Πώς να απορρίψετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Φοίνιξ

Οδηγίες Treecycling

Όταν τα Χριστούγεννα τελειώσει και είναι καιρός να πετάξετε το δέντρο σας, υπάρχουν λίγα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την απόρριψη του δέντρου σας στις πόλεις και τις πόλεις Phoenix της Αριζόνα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα θα ανακυκλώνονται, τα οποία ονομάστηκαν με αγάπη "δέντρα". Αυτό σημαίνει επίσης ότι τα δέντρα δεν συλλαμβάνονται γενικά ταυτόχρονα με τα κανονικά σας σκουπίδια.

Προτού να πετάξετε το δέντρο σας

Όταν ανακυκλώνετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, είναι σημαντικό να αφαιρέσετε τυχόν διακοσμητικά, διακοσμητικά, αλεξίπτωτα, φώτα, γιρλάντες, πούλιες, χαρτί περιτυλίγματος, γάντζους, καρφιά, μεταλλικούς πύργους και δέντρα.

Μην τσάντε το δέντρο σας.

Είδος Χριστουγεννιάτικων Δέντρων για Απόρριψη

Αυτές οι οδηγίες διάθεσης προορίζονται για δέντρα φρέσκιας κοπής που δεν έχουν συσσωρευτεί ή δεν παγώσουν με απομιμήσεις χιονιού. Η συρρίκνωση δεν καταρρέει καλά. Εκτός αν σημειωθεί στις οδηγίες από την πόλη ή την πόλη σας, στεφάνια δεν πρέπει να απορρίπτονται με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Αυτές οι οδηγίες δεν αφορούν τεχνητά δέντρα. Αυτά πρέπει να δωροδοτούνται σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση. Επίσης, αυτές οι οδηγίες δεν προορίζονται για ζωντανά χριστουγεννιάτικα δέντρα. δεν υπάρχει λόγος να καταστραφούν αυτά. Ο καλύτερος τρόπος για να τα ανακυκλώσετε είναι να δωρίσετε το ζωντανό χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ένα τοπικό πάρκο, ώστε να μπορεί να φυτευτεί.

Κατευθυντήριες γραμμές της γειτονιάς Phoenix

Κάθε πόλη και πόλη της μητροπολιτικής περιοχής Φοίνιξ έχει το δικό της σχέδιο και διαδικασία ανακύκλωσης. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για τη διάθεση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας μετά τις διακοπές.

Apache Junction

Σύμφωνα με το Τμήμα Δημόσιων Έργων του Δημοτικού Συνδέσμου Apache, το Apache Junction παρέχει δύο δωρεάν σημεία απόρριψης 24 ώρες την ημέρα από τα τέλη Ιανουαρίου.

Οι τοποθεσίες είναι το Prospector Park και το κέντρο φροντίδας Paws & Claws.

Είδος καστανιάς

Σύμφωνα με το Τμήμα Δημοσίων Έργων Buckeye, η συλλογή χριστουγεννιάτικων δέντρων θα πραγματοποιηθεί στο φράγμα για το κανονικό πρόγραμμα των αποβλήτων.

Κηροποιός

Για το pickbside pickup, οι κάτοικοι του City of Chandler μπορούν να τοποθετήσουν τα δέντρα τους στην άκρη του δρόμου πριν από τις 6 το πρωί στην ημέρα της ημέρας συλλογής τους, σύμφωνα με τις Υπηρεσίες Στερεών Αποβλήτων της Chandler.

Τοποθετήστε το δέντρο στο τέλος της ιδιοκτησίας σας, όχι περισσότερο από 4 πόδια από την άκρη του πεζοδρομίου. Μην μπλοκάρετε το πεζοδρόμιο ή τοποθετήστε το δέντρο στο μπλε δοχείο ανακύκλωσης. Μην τοποθετείτε το δέντρο στα δοχεία δρόμου, αλουμινίου ή αλουμινίου. Μόνο οι κάτοικοι της Chandler που πληρώνουν για τις υπηρεσίες που παρέχονται από την πόλη για στερεά απόβλητα μπορούν να χρησιμοποιήσουν υπηρεσίες παρακαμπτηρίου. Η πόλη Chandler δέχεται επίσης τη δωρεά ζωντανών χριστουγεννιάτικων δέντρων για φύτευση στα πάρκα της πόλης.

Η Chandler προσφέρει επίσης 11 σημεία απογείωσης για χριστουγεννιάτικα δέντρα: πάρκο Nozomi, πάρκο Desert Breeze, πάρκο Arrowhead, πάρκο Shawnee, πάρκο Pima, πάρκο Folley, πάρκο Chuparosa, Snedigar Sportsplex, πάρκο Tumbleweed, κέντρο συλλογής απορριμμάτων ανακύκλωσης και βετεράνων Oasis Πάρκο.

Μονάδα μαγνητοκινητικής δύναμης

Η πόλη του Γκίλμπερτ προσφέρει πολλαπλάσια σημεία αποχώρησης για τους κατοίκους του Gilbert για να φέρουν τα δέντρα τους για ανακύκλωση, σύμφωνα με την ανακύκλωση δημοσίων έργων Gilbert. Τα δέντρα μπορούν να εναποτίθενται σε καθορισμένους κάδους στο πάρκο Hetchler Park, στο πάρκο Nichols, στη μονάδα παραγωγής επικίνδυνων αποβλήτων του Gilbert και στην ενοικίαση εξοπλισμού από A έως και Z. Τα ζωντανά χριστουγεννιάτικα δέντρα των 15 γαλλικών ή μεγαλύτερων χρυσών μπορούν να δωρηθούν για πιθανή ανασύσταση σε πάρκα της πόλης.

Glendale

Σύμφωνα με το Τμήμα Αποχετεύσεων του Δήμου Glendale, οι κάτοικοι ενθαρρύνονται να ανακυκλώσουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους, αφήνοντάς τα στα εξής σημεία: Acoma Park, Πυροσβεστικός Σταθμός # 156, Foothills Park, Glendale Heroes Park, O'Neil Park, Rose Lane Park, και το πάρκο Ranch Sahuaro.

Οι κάτοικοι μονοκατοικιών μπορούν να βάλουν το δέντρο στη μηνιαία συλλογή απορριμμάτων τους.

Καλή χρονιά

Οι κάτοικοι της Goodyear μπορούν να ρίξουν δέντρα από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. (εκτός από την 31η Δεκεμβρίου, όταν η πτώση λήγει το μεσημέρι) σε μία από τις τέσσερις εγκαταστάσεις ενοικίασης και πώλησης εξοπλισμού από το Α έως το Ω, σύμφωνα με τις υπηρεσίες υγιεινής της Goodyear. Οι κάτοικοι της Goodyear μπορούν επίσης να αφήσουν δέντρα στο περίπτερο ως μέρος της μηνιαίας ημέρας μαζικής συλλογής της πόλης.

Πάρκο Litchfield

Σύμφωνα με το City of Litchfield Park, οι κάτοικοι του πάρκου Litchfield μπορούν να αφήσουν τα ζωντανά χριστουγεννιάτικα δέντρα τους για ανακύκλωση το πρώτο Σάββατο του Ιανουαρίου. Η τοποθεσία αποβίβασης βρίσκεται ακριβώς ανατολικά από το Δημαρχείο του Litchfield Park.

Οροπέδιο

Η πόλη Mesa προσφέρει πέντε σημεία αποβίβασης για χριστουγεννιάτικα δέντρα που είναι ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα από τις 26 Δεκεμβρίου έως τις 14 Ιανουαρίου: Κέντρο Εξυπηρέτησης Ανατολικής Μεσα, Fitch Park, Αστυνομικός / Υποσταθμός Πυρκαγιάς Superstition, Mountain View Park και Dobson Ranch Park .

Τα συλλεγμένα δέντρα μεταφέρονται στον χώρο υγειονομικής ταφής του Salt River και διασκορπίζονται σε θρεπτικά συστατικά που περιέχουν θρεπτικά συστατικά και προϊόντα κομποστοποίησης. Οι πωλητές παρτίδων απαγορεύονται. η υπηρεσία προορίζεται μόνο για οικιακή χρήση. Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στον χώρο υγειονομικής ταφής του Salt River με τρέχουσα άδεια οδήγησης της Αριζόνα οποιαδήποτε στιγμή Δευτέρα έως Σάββατο μεταξύ 6 π.μ. και 5 μ.μ. κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Οι κάτοικοι που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα βαρέων αποβλήτων μπορούν να τοποθετήσουν τα δέντρα τους μέσα στο πράσινο βαρέλι τους. Το δέντρο πρέπει να χωρέσει εντελώς μέσα στο δοχείο με το καπάκι να είναι καλά κλειστό. Το Curbside pickup είναι επίσης διαθέσιμο για $ 22.59 (από την εποχή 2017-2018), αλλά τα δέντρα που απορρίπτονται από το curbside δεν θα ανακυκλωθούν. Η πόλη Mesa δέχεται επίσης τη δωρεά ζωντανών χριστουγεννιάτικων δέντρων για φύτευση στα πάρκα της πόλης.

Peoria

Η πόλη της Peoria προσφέρει πολλές τοποθεσίες όπου οι κάτοικοι μπορούν να αποβάλλουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους για ανακύκλωση: Αθλητικό συγκρότημα Peoria, Walmart (Λεωφόρος Peoria). Walmart (λίμνη Pleasant Pkwy), Home Depot (λεωφόρος Peoria), Home Depot (Lake Pleasant Road), Lowe's (Thunderbird Road), Lowe's (Lake Pleasant Road) και Sunrise Mountain Βιβλιοθήκη (δυτική πλευρά του χώρου στάθμευσης). Οι κάτοικοι της Πεόριας δεν επιτρέπεται να ρίχνουν τα δέντρα στα πάρκα των πόλεων, τα κενά μέρη ή να τοποθετούν τα δέντρα.

Φοίνιξ

Σύμφωνα με την πόλη του Φοίνιξ, οι κάτοικοι μπορούν να αφήσουν ένα δέντρο και στεφάνια σε ένα από τα 14 πάρκα της πόλης οποιαδήποτε στιγμή από τις 26 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου. Τα δέντρα πρέπει να τοποθετηθούν σε καθορισμένες περιοχές όπου βρίσκονται ειδικοί κάδοι συλλογής.

Τοποθεσίες απόρριψης Χριστουγεννιάτικων δέντρων: (North Phoenix) Deer Valley Park, πάρκο Paradise Valley, πάρκο Sereno, πάρκο Cactus, πάρκο Mountain View και σταθμός μεταφοράς North Gateway. (Κεντρικό Φοίνιξ) Marivue Park, Ουάσιγκτον Παρκ, Μάντισον Παρκ, Πάρκο Λος Ολίβος και Έρημος Δυτικό Πάρκο. (Νότιο Φοίνιξ) Πάρκο El Reposo, Πάρκο Mountain Vista, Πάρκο Desert Foothills, Πάρκο Cesar Chavez και Σταθμός Μεταφοράς 27ης Λεωφόρου.

Τα δέντρα μπορεί να πέσουν από τις εγκαταστάσεις ενοικίασης εξοπλισμού A έως Z από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. 26 Δεκεμβρίου - 7 Ιανουαρίου (ανοιχτές μόνο μέχρι το μεσημέρι 31 Δεκεμβρίου).

Οι κάτοικοι μπορούν επίσης να πετάξουν από τα δέντρα τους για να ανακυκλωθούν στο φεστιβάλ «I Recycle Phoenix» από τις 8 π.μ. έως τις 13 μ.μ. στις 6 Ιανουαρίου 2018 στο Christown-Spectrum Mall.

Τα ζωντανά δένδρα που καλλιεργούνται με κοντέινερ μπορούν να δωρηθούν για φύτευση στην πόλη των πάρκων Phoenix.

Queen Creek

Οι κάτοικοι της Queen Creek μπορούν να ανακυκλώσουν τα ζωντανά χριστουγεννιάτικα δέντρα τους σε μια θέση αποβίβασης στο βορειοδυτικό τμήμα της παρτίδας πίσω από τη βιβλιοθήκη Queen Creek στις 6 Ιανουαρίου και 13 Ιανουαρίου από τις 8 το πρωί έως το μεσημέρι. Τα δέντρα που έχουν απομείνει για συλλογή χύδην φορτίου πρέπει να κοπούν σε μήκη 4 ποδιών και να συσσωρευτούν. Πρέπει να προγραμματίσετε μια παραλαβή για αυτήν την υπηρεσία.

Scottsdale

Η πόλη του Scottsdale έχει μια ετήσια πόλη πανηγύρι δέντρο διακοπών. Εάν έχετε οικιακή υπηρεσία συλλογής, αφήστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να περικλείεται μέχρι τις 5 το πρωί το πρωί το ραντεβού αρχίζει. Εάν χάσετε το ροδοπέτασμα ή δεν έχετε οικιακές υπηρεσίες συλλογής, μπορείτε να αφήσετε το δέντρο σας στο πάρκο Scottsdale Ranch Park ή στο Eldorado Park, ελέγξτε με την πόλη του Scottsdale για τις ημερομηνίες παραμονής και αποχώρησης. Τα συλλεγμένα δένδρα θα μετατραπούν σε λίπασμα ή σάπια.

Εκπληξη

Το City of Surprise προσφέρει το drop-off των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε καθορισμένες περιοχές στο πάρκο Gaines (βόρειο άκρο του χώρου στάθμευσης), το συγκρότημα αναψυχής Surprise, το πάρκο Softball Surprise Farms (πάρκινγκ στη γωνία του N Willow Canyon Rd & W. Surprise Loop). Νότια) και το κοινοτικό πάρκο Asante (πάρκινγκ στο βόρειο άκρο). Περιορίστε δύο δέντρα ανά νοικοκυριό.

Tempe

Οι κάτοικοι του Tempe μπορούν να εκκενώσουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα στο Κέντρο συλλογής οικιακών ειδών ή στη δυτική πλευρά του κέντρου αναψυχής του Kiwanis Park . Και οι δύο τοποθεσίες θα δέχονται δέντρα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Μην τοποθετείτε χριστουγεννιάτικα δέντρα σε δοχεία απορριμμάτων. Οι κάτοικοι μπορούν να τοποθετήσουν χριστουγεννιάτικα δέντρα για συλλογή κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης εβδομάδας τους για τη συλλογή πράσινων αποβλήτων

Η πόλη ή η πόλη σας λείπουν;

Εάν η πόλη ή η πόλη σας δεν αναφέρεται, αναζητήστε τον αριθμό τηλεφώνου του τμήματος που χειρίζεται τη συλλογή ή την ανακύκλωση στερεών αποβλήτων και θα μπορούν να σας πουν πώς να πετάξετε σωστά το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Εάν δεν ζείτε σε μια ενσωματωμένη πόλη ή πόλη, αλλά ζείτε στην κομητεία Maricopa ή σε ένα νησιωτικό νησί που δεν έχει συμβληθεί για ανακύκλωση, μπορείτε να φέρετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, κομμένο σε τεμάχια 3 ποδιών, σε ένα κέντρο ανακύκλωσης County. Υπάρχει χρέωση, μόνο μετρητά, για κάθε δέντρο που φέρετε.