Ένας οδηγός για το 2017 Τέξας Κρατική Έκθεση

Τηγανητό φαγητό, ποδόσφαιρο, νέα αυτοκίνητα και ζώα εκμετάλλευσης: Τι θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστικό;

Μετά από μια ρεκόρ 2016 Τέξας Κρατική Έκθεση, οι διοργανωτές του 2017 Τέξας Κρατική Έκθεση, το μεγαλύτερο μέρος της χώρας σε συνολική συμμετοχή, παροτρύνουν τους οπαδούς να κατεβούν και να "πες πώς" Big Big, ο ουρανός υψηλό καουμπόη που χαιρετίζει τους επισκέπτες στο ετήσια γιορτή. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Fair Park στο Ντάλας, θα διαρκέσει φέτος από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου.

Υπολογίζεται ότι 3 εκατομμύρια άνθρωποι παρευρίσκονται στην έκθεση κάθε χρόνο, αντλώντας περίπου 350 εκατομμύρια δολάρια στην οικονομία του Ντάλλας. Το 2017, οι δίκαιοι διοργανωτές έχουν δεσμεύσει τουλάχιστον 6 εκατομμύρια δολάρια στο City of Dallas για βελτιώσεις στο Fair Park για να τους κρατήσουν πίσω.

Θελγήτρα

Η Κρατική Έκθεση του Τέξας ξεκινάει κάθε χρόνο με μια παρέλαση μέσα από το Big-D που αρχίζει συνήθως το μεσημέρι. Στη συνέχεια, είναι για τους εκθεσιακούς χώρους, όπου είναι όλα σχετικά με μερικά από τα quirkiest τηγανητά φαγητά που θα βρείτε οπουδήποτε (σκέφτεστε τηγανητό latte), συναρπαστικές βόλτες, μεγάλο ποδόσφαιρο, 4-H και αγροτικά ζώα και διασκέδαση για όλους. Το θέμα της οικογενειακής εκδήλωσης για το 2017 είναι το Celebrations Texans, ένα αφιέρωμα στον υπερμεγέθη χαρακτήρα και την κληρονομιά του κράτους του Lone Star.

Σχεδιάστε να δαπανήσετε χρήματα για το υπέροχο φαγητό, τα βόλτα και τα παιχνίδια, αλλά μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα διασκέδασης που μπορείτε να κάνετε στην έκθεση που είναι απολύτως δωρεάν. Δεν θα σας κοστίσει ούτε μια δεκάρα για να παρακολουθήσετε πολλές εκθέσεις, συναυλίες και εκθέσεις ζωικού κεφαλαίου της εκδήλωσης, καθώς και το περίφημο State Fair Auto Show, το μεγαλύτερο αυτοκίνητο στο Southwest που παρουσιάζει περίπου 400 από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της παγκόσμιας κορυφαίους κατασκευαστές. Πάρτε έναν οδηγό επισκεπτών όταν μπαίνετε στην έκθεση, ώστε να μην χάσετε τίποτα.

Γιορτάζοντας τους Texans

Το φετινό θέμα «Γιορτάζοντας τους Texans» στοχεύει να «ρίξει φως στις διάφορες κοινότητες που συναντώνται κατά τη διάρκεια των 24 ημερών της έκθεσης για να γιορτάσουν την κληρονομιά τους από την Τέξας».

Η μακρόχρονη αποστολή της έκθεσης είναι η γεωργική εκπαίδευση και κάθε χρόνο περισσότεροι από 5.200 φοιτητές συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για νέους και στους διαγωνισμούς ηγεσίας. Φέτος, τα μέλη της 4-H και οι μελλοντικοί αγρότες της Αμερικής θα ταξιδέψουν από όλο το κράτος για να συναγωνιστούν σε εκδηλώσεις ζωικού κεφαλαίου.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών Νεολαίας της Έκθεσης θα απονείμει υποτροφίες κολλεγίων για την επιλογή φοιτητών γυμνασίου στο Τέξας.

Και η έκθεση θα φιλοξενήσει περισσότερους από 1.100 διαγωνισμούς μέσω του τμήματος Creative Arts. Εικονογραφώντας το θέμα της γιορτής Texans του 2017, το φημισμένο καλλιτεχνικό έργο φέτος απεικονίζει τις επτά γεωγραφικές περιοχές του Τέξας ως "εορτασμό της διαφορετικής βάσης του κράτους".