Τρόφιμα χωρίς γλουτένη στην Κρατική Έκθεση του Τέξας

Υπάρχει μια εκπληκτική ποικιλία, από σοκολάτες κατεψυγμένες μπανάνες μέχρι γαλοπούλες.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για να πάτε στην Κρατική Έκθεση του Τέξας είναι η δειγματοληψία των πολλών ειδών νόστιμο φαγητό. Και ναι, ένα μεγάλο μέρος της είναι βαθιά τηγανητό.

Ωστόσο, οι πωλητές τροφίμων έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούν όλοι να αντιμετωπίσουν τα υψηλά λιπαρά, τα υψηλά υδατάνθρακες και τις υψηλές θερμίδες του παραδοσιακού φαγητού . Παράλληλα, οι ανήλικοι που δεν καταναλώνουν γλουτένη εξέφραζαν την αυξανόμενη ανησυχία ότι δεν μπορούσαν να βρουν τρόφιμα χωρίς γλουτένη στην έκθεση.

Το αποτέλεσμα? Υπάρχει τώρα μια αυξανόμενη λίστα με υγιεινά τρόφιμα χωρίς γλουτένη σε όλη την Έκθεση Τέξας .

Τι είναι γλουτένη;

Μερικοί άνθρωποι αποφεύγουν πλήρως τη γλουτένη επειδή έχουν κοιλιοκάκη, μια χρόνια κληρονομική εντερική διαταραχή στην οποία η αδυναμία απορρόφησης της γλουτένης προκαλεί μια ανοσοαπόκριση που βλάπτει τα έντερα. Άλλοι το αποφεύγουν επειδή αισθάνονται καλύτερα όταν το κάνουν. Ακόμα άλλοι, μην το φάτε επειδή πιστεύουν εσφαλμένα ότι αυτό θα τους βοηθήσει να χάσουν βάρος. Όποια και αν είναι η αιτία τους, η γλουτένη είναι μια επικίνδυνη ζώνη.

Τι είναι τα γλουτένια; Πρόκειται για ένα σύνθετο πρωτεϊνικό συστατικό που βρίσκεται σε τρόφιμα που παρασκευάζονται από σιτάρι, κριθάρι και σίκαλη. Η γλουτένη δίνει ελαστικότητα στη ζύμη, βοηθώντας την να αυξάνεται και να διατηρεί το σχήμα της, και μερικές φορές δίνει στο προϊόν μια μασώμενη υφή.

Τρόφιμα χωρίς γλουτένη στην Κρατική Έκθεση του Τέξας

Χωρίς γλουτένη στο εσωτερικό του Coca-Cola Food Court

Φιάλες τροφίμων χωρίς γλουτένη

Φορτηγά τροφίμων επισκέφθηκε την Κρατική Έκθεση του Τέξας για πρώτη φορά το 2012 με τη μορφή ενός φορτηγού Mega. Τα καλαμάκια Good Karma Kitchen και τα τρόφιμα SlushWorks (κατεψυγμένα ποτά) συνήθως δημιουργούν κατάστημα στο Pavilion Food & Fiber.