Απολαύστε μια βόλτα πίσω στο χρόνο στις ανεπανόρθωτες περιηγήσεις

Ανεπιθύμητες περιηγήσεις στο Σύννεφο:

Το Untouchable Tours τιμολογεί τον εαυτό του ως "Γκάνγκστερ Γύρος του Σικάγου", μια διήμερη περιήγηση σε μαύρο σχολικό λεωφορείο για να δείξει πολλά περιβόητα γκάνγκστερ και συναντήσεις, ειδικά εκείνες του Al Capone. Οι ξεναγοί φορούν κοστούμια περιόδου απαγόρευσης και εισέρχονται στον ρόλο γκάνγκστερ. Αναμείνετε να ακούτε πολλά "Dees, dems και does", όπως και στους "dees guys, dem κούκλες και κάνει φορές".

Διεύθυνση:

Τα ανυπόφορα λεωφορεία Tours φεύγουν μπροστά από το σταθμό McDonald's Rock 'n Roll at 600 N. Clark (στο Οχάιο), σε μικρή απόσταση από τα περισσότερα από τα δημοφιλή ξενοδοχεία της πόλης .

Τηλέφωνο:

773-881-1195

Να φτάσετε στις μη προσβάσιμες εκδρομές με τα μέσα μαζικής μεταφοράς:

Red Line τρένο για το Grand, περίπου .25 μίλια με τα πόδια στο Clark & ​​Ohio.

Χώρος στάθμευσης για τις ανεπανάληπτες εκδρομές:

Πλησιέστερο εσωτερικό πάρκινγκ διατίθεται σε γκαράζ που βρίσκεται στο Οχάιο μεταξύ Dearborn & State και στο Οντάριο μεταξύ Dearborn & State.

Untouchable Εισιτήρια:

Τιμές εισιτηρίων
$ 30 ανά άτομο

Οι κρατήσεις συνιστώνται ιδιαίτερα και μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω τηλεφώνου (πληρωμή Visa ή Mastercard κατά την απαιτούμενη κράτηση)

Ανεπανόρθωτες περιόδους ταξιδιού:

Οι ανεπανάληπτες εκδρομές εκτελούνται επτά ημέρες την εβδομάδα και πολλές ημέρες προσφέρουν αρκετούς χρόνους αναχώρησης, ειδικά τα σαββατοκύριακα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Δείτε το τρέχον χρονοδιάγραμμα στην ιστοσελίδα Untouchable Tours

Ανώτατο μήκος περιήγησης

Όλα τα Untouchable Tours είναι περίπου δύο ώρες.

Σχετικά με τα ανεπανόρθωτα ταξίδια

Το Σικάγο είναι ακόμα ευρέως γνωστό για τη σύνδεσή του με τους γκάνγκστερ της εποχής της κατάθλιψης όπως ο Al Capone και ο John Dillinger, παρόλο που οι περισσότεροι εξαφανίστηκαν λίγο μετά την κατάργηση της Απαγόρευσης το 1933. Γι 'αυτό το Untouchable Tours, το οποίο επισκέπτεται ιστορικά σημεία από εκείνη την εποχή πόλη, παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς ξεναγήσεις στο Σικάγο.



Και μην περιμένετε μια στρογγυλή καμπύλη του οδηγού, καθώς περνούν τις κινήσεις. Αντ 'αυτού, το Untouchable Tours ενισχύει τη διασκέδαση έχοντας τους οδηγούς τους να ντύνουν και να ενεργούν σαν χαρακτήρες κατ' ευθείαν από τη δεκαετία του 1920 και του 1930, και οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται σε σχολικά λεωφορεία βαμμένα τζετ μαύρο. Με ονόματα όπως "Al Dente", "Shoulders" και "Southside", αυτοί οι οδηγοί θα βεβαιωθούν ότι η περιήγησή σας είναι πολύ αξέχαστη.

