Καλιφόρνια Sno-πάρκα: Χιόνι Παιχνίδι γύρω από τη λίμνη Tahoe

Συσσωρεύστε, Απολαύστε το χιόνι

Το χιόνι σε πολλές ποικιλίες είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη του χειμώνα στην περιοχή Reno / Lake Tahoe και ο καιρός προσφέρει πολλές ευκαιρίες για αυτό. Η Καλιφόρνια διαθέτει 18 περιοχές Sno-Park, αρκετές από τις οποίες βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Reno. Οι περιοχές Sno-Park της Καλιφόρνια παρέχουν πρόσβαση σε μέρη στη Σιέρα Νεβάδα για χιόνι, snowmobiling, χιονοπέδιλα, σκι αντοχής και άλλες χειμερινές ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Αυτές οι περιοχές έχουν επίσης οργωμένους χώρους στάθμευσης και τουαλέτες.

Οι άδειες Sno-Parks απαιτούνται για να χρησιμοποιήσουν αυτές τις περιοχές από τις 1 Νοεμβρίου μέχρι τις 30 Μαΐου. Από τον Νοέμβριο του 2017, το ημερήσιο τέλος είναι $ 5 ή μπορείτε να πάρετε μια περικοπή εποχής για $ 25. Αν έχετε πιαστεί σε ένα από αυτά τα μέρη χωρίς άδεια, το πρόστιμο είναι $ 94,50.

Οι περιοχές Sno-Park είναι διαθέσιμες με βάση την πρώτη προτεραιότητα και δεν υπάρχουν εγγυημένες θέσεις στάθμευσης. Οι θέσεις στάθμευσης δεν είναι πάντοτε ορατές και ανοιχτές λόγω των καιρικών συνθηκών και άλλων πιθανών προβλημάτων. Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις καιρικές συνθήκες και τις συνθήκες των οδών . Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε την Hotline Sno-Park στη διεύθυνση (916) 324-1222.

Πού να αγοράσετε τις άδειες Sno-Park

Στην περιοχή Reno / Tahoe, οι άδειες California Sno-Park είναι διαθέσιμες σε αυτές τις τοποθεσίες:

Για τις τοποθεσίες των πωλητών της Sno-Park στην Καλιφόρνια, ανατρέξτε στη λίστα Sno-Park Authorities Vendors .

Για να αγοράσετε ημερήσιες ή εποχιακές άδειες μέσω ταχυδρομείου, κάντε λήψη της φόρμας παραγγελίας και ακολουθήστε τις οδηγίες. Κάνετε επιταγές ή χρηματικές παραγγελίες πληρωτέες στο Τμήμα Πάρκων και Αναψυχής της Καλιφόρνιας.

Αγοράστε άδεια Sno-Park Online

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τις άδειες Sno-Park online. Στο τέλος της συναλλαγής, μπορείτε να εκτυπώσετε μια προσωρινή άδεια αν πρόκειται για εποχιακή άδεια.

Μία μόνιμη θα σας αποσταλεί ταχυδρομικά. Για ημερήσιες άδειες, μπορείτε να το εκτυπώσετε και να κατευθυνθείτε προς τους λόφους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, προστίθεται ένα τέλος υπηρεσίας $ 1,95 στο σύνολο, από τον Νοέμβριο του 2017.

Καλιφόρνια Sno-Park Τοποθεσίες

Κανόνες Sno-Park

Μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας στο γήπεδο μια μέρα στην άλλη, αλλά πρέπει να στοιβάζονται για να αποφευχθεί η ζημιά από τα άροτρα. Μπορείτε επίσης να κοιμηθείτε στο αυτοκίνητό σας μια μέρα στην άλλη, που ονομάζεται κάμπινγκ οχημάτων, αλλά κάμπινγκ σκηνή και ύπνο έξω από το όχημά σας σε χώρο στάθμευσης δεν επιτρέπεται. Δεν μπορείτε να φτιάξετε φωτιές στις πλακόστρωτες περιοχές και πρέπει να συσκευάσετε τα δικά σας σκουπίδια. Πρέπει να έχετε ένα φτυάρι στο αυτοκίνητο και τις αλυσίδες ελαστικών που έχετε εγκαταστήσει. Πρέπει πάντα να φοράτε ρούχα κατάλληλα για τον καιρό και να χρησιμοποιείτε την κοινή λογική.

Άλλα μέρη για να χρησιμοποιήσετε την άδεια Sno-Park της Καλιφόρνια

Οι άδειες Sno-Park της Καλιφόρνια ισχύουν επίσης στο Όρεγκον, στην Ουάσιγκτον και στο Αϊντάχο. Οι άδειες Oregon, Washington, και Idaho Sno-Park ισχύουν και στην Καλιφόρνια. Αν ταξιδεύετε σε αυτές τις τρεις πολιτείες μεταξύ 1 Νοεμβρίου και 30 Μαΐου, φροντίστε να πάρετε την άδεια Sno-Park της Καλιφόρνιας σε περίπτωση που αποφασίσετε να σταματήσετε και να παίξετε σε ένα από τα πάρκα τους.

Περισσότερες πληροφορίες Sno-Park