Τι είναι ο καιρός στο Λας Βέγκας;

Μέσες θερμοκρασίες στο Λας Βέγκας

Αν αναρωτιέστε για τον καιρό του Λας Βέγκας, ενώ σκεφτόμαστε πόσο καλύτερα θα ήταν αν βρεθήκατε στο Λας Βέγκας, τότε είστε πιθανώς έτοιμοι για διακοπές. Η αλήθεια είναι ότι είναι πάντα η κατάλληλη στιγμή για να πάει αλλά μερικοί μήνες οι μέσες θερμοκρασίες κάνουν τον καιρό του Λας Βέγκας μια δόση τελειότητας. Πρώτα απ 'όλα, εάν θέλετε να ξοδέψετε τα λιγότερα χρήματα σε ένα ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας τότε θα πρέπει να εξετάσετε τους καλοκαιρινούς μήνες.

( Ιούνιος , Ιούλιος , Αύγουστος , Σεπτέμβριος ) Με τη ζεστασιά θερμότητα, τα ξενοδοχεία συνήθως δίνουν μακριά δωμάτια. (δεν είναι πραγματικά, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι μπορείτε να βρείτε μια καλύτερη διαπραγμάτευση) Συγκρίνετε τις τιμές στο Λας Βέγκας Ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια διαφορετικών περιόδων του έτους και θα δείτε πώς ο καιρός επηρεάζει την τιμή.

Πότε να επισκεφθείτε το Λας Βέγκας - από τους αριθμούς

Ρίξτε μια ματιά στο τι να περιμένετε για κάθε συγκεκριμένο μήνα με τις μέσες θερμοκρασίες. Επίσης, έχω προτείνει λίγα πράγματα να κάνουμε στο Λας Βέγκας για να επωφεληθούμε από τον καιρό. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ενώ αυτοί οι μέσοι όροι είναι χρήσιμοι στη διαδικασία σχεδιασμού, η δυνατότητα πρόβλεψης του καιρού είναι ανύπαρκτη. Είναι πολύ πιθανό να πάρετε μια ζεστή μέρα το χειμώνα και μια βροχερή μέρα το καλοκαίρι.

Ο καιρός του Λας Βέγκας ανά μήνα
Ιανουάριος Καιρός στο Λας Βέγκας
Φεβρουάριος Καιρός στο Λας Βέγκας
Μάρτιος Καιρός στο Λας Βέγκας
Απρίλιος Καιρός στο Λας Βέγκας
Μάιος ο καιρός στο Λας Βέγκας
Ιούνιος Καιρός στο Λας Βέγκας
Ιούλιος Καιρός στο Λας Βέγκας
Αύγουστος Ο καιρός στο Λας Βέγκας
Σεπτέμβριος Καιρός στο Λας Βέγκας