Η περιοδεία διαθέτει πολλά ζεστά σημεία και ιστορίες για τα περίφημα ονόματα της τοπικής ιστορίας γκάνγκστερ. Εκτός από τον Dillinger και τον Capone, η περιοδεία περιλαμβάνει και άλλους γκάνγκστερ όπως το "Machine Gun" Jack McGurn, τον Johnny Torrio, τους Bugs Moran και τον Dion O'Bannion. Η διήμερη περιοδεία ταξιδεύει στην πόλη για να επισκεφθεί διάφορες παλιές "κατασκηνώσεις" και σκηνές εγκλημάτων όπως η Σφαγή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Έτσι, αν έχετε ένα ισχυρό (ή ακόμη και επιπόλαια) ενδιαφέρον για το εγκληματικό παρελθόν του Σικάγου, τότε οι Untouchable Tours θα πρέπει σίγουρα να προστεθούν στο δρομολόγιο σας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Πρόσθετα αξιοθέατα γκάνγκστερ στο Σικάγο

Biograph Theatre : Το θέατρο Biograph στη Λεωφόρο Lincoln στη βόρεια πλευρά του Σικάγου είναι η περίφημη περιοχή όπου το 1934 οι πράκτορες του FBI περίμεναν τον γκάνγκστερ John Dillinger και τον πυροβόλησαν καθώς βγαίνει από μια ταινία και έριξε ένα όπλο στους πράκτορες.

Τώρα στο σπίτι του Victory Gardens Theatre , το εξωτερικό του Biograph αποκαταστάθηκε προσωρινά στην παλιά του δόξα για τη μαγνητοσκόπηση των Johnny Depp Biopic Public Enemies . 2433 N. Lincoln Ave.

Chicago Union Station : Ο σταθμός Union, ένας κόμβος για τις γραμμές του μετρό και Amtrak, είναι γνωστός για την περίφημη σκηνή του shootout στην ταινία The Untouchables . Και ενώ το περιστατικό δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από το Χόλιγουντ - ειδικά το "baby carriage" νεύμα στο "The Battleship Potemkin" - Γεγονός γκάνγκστερ του Σικάγου και μυθοπλασία είναι τόσο θολή στο σημείο αυτό το έκανε ένα σημείο στάσης σε μια περιοδεία του "γκάνγκστερ ιστορία." Canal Street μεταξύ Adams και Jackson

Καθολικό νεκροταφείο Mount Carmel: Το καθολικό νεκροταφείο του Mount Carmel έχει την τιμή να είναι ο τελευταίος τόπος ανάπαυσης των πιο περιβόητων γκάνγκστερ του Σικάγου, του Al Capone. Το νεκροταφείο βρίσκεται λίγο έξω από το Σικάγο, στο δυτικό προάστιο Hillside, έξω από τον αυτοκινητόδρομο I-290.

Εκτός από τον Capone υπάρχουν και άλλοι γκάνγκστερ από την εποχή που θάφτηκαν εκεί όπως "Deany" O'Banion και οι "Τρομερό" αδελφοί Genna. 1400 S. Wolf Rd., Hillside, Ill.

Ημέρα Σφαγής της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου : Στις 14 Φεβρουαρίου 1929, επτά γκάνγκστερ πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν σε ένα γκαράζ στη συνοικία του Λίνκολν Παρκ του Σικάγου σε αυτό που έγινε γνωστό ως «Σφαγή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου». Ενώ δεν ήταν ποτέ αποδεδειγμένο, πιστεύεται συνήθως ότι οι άνδρες δολοφονήθηκαν από μέλη της συμμορίας του Al Capone ή χτύπησαν τους άνδρες που προσέλαβε ο Capone. Οι δολοφόνοι εξαπάτησαν τους γκάνγκστερ να τους αφήσουν να ντυθούν σαν ντυμένοι ως αστυνομικοί. Ο κύριος επιδιωκόμενος στόχος, "Bugs" Moran, διέφυγε από τραυματισμό όταν το σήμα "πάει μπροστά" δόθηκε λανθασμένα νωρίς και ο Moran δεν είχε φθάσει ακόμα στο γκαράζ. Δυστυχώς, μια επίσκεψη στο site είναι απλώς μια στιγμή "Ήμουν εκεί", καθώς το αρχικό κτίριο έχει περάσει πολύ καιρό. 2122 St. Clark St.

- εκδόθηκε από τον εμπειρογνώμονα ταξιδιών του Chicago Audarshia Townsend