπάνες, μουσική ακουστικής, ποτίσματος και μπουκαλιών, φορώντας όσο το δυνατόν λιγότερο.

Όπως και με ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, οι παρευρισκόμενοι ημερήσιων συλλόγων πρέπει να είναι μια ορισμένη ηλικία για να γίνουν δεκτοί και απαιτείται απόδειξη, αφού το οινόπνευμα σερβίρεται στις εγκαταστάσεις. Συνήθως υπάρχει μια χρέωση κάλυψης. Οι DJs κρατούν τη μουσική δυνατά και τρέχοντα και οι έμποροι κρατούν τα παιχνίδια και τα τσιπ που κυκλοφορούν.

Η παραλία Tao στο The Palazzo μπορεί να πάρει αρκετά άγρια. Η πισίνα στο κλαμπ είναι αρκετά μικρή, και σε μια ζεστή μέρα υπάρχει σχεδόν στάση δωμάτιο μόνο στο νερό. Γίνεται ακόμα πιο γεμάτος, όταν οι ράπερ φτάνουν στη σκηνή στα χείλη της πισίνας. Οι ιδιωτικές καμπάνες με τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, X-Box, υπηρεσία φαγητού και ποτών και πρόσβαση στο Internet μακριά από το γεμάτο κούνημα φαγητό μπορούν να κάνουν τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν πασάς. Λιγότερο δαπανηρή lounging είναι διαθέσιμη γύρω από την περίμετρο της πισίνας και ακτινοβολούν έξω από αυτό.

Το Marquee - το οποίο λειτουργεί ως νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και μια λέσχη ημέρας - βρίσκεται στο The Cosmopolitan Hotel και είναι το πιο δημοφιλές club ημέρας στο Λας Βέγκας.

Εξωτερικά, καλύπτει τον 17ο όροφο του ξενοδοχείου και διαθέτει πολλές πισίνες, ξαπλώστρες, Grand Cabanas και Bungalows Lofts που μοιάζουν με ιδιωτικές βίλες που διαθέτουν μια καμπάνα, σαλόνι κουζίνας και γκαρνταρόμπα.

Το Drai's, 65.000 τετραγωνικά πόδια πάνω στον 11ο όροφο του The Cromwell Hotel, είναι το μοναδικό κατάστρωμα πισίνας στον τελευταίο όροφο.

Το Drai διαθέτει πολλές πισίνες για να απολαύσετε καθώς και εσωτερικούς και εξωτερικούς VIP πίνακες. Και οι απόψεις, εάν μπορείτε να κλέψετε τα μάτια σας μακριά από αυτό το παραλιακό bacchanal, είναι από τους πύργους του Caesars Palace και τα χορευτικά νερά του Bellagio. Το Drai's λειτουργεί από τις 11πμ έως τις 6μμ καθημερινά. Διατίθεται δωρεάν πρόσβαση για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. άλλοι χρεώνουν ένα τέλος.

Το Club Beach στο Encore προσελκύει ένα παλιότερο και πιο αριστοκρατικό πλήθος και διαθέτει πολλά βιβλία, σαλόνια, ξαπλώστρες και δύο ορόφους καναλιών που περιβάλλουν τη δράση. Το Ευρωπαϊκό στυλ (τόπλες) κολύμβησης επιτρέπεται σε μία από τις πισίνες που περιορίζεται στους ενήλικες 21 ετών και άνω.

Όταν ο ήλιος πέσει κάτω, τα κλαμπ ημέρας μεταμορφώνονται σε νυχτερινά κέντρα και η γιορτή συνεχίζεται.

Οι Κώδικες και οι Κανόνες της Κάρτας ημέρας

Αυτοί οι κανόνες από τη Drai απαγορεύουν τη χρήση και τη χρήση των παρακάτω, παρόλο που άλλες λέσχες ημέρας είναι πιθανό να απαγορεύσουν παρόμοιες:

Αθλητικά εργαλεία και ενδύματα, μπλουζάκια, σορτς, σκισμένα ή αποκομμένα ενδύματα, ανδρικά σανδάλια, αθλητικά παπούτσια, αθλητικά παπούτσια, ιμάντες, καπέλα, ιματισμό, αλυσίδες, προσβλητικές εκτυπώσεις σε ρούχα, όπλα, ελεγχόμενες ουσίες, σταγόνες ματιών, ή ποτά, υγρά, βιταμίνες, φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή, συνταγογραφούμενα φάρμακα χωρίς έγκυρη συνταγή, φωτογραφικές μηχανές, φορητή τεχνολογία, αυτοκόλλητα, στυλό.