Ένας πλήρης οδηγός για το Μουσείο Πεδίου

Μουσείο Πεδίου σύντομα

Το Μουσείο Πεδίου μεταφέρθηκε στην σημερινή του θέση στο Μουσείο Campus του Lakefront το 1921, το οποίο μαζί με το Ενυδρείο Shedd και το Adler Planetarium , προσελκύει έναν τεράστιο αριθμό επισκεπτών ετησίως. Η πρώτη ενσάρκωση του Μουσείου Πεδίου ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου 1893 ως το Κολομβιανό Μουσείο του Σικάγου. Αργότερα ονομάστηκε το Μουσείο Πεδίου το 1905, σε αναγνώριση του μεγαλύτερου ευεργέτη του, Marshall Field, μεταφέρθηκε στην σημερινή του τοποθεσία κατά μήκος του λιμανιού του Σικάγου το 1921.

Η συλλογή των βιολογικών, ανθρωπολογικών, φυσικών και ιστορικών αντικειμένων του Μουσείου Πεδίου είναι από τις μεγαλύτερες και καλύτερες στον κόσμο με περισσότερα από 20 εκατομμύρια δείγματα. Το μουσείο φιλοξενεί επίσης εξαιρετικά τουριστικά προσωρινά εκθέματα.

Το Μουσείο Πεδίου περιλαμβάνεται στην αγορά κάρτας Go Chicago . (Αγορά απευθείας)

Το Μουσείο Πεδίου συμπεριλαμβάνεται στην αγορά ενός City Pass του Σικάγου . (Αγορά απευθείας)

Τι να δεις

Εκθέματα Μουσείου Τρέχοντος Πεδίου:

SUE - Το Sue είναι το μεγαλύτερο, πληρέστερο και καλύτερα διατηρημένο ορυκτό Tyrannosaurus rex που ανακάλυψε ποτέ.

Ο εξελισσόμενος πλανήτης - εξελισσόμενος πλανήτης εκτείνεται σε τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια ζωής στη Γη και περιέχει βίντεο, οθόνες, απολιθώματα, χερσαίες και θαλάσσιες περιοχές και μια εκτεταμένη αίθουσα δεινοσαύρων.

Underground Adventure - Underground Adventure είναι μια διασκεδαστική εκδήλωση που διδάσκει τα παιδιά για τη ζωή κάτω από το έδαφος, καθώς "μεταμοσχεύονται" σε ύψος μόνο μισής ίντσας!

Μέσα στην Αρχαία Αίγυπτο - Μια εκτεταμένη απεικόνιση αιγυπτιακών αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένων τάφων, μούμιες και πολλά άλλα.

Σχετικές λεπτομέρειες

Διεύθυνση: 1400 South Shore Drive Drive

Τηλέφωνο: 312-922-9410

Field Hours Μουσείο: Το μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά 9 π.μ. - 5 μ.μ. Η τελευταία εισδοχή είναι στις 4 μ.μ. Το Μουσείο Πεδίου είναι ανοιχτό κάθε μέρα εκτός από τα Χριστούγεννα.

Field Museum Εισιτήρια:

Πώς να πάτε εκεί

Μετάβαση στο Μουσείο Πεδίου με τη δημόσια συγκοινωνία:

Είτε η νότια γραμμή CTA λεωφορείων # 146 (Marine-Michigan), είτε η κόκκινη γραμμή CTA τραίνο νότια προς Roosevelt, στη συνέχεια, πάρτε ένα καλαθάκι στο Μουσείο Campus ή μεταφορά στο λεωφορείο CTA # 12.

Οδήγηση από το κέντρο:

Lake Shore Drive (US 41) νότια έως 18η οδό. Στρίψτε αριστερά στο Μουσείο Campus Drive και ακολουθήστε το γύρω από το Field Soldier. Ψάξτε για σημάδια που θα σας οδηγήσουν στο γκαράζ του επισκέπτη. Το Μουσείο Πεδίου βρίσκεται ακριβώς βόρεια από το γκαράζ.

Χώρος στάθμευσης στο Μουσείο Πεδίου:

Υπάρχουν πολλές παρτίδες στο Μουσείο Campus, αλλά οι περισσότεροι τείνουν να γεμίζουν γρήγορα και το καλύτερο στοίχημά σας είναι στο κύριο γκαράζ στάθμευσης Soldier Field. Ο χώρος στάθμευσης για όλα τα μέρη είναι $ 15 ανά ημέρα.

Τα 5 πιο κοντινά ξενοδοχεία

Chicago Athletic Association Hotel : Το ξενοδοχείο άνοιξε αρχικά το 1890 ως αποκλειστικό club για άνδρες, αλλά στη νέα του ζωή λειτουργεί ως ξενοδοχείο για τον τρόπο ζωής που ταιριάζει στους άνδρες και τις γυναίκες με ψηλά τακούνια.

Διαθέτει 241 δωμάτια, έξι εστιατόρια και αίθουσες ψυχαγωγίας, αίθουσα διαδραστικών παιχνιδιών, χώρο εκδηλώσεων 17.000 τετραγωνικών ποδιών, γυμναστήριο όλο το 24ωρο, μαζικές αίθουσες χορού και εσωτερικό γήπεδο μπάσκετ εσωτερικού χώρου. Οι τιμές δωματίων ξεκινούν από 229 δολάρια.

Congress Plaza Hotel & Convention Center : Το ξενοδοχείο Michigan Avenue άνοιξε το 1893, μόλις εγκαίρως για την Κολομβιανή Έκθεση του κόσμου. Μεγάλο μέρος του επιχρυσωμένου εσωτερικού έχει παραμείνει άθικτο - με λίγες γροθιές και πιέτες - από το περίτεχνο λόμπι μέχρι το μάρμαρο και τους πολυελαίους. Υπάρχουν 804 δωμάτια και 35 σουίτες. Οι τιμές δωματίων ξεκινούν από $ 98.

Essex Inn : Η οικογενειακή ιδιοκτησία είναι μία από τις πιο προσιτές επιλογές στο κέντρο της πόλης. Τα δωμάτια είναι απλά επιπλωμένα με σύγχρονες προθέσεις όπως τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, καφετιέρες, επιφάνεια εργασίας και μίνι ψυγεία. Πολλά δωμάτια έχουν θέα στο Grant Park.

Οι τιμές δωματίων ξεκινούν από $ 86.

Hilton Chicago : Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Grant Park και κάτω από το Millennium Park , το Hilton Chicago είναι ένα από τα αξιοθέατα του ξενοδοχείου Windy City. Άνοιξε το 1927 και έχει φιλοξενήσει κάθε πρόεδρο από το ντεμπούτο του. Είναι επίσης το τρίτο μεγαλύτερο ξενοδοχείο στο Σικάγο. Υπάρχουν 1.544 δωμάτια και σουίτες. Οι τιμές δωματίων ξεκινούν από $ 199.

Renaissance Blackstone Chicago Hotel : Το ιστορικό πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Grant Park . Έχει φιλοξενήσει πολλούς Αμερικανούς προέδρους, αξιωματούχους, διασημότητες και άλλους αξιωματούχους, όπως η Katherine Hepburn και ο Al "Scarface" Capone . Υπάρχουν 328 δωμάτια και τέσσερις σουίτες. Οι τιμές δωματίων ξεκινούν από $ 169.

- εκδόθηκε από την Audarshia Townsend