Περιοχές ανάπαυσης της εθνικής οδού της Αριζόνα

Σχεδιάστε τις στάσεις σας στους δρόμους της Αριζόνα

Το Υπουργείο Μεταφορών της Αριζόνα ("ADOT") διαθέτει 16 στάσεις ανάπαυσης σε αυτοκινητόδρομους υπό τον έλεγχό του στην πολιτεία της Αριζόνα.

Σταματάει ο αυτοκινητόδρομος, Βόρεια του Φοίνιξ

Σταματάει ο αυτοκινητόδρομος, Νότια του Φοίνιξ

Σταματάει ο αυτοκινητόδρομος, Ανατολικά του Φοίνιξ

Σταματάει ο αυτοκινητόδρομος, δυτικά του Φοίνιξ

Ελέγξτε εδώ για να δείτε εάν υπάρχουν χώροι ανάπαυσης για συντήρηση. Όλοι οι χώροι ανάπαυσης που ανήκουν στο ADOT διαθέτουν τουαλέτες, πλυντήρια, μηχανήματα αυτόματης πώλησης, δωρεάν πάρκινγκ, χώρους άσκησης για ζώα συντροφιάς, καλυμμένα τραπέζια ramadas και πικ-νικ, ADA προσιτό πάρκινγκ και τουαλέτες, επιτηρητές επί τόπου 16 ώρες την ημέρα.

Οι περισσότερες από τις περιοχές ανάπαυσης του αυτοκινητόδρομου έχουν ευχάριστη θέα στην έρημο ή στο βουνό.

Υπάρχουν επίσης χώροι ανάπαυσης που δεν βρίσκονται σε αυτοκινητόδρομους ή / και δεν ανήκουν ή λειτουργούν από την ADOT αλλά είναι ανοιχτοί στο κοινό. Μπορείτε να δείτε όλους τους χώρους ανάπαυσης του αυτοκινητόδρομου ADOT, καθώς και τις υπόλοιπες δημόσιες στάσεις ανάπαυσης, σε αυτό το χάρτη.

Οι οδηγοί ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν τις ανέσεις του υπόλοιπου χώρου για να κάνουν τα ταξίδια τους κατά μήκος των εθνικών οδών της Αριζόνα πιο άνετα και ασφαλέστερα.

Χρησιμοποιήστε τα για διαλείμματα χώρων ανάπαυσης, χώρους περιπάτου και ανακούφισης σκύλων, εναλλαγή οδηγών και χρήση μηχανών αυτόματης πώλησης.

Αυτές οι περιοχές ανάπαυσης έχουν επίσης οριστεί ως ασφαλείς ζώνες τηλεφώνου, για να ενθαρρύνουν τους οδηγούς να σταματήσουν εδώ για να χρησιμοποιούν τηλέφωνα για κλήσεις, γραπτά μηνύματα και πρόσβαση σε κινητές εφαρμογές.