2018 Rock 'n' Roll Μαραθώνιος Αριζόνα και Μαραθώνιος 1/2

Δρομείς, περιπατητές, μουσική και ψυχαγωγία

Ο μαραθώνιος Rock 'n' Roll της Αριζόνας & 1/2 μαραθώνιος ξεκινάει στο Φοίνιξ, συνεχίζει μέσω του Scottsdale και τελειώνει στο Tempe της Αριζόνα. Υπάρχει επίσης ένας αγώνας 5K, 10K και παιδιών. Θα βρείτε ζωντανή μουσική κάθε μίλι και ελπίζουμε ότι ο Phoenix θα έχει τον τέλειο χειμερινό καιρό για τη μέρα του PF Chang's® Rock 'n' Roll Arizona Marathon & 1/2 Marathon. Πραγματικά μια τριήμερη εκδήλωση, υπάρχει μια Expo Health & Fitness για τις δύο μέρες πριν από τις πραγματικές φυλές.

Ποιος είναι ο Μαραθώνιος Rock 'n' Roll της Αριζόνας & ο Μαραθώνιος 1/2;

Ο 'Rock' n 'Roll Marathon της Αριζόνας και ο 1/2 Μαραθώνιος είναι κάτι περισσότερο από ένα τρέξιμο γεγονός. Πρόκειται για μια μουσική εκδήλωση με συναυλίες, ψυχαγωγία, έκθεση και πολλά άλλα. Είναι επίσης το μεγαλύτερο συνδυασμένο τρέξιμο γεγονός στις Ηνωμένες Πολιτείες και ένα προκριματικό για τον μαραθώνιο της Βοστώνης.

Πότε είναι?

Φυλή: Kids Rock
Ημερομηνία αγώνα: Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018
Ώρα έναρξης: 10 π.μ. για το πρώτο κύμα

Φυλή: 5K
Ημερομηνία αγώνα: Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018
Ώρα έναρξης: 8 π.μ.

Φυλή: 10K
Ημερομηνία αγώνα: Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018
Ώρα έναρξης: 7:50 π.μ.

Φυλή: Μισό Μαραθώνιο
Ημερομηνία αγώνα: Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018
Ώρα έναρξης: 7:50 π.μ.

Φυλή: Μαραθώνιος
Ημερομηνία αγώνα: Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018
Ώρα έναρξης: 7:50 π.μ.

Πού γίνεται;

Οι γραμμές εκκίνησης και τερματισμού φιλοξενούν τα συνεχώς αυξανόμενα μεγάλα πλήθη που συμμετέχουν και παρακολουθούν την εκδήλωση. Ο μισός μαραθώνιος ξεκινάει από το Πανεπιστήμιο Dr. at College Ave. Η γραμμή τερματισμού είναι η ίδια και για τους δύο αγώνες: Ash και Rio Salado Parkway στο Tempe Beach Park .

Οι δρομείς μαραθωνίου θα ξεκινήσουν στο Downtown Phoenix στο κέντρο της Αριζόνα . Εδώ είναι ένας χάρτης του αγώνα δρόμου.

Οι εκκινήσεις και για τους δύο αγώνες είναι κοντά σε ένα ελαφρύ σιδηροδρομικό σταθμό του μετρό Valley . Οι δρομείς Μαραθωνίου θα χρησιμοποιήσουν τους σταθμούς 3ης Οδού και Ουάσινγκτον / Τζέφερσον και οι δρομείς στο Half Marathon στο Tempe μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Σταθμό Οδικής και Πανεπιστημιακής Οδού .

Στη γραμμή τερματισμού, μπορείτε να φτάσετε στο Light Rail στο σταθμό Mill Avenue & Third Street .

Το Υπουργείο Μεταφορών της Αριζόνα παρέχει συνήθως λεπτομερείς πληροφορίες για τους αυτοκινητιστές, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε ταξιδιωτικών ή οδικών περιορισμών, για τον Μαραθώνιο Rock 'n' Roll της Αριζόνα. Καλέστε 5-1-1, έπειτα * 7. Η κλήση είναι δωρεάν.

Η ελαφριά σιδηροδρομική γραμμή Valley Metro προσφέρει βελτιωμένες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση του μαραθώνιου Rock 'n' Roll. Για να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να ξεκινήσουν τις γραμμές τους στο κέντρο του Phoenix και στο Tempe, τα τρένα θα διαρκούν κάθε 10 λεπτά μεταξύ 5:00 π.μ. κατά την ώρα έναρξης των αγώνων στις 7:30 π.μ. Όπως θα φανταστείτε, θα υπάρξουν σημαντικές μετατοπίσεις των δημόσιων συγκοινωνιών για αυτές γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ελαφρών σιδηροδρομικών σταθμών που κλείνουν για ένα χρονικό διάστημα το πρωί. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ σχετικά με τις αλλαγές λεωφορείων και σιδηροδρόμων. Για γενικά κλεισίματα δρόμων και περιορισμούς οδήγησης που επηρεάζονται από τους αγώνες, ελέγξτε το Tempe online.

Υπάρχουν αμοιβές / τέλη εισόδου;

Εάν εκτελείτε κάποιο από τα συμβάντα, μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά. Υπάρχουν χρεώσεις για την είσοδο σε όλα τα συμβάντα. Σηκώστε τον Αριθμό Αγώνας, το Chip Timing, το T-shirt και την τσάντα Goodie στο Health & Fitness Expo που βρίσκεται στο Phoenix Convention Centre, South Building . Οι δρομείς πρέπει να παρουσιάζουν αναγνωριστικό φωτογραφίας για να πάρουν τον αριθμό του αγώνα και το chip timing.

Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής, μπορείτε να εγγραφείτε στο Health & Fitness Expo εάν υπάρχει διαθέσιμος χώρος (σε υψηλότερη τιμή). Δεν υπάρχει εγγραφή ημέρας αγώνα.

Υπάρχουν εκπτώσεις για τα τέλη εγγραφής;

Οι δραστήριοι, αποθεματικοί, βετεράνοι ή συνταξιούχοι στρατιωτικοί, πρώτοι ανταποκριτές και σχετικοί δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να τύχουν ειδικών εκπτώσεων. Ελέγξτε το GovX.com online για τις αποδεκτές αποστάσεις.

Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για να είναι θεατής στον αγώνα ή για την παρακολούθηση της εκδήλωσης Health & Fitness Expo.

Χρειάζεστε ένα ξενοδοχείο;

Εδώ είναι μερικά συνιστώμενα ξενοδοχεία κοντά στις γραμμές εκκίνησης και τερματισμού.

Δέκα συμβουλές για θεατές του μαραθωνίου

Μπορεί να μην είστε δρομέας, μέλος ενός συγκροτήματος ή ακόμα και στην ομάδα ευθυμίου ενός τοπικού γυμνασίου, αλλά θα υπάρχουν πολλοί άλλοι άνθρωποι όπως εσείς που θέλετε να παρακολουθήσετε τους δρομείς να συμμετέχουν στο Rock 'n' Ρολά Μαραθώνιος της Αριζόνα & Μαραθώνιος 1/2.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να απολαύσετε την εκδήλωση.

  1. Πριν ξεκινήσει ο μαραθώνιος, θα θελήσετε να παραλάβετε τον επίσημο οδηγό Rock 'n' Roll Arizona Spectator Guide στην εκδήλωση Health & Fitness Expo για όλες τις καλύτερες πληροφορίες θεατή. Το Health & Fitness Expo είναι δωρεάν και ανοιχτό στο κοινό.
  2. Να είστε δημιουργικός θεατής. Σημάδια, θωρακιστές και κοστούμια πάντα προσθέτουν στην ψυχαγωγία για δρομείς και περιπατητές κατά μήκος της πορείας.
  3. Προγραμματίστε να βρείτε ένα ή δύο σημεία κατά μήκος της πορείας για να φτιάξετε το φαβορί για τον αγαπημένο σας δρομέα ή περιπατητή, ώστε να μπορείτε να φτάσετε στην γραμμή τερματισμού εγκαίρως.
  4. Μερικά από τα καλύτερα σημεία προβολής είναι εκεί όπου βρίσκονται τα συγκροτήματα.
  5. Σχεδιάστε μπροστά και ξέρετε πού βρίσκονται τα κλεισίματα των δρόμων.
  6. Φέρτε αντηλιακό, καπέλο, νερό και φωτογραφική μηχανή και φορέστε άνετα υποδήματα για περπάτημα. Ως θεατής, μπορεί να χρειαστεί να σταθμεύσετε πιο μακριά από τους εθελοντές και τους δρομείς.
  7. Φτάστε νωρίς στη γραμμή τερματισμού για να πάρετε μια θέση στις καλύτερες περιοχές προβολής.
  8. Φόρεμα σε στρώματα. Η μέση θερμοκρασία στα μέσα Ιανουαρίου στην περιοχή Phoenix είναι περίπου 45 ° F στην αρχή και περίπου 65 ° F στο τέλος. Θα είναι κρύο το πρωί!
  9. Δεν θα είσαι μόνος. Αυτό είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός και η κυκλοφορία θα είναι ένας εφιάλτης. Αφήστε αρκετό χρόνο και είστε υπομονετικοί.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Η εκδήλωση Kids Rock απευθύνεται σε παιδιά από την ηλικία των 12 ετών. Υπάρχουν διάφορες αποστάσεις, ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα. Παιδιά ηλικίας 7 - 12 τρέχουν ένα μίλι.

Η έκθεση Health & Fitness Expo βρίσκεται στο συνεδριακό κέντρο Phoenix (South Halls) και θα είναι ανοικτή για το κοινό την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 από το μεσημέρι έως τις 19:00 και το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 από τις 9:00 έως τις 17:00. Εκθέτες θα περιλαμβάνει δωρεάν δείγματα, τρέξιμο, αθλητικά ρούχα, πληροφορίες για την υγεία και τη διατροφή και πολλά άλλα. Η είσοδος στο Expo Health & Fitness είναι δωρεάν, αλλά δεν παρέχεται χώρος στάθμευσης. Να γνωρίζετε ότι οι σταθμοί στάθμευσης δεν είναι δωρεάν στο Φοίνιξ, ακόμη και τα σαββατοκύριακα.

Υπάρχουν πολλά σημεία από τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα στις 14 Ιανουαρίου και ευθυμία για τους αγαπημένους σας δρομείς. Μπορείτε να βρείτε χάρτες μαθημάτων εδώ. Θυμηθείτε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κρύο νωρίς την ημέρα, και στη συνέχεια θα ζεσταθεί.

Θα υπάρχουν συγκροτήματα και γυμναστήρια υψηλού επιπέδου σε όλη τη διαδρομή για την ημέρα του μαραθωνίου και θα διεξαχθεί δωρεάν συναυλία στο φινλανδικό φεστιβάλ. Το headliner το 2018 είναι (TBA).

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το online περιοδικό Rock 'n' Roll Arizona Marathon & 1/2 Marathon.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.