Εύκολη συμβουλές για τη διατήρηση του τηλεφώνου σας σε διακοπές

Ω, αυτό το αίσθημα βύθισης. Είστε έξω και όταν παρατηρήσετε ότι η ισχύς του smartphone σας είναι χαμηλή. Εάν βρίσκεστε κοντά στο σπίτι, είναι σχετικά εύκολο να επαναφορτίσετε τη συσκευή σας σε μια πρίζα, ένα αυτοκίνητο ή έναν υπολογιστή.

Αλλά όταν βρίσκεστε σε διακοπές, το τηλέφωνό σας γίνεται εργαζόμενος σύντροφος ταξιδιού και τροφοδοτικό ισχύος. Μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολο να κρατήσετε το τηλέφωνό σας ενεργοποιημένο αν ελέγχετε συχνά το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, πραγματοποιείτε αναζητήσεις στο Web ή χρησιμοποιείτε εφαρμογές GPS και εφαρμογές κοινωνικών μέσων που απορροφούν μεγάλες ποσότητες χυμού.

Τα παιδιά σας αγαπούν την ροή βίντεο και την αναπαραγωγή παιχνιδιών apps; Θα θελήσετε να σκεφτείτε λύσεις μπαταριών για όλη την οικογένεια.

Συλλογή φωτογραφιών: Βασικό εργαλείο ταξιδιού για οικογενειακές διακοπές

Μαζί με τις χρήσιμες στρατηγικές που μπορούν να κάνουν την μπαταρία του κινητού σας να διαρκεί περισσότερο, μια απλή λύση είναι να αγοράσετε ένα πακέτο ενέργειας που σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε τις συσκευές εν κινήσει. Δύο από τους αγαπημένους μου φορητούς φορτιστές είναι ο λεπτός δίσκος myCharge RazorPlus , ο οποίος καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο σε τσάντα ή τσάντα ημέρας και η SeCur Sun Power Bank 6000 , των οποίων τα ηλιακά πάνελ το κάνουν ιδανικό για αποδράσεις από το δίκτυο.

Αν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, μπορεί να είναι σημαντικό το smartphone σας να μην χάσει ενέργεια στο αεροδρόμιο. Το 2014, η διοίκηση ασφάλειας μεταφορών ανακοίνωσε ότι απαιτεί επιβάτες σε μερικά διεθνή αεροδρόμια που προσφέρουν απευθείας πτήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες για να τροφοδοτήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές στο σημείο ελέγχου ασφαλείας.

Η TSA είπε ότι συσκευές που δεν θα ενεργοποιηθούν δεν θα επιτρέπονται στα αεροπλάνα, και οι ταξιδιώτες μπορεί να χρειαστεί να υποβληθούν σε πρόσθετο έλεγχο.