Πώς να μάθετε τις οδικές συνθήκες της περιοχής Reno

Οδήγηση στη Νεβάδα και την Καλιφόρνια: Να είστε προσεκτικοί

Η Νεβάδα έχει περισσότερα από 49.000 μίλια δρόμων, δρόμων και μεγάλων αυτοκινητοδρόμων. Λόγω του ορεινού εδάφους της Νεβάδα, της ερήμου και του κλίματος της Μεγάλης Λεκάνης, δεν είναι μόνο έξυπνο, είναι επιτακτική ανάγκη να ενημερωθείτε για τις συνθήκες του αυτοκινητοδρόμου και για τις καιρικές συνθήκες προτού απομακρυνθείτε από τον πολιτισμό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα το χειμώνα, όταν ο σοβαρός καιρός μπορεί να σβήσει τόσο τους μεγάλους όσο και τους δευτερεύοντες αυτοκινητόδρομους. Και να εκπλαγείτε από μια χιονοθύελλα στα βουνά όταν είναι ξηρό στο χαμηλότερο υψόμετρο που ξεκινήσατε από δεν είναι κάτι που είπε ότι θέλουν να κάνουν ποτέ.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν όλες τις μεγάλες διαθέσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο για να βεβαιωθείτε ότι δεν οδηγείτε σε εφιάλτη καιρού και οδικής κατάστασης.

Νεβάδα Τμήμα Μεταφορών (NDOT)

Πριν ξεκινήσετε στη Νεβάδα, ανατρέξτε στις αναθεωρημένες οδικές και καιρικές συνθήκες και στο κλείσιμο δρόμων στην αναφορά δρόμων NDOT 511 του Υπουργείου Μεταφορών της Νέας Υόρκης. Θα βρείτε έναν χρωματικό χάρτη της Νεβάδας, ο οποίος θα σας ενημερώσει για τις τοποθεσίες οδοποιίας, τις δυσμενείς συνθήκες οδήγησης και τους κλειστούς δρόμους. Θα αναφερθούν επίσης σημεία όπου υπάρχει προειδοποίηση για την αιολική ενέργεια (τα οχήματα άνω των εννέα ποδών θα πρέπει να είναι προσεκτικά) και όπου υπάρχουν υψηλοί άνεμοι (δεν επιτρέπονται οχήματα άνω των 9 ποδιών). Θα σας δείξει επίσης δρόμους όπου χρειάζονται αλυσίδες ή ελαστικά χιονιού και δρόμοι όπου απαιτούνται αλυσίδες για όλα τα οχήματα, εκτός από εκείνα με τετρακίνηση και ελαστικά χιονιού. Θα σας δώσει επίσης ένα κεφάλι επάνω στην κυκλοφορία σε όλη την πολιτεία.

Τμήμα Μεταφορών της Καλιφόρνιας (Caltrans)

Εάν οδηγείτε στην Καλιφόρνια, ισχύουν πολλές από τις ίδιες ανησυχίες. Η ιστοσελίδα οδικών πληροφοριών Caltrans είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που σας δίνει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την οδική κυκλοφορία. Σε αυτή την ιστοσελίδα εισάγετε τον αυτοκινητόδρομο για τον οποίο θέλετε να μάθετε. Ας πούμε ότι πρόκειται να ταξιδέψετε στις ΗΠΑ 395 από το Ρίνο στην Καλιφόρνια.

Εισαγάγετε το "US 395" στο πλαίσιο αναζήτησης της εθνικής οδού, κάντε κλικ στην επιλογή "Αναζήτηση" και θα λάβετε μια σελίδα με τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με τις οδικές και κυκλοφοριακές συνθήκες για τον αυτοκινητόδρομο σε ολόκληρη την πολιτεία. Σε αυτόν τον ιστότοπο θα βρείτε επίσης συνδέσμους για ταξιδιωτικές πληροφορίες σε όλες τις ΗΠΑ, πώς να αναφέρετε ένα θέμα συντήρησης, χάρτες, οδικές συνθήκες σε ολόκληρη την επικράτεια, αναφορές καιρού, περιστατικά κυκλοφορίας σε όλη την επικράτεια και τοποθεσίες οδικών καθισμάτων.

Πρόγνωση Καιρού και Προειδοποιήσεις

Ο καιρός είναι πιθανώς η πρώτη αιτία πονοκεφάλων σε οδικό ταξίδι. Εκτός από τη λήψη όλων των πληροφοριών σχετικά με τις οδικές συνθήκες που μπορείτε, μπορείτε επίσης να μάθετε τι συμβαίνει με τις καιρικές συνθήκες και τι προβλέπεται για αρκετές ημέρες, ώστε να αποφύγετε τυχόν κακές καταστάσεις στο μέλλον στο ταξίδι σας. Ελέγξτε τους κατάλληλους συνδέσμους παρακάτω για πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες για το οδικό σας ταξίδι στην περιοχή Reno. Θα σας δώσουν την πρόβλεψη για την επόμενη εβδομάδα, και ακριβώς στην κορυφή της σελίδας, θα δείτε τυχόν βαρύ ρολόι καιρού ή πληροφορίες προειδοποίησης. Γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει ένα σωρό ταλαιπωρία.