Ένας πλήρης οδηγός για το Μουσείο Ιστορίας του Σικάγου

Μουσείο Ιστορίας του Σικάγο Συνοπτικά

Αρχικά η Ιστορική Εταιρεία του Σικάγου, μέχρι το Φεβρουάριο του 2006 μετονομάστηκε σε Μουσείο Ιστορίας του Σικάγου, το μουσείο ιδρύθηκε το 1856 από τους κορυφαίους επιχειρηματίες του Σικάγου. Αφού έχασε τη συλλογή του και επέτρεψε να πυροβολήσει δύο φορές - μία φορά στη Μεγάλη Σφαγή του Σικάγου το 1871 και άλλα τρία χρόνια αργότερα - ξανακτίστηκε η συλλογή του. Το 1932, το μουσείο μεταφέρθηκε στην σημερινή του θέση, μια μονάδα κόκκινου τούβλου γεωργιανού στιλ στο Lincoln Park.

Το Μουσείο Ιστορίας του Σικάγου φιλοξενεί τώρα μια συλλογή με περισσότερα από 22 εκατομμύρια αντικείμενα, τα οποία συγκεντρώνονται σε οκτώ κύρια συλλεκτικά αντικείμενα: αρχιτεκτονική, χειρόγραφα, βιβλία, κοστούμια, διακοσμητικές και βιομηχανικές τέχνες, προφορικές ιστορίες, ταινίες και βίντεο, πίνακες ζωγραφικής και γλυπτικής, . Αρχίζοντας το 2005, το Μουσείο υποβλήθηκε σε μια σημαντική ανακαίνιση την οποία παρουσίασε στο κοινό στις 30 Σεπτεμβρίου 2006. Η ανακαίνιση περιελάμβανε ένα ενημερωμένο λόμπι με νέα αντικείμενα και εγκαταστάσεις, νέες γκαλερί, ένα νέο κατάστημα με μουσείο και το The History Café, το οποίο είναι που διαχειρίζεται ο διάσημος σεφ Wolfgang Puck . Ένα ταξίδι περιπάτου Μουσείου Ιστορίας του Σικάγου περιλαμβάνεται στην αγορά κάρτας Go Chicago . ( Αγορά απευθείας)

Σχετικές λεπτομέρειες

Διεύθυνση / Τηλέφωνο: 1601 N. Clark St., 312-642-4600

Ώρες Μουσείων:

9: 30-4: 30 μ.μ. Δευτέρα έως Σάββατο. μεσημέρι - 5 μ.μ. κλειστή ημέρα των ευχαριστιών, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Ερευνητικό Κέντρο: 1:30 - 4:30 μ.μ. Τρίτη έως Παρασκευή

Τιμές Εισαγωγής Μουσείων:

Ενήλικες, $ 16; Ηλικιωμένους, φοιτητές (13-22 ετών με ταυτότητα), $ 14, στρατιωτικές, παιδιά 12 και κάτω από ελεύθερη.

Το μουσείο προσφέρει δωρεάν είσοδο στους κατοίκους του Illinois σε διάφορες ημερομηνίες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Επίσημη Ιστοσελίδα για το Μουσείο Ιστορίας του Σικάγου

Ταξιδεύοντας στο Μουσείο Ιστορίας του Σικάγου

Να φτάσετε με τη δημόσια συγκοινωνία:

Τα λεωφορεία CTA # 22, # 36, # 72, # 73, # 151 και # 156 σταματούν κοντά. Ο σταθμός Brown Line Sedgwick και ο σταθμός Red Line Clark / Division βρίσκονται επίσης σε απόσταση περίπου μισού μιλίου από το μουσείο.

Οδήγηση στο Μουσείο:

Ευκολότερη διαδρομή από το κέντρο:

Lake Shore Drive (US 41) βόρεια προς τη Βόρεια λεωφόρο. Στρίψτε αριστερά περίπου δύο μπλοκ στην οδό Clark. Στρίψτε αριστερά προς το μουσείο.

Από το Βορρά

Πάρτε το Kennedy (I-90/94) προς την έξοδο Βόρεια Avenue. Ταξιδέψτε ανατολικά στη Βόρεια Λεωφόρο δύο μίλια με την οδό Clark.

Από τη Δύση

Πάρτε την έξοδο του Eisenhower Expressway (I-290) στο Kennedy (I-90/94). Πάρτε το Kennedy προς την έξοδο της Βόρειας λεωφόρου. Ταξιδέψτε ανατολικά στη Βόρεια Λεωφόρο δύο μίλια με την οδό Clark.

Από το Νότο

Πάρτε τον Dan Ryan (I-90/94). Συνεχίστε στο Kennedy (I-90/94). Πάρτε το Kennedy προς την έξοδο της Βόρειας λεωφόρου. Ταξιδέψτε ανατολικά στη Βόρεια Λεωφόρο δύο μίλια με την οδό Clark. ή, πάρτε τον Dan Ryan (I-90/94) στο Stevenson (I-55). Πάρτε το Stevenson στο Lake Shore Drive. Ταξιδήστε βόρεια στη λίμνη Shore Drive προς την έξοδο της Βόρειας λεωφόρου. Ταξιδέψτε δυτικά στην οδό North Avenue / LaSalle δύο τετράγωνα στην οδό Clark.

Χώρος στάθμευσης στο Μουσείο Ιστορίας του Σικάγου:

Ο δημόσιος χώρος στάθμευσης βρίσκεται σε ένα τετράγωνο βόρεια του Μουσείου Clark και LaSalle Streets. εισάγετε στο Stockton Drive.

Είναι $ 9.

Στο Κατάστημα Για Παιδιά

Το Μουσείο Ιστορίας του Σικάγου έχει κάτι για όλες τις ηλικίες με μια νέα παιδική γκαλερί. Το Sensing Chicago είναι μια μοναδική εμπειρία που διδάσκει τα παιδιά για το ιστορικό Σικάγο χρησιμοποιώντας τις πέντε αισθήσεις τους. Μπορούν να κάνουν πράγματα όπως να ακούσουν τη μεγάλη πυρκαγιά του Σικάγου, να πιάσουν μια μπάλα μύγας στο παλιό Park Comiskey ή να γίνουν ένα σκυλί hot dog . Υπάρχουν επίσης μηνιαίες εκδηλώσεις που απευθύνονται σε οικογένειες.

Κοντινά Ξενοδοχεία

Ξενοδοχείο Λίνκολν . Η ιδιοκτησία τύπου boutique υποβλήθηκε σε πλήρη ανακαίνιση το 2012 και ενώ τα περισσότερα στοιχεία άλλαξαν δραματικά, η εκπληκτική θέα του Lincoln Park παρέμεινε η ίδια. Οι απόψεις μπορούν να φανούν από τα δωμάτια, καθώς και από το σαλόνι του σπιτιού J. Parker και το υπαίθριο αίθριο στο πρώτο επίπεδο του πολυετούς Virant .

Thompson Σικάγο Ξενοδοχείο . Το κοντινό ξενοδοχείο Gold Coast διαθέτει 247 δωμάτια που προσφέρουν πολυτελή, οικεία ελκυστικότητα για ταξιδιώτες επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής στο Σικάγο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης το Nico Osteria , ένα ιταλικό φαγητό με θαλασσινά, από τον βραβευμένο σεφ Paul Kahan και την ομάδα του One Off Hospitality.

- εκδόθηκε από την Audarshia Townsend