Διαμονή κοντά στο Εθνικό Πάρκο Glacier

Το Glacier National Park, μέρος του Διεθνούς Συνδέσμου Ειρήνης του Waterton-Glacier, διατηρεί τα βόρεια βραχώδη βουνά της Μοντάνα στα σύνορα Μοντάνα-Καναδά. Οι μεγάλες εισόδους στο αμερικανικό πάρκο βρίσκονται στο West Glacier και το Columbia Falls στα νοτιοδυτικά και η Αγία Μαρία στα ανατολικά. αυτές οι τοποθεσίες συνδέονται με τον δημοφιλή δρόμο Going-to-the-Sun. Άλλες εισόδους βρίσκονται στο Many Glacier και Two Medicine στα ανατολικά και στο Camas Creek στα δυτικά.

Τα καταλύματα που βρίσκονται τόσο κοντά στις εισόδους του πάρκου όσο και στο εσωτερικό του πάρκου τείνουν να είναι μέτρια σε υπηρεσίες και εγκαταστάσεις. Τι αυτά τα καταλύματα λείπουν σε σύγχρονες ανέσεις όπως τηλεοράσεις, κλιματισμό, πρόσβαση στο Internet, και επιλογές φαγητού, κάνουν για την άνεση και την γραφική ομορφιά των τοποθεσιών τους. Εάν προτιμάτε λιγότερη άνεση και περισσότερες παροχές, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο ή ένα κατάλυμα στις κοντινές πόλεις Whitefish ή Kalispell.

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές σας για ξενοδοχεία, καμπίνες και καταλύματα που βρίσκονται κοντά στις μεγάλες εισόδους, αλλά ακριβώς έξω από τα όρια του, Glacier National Park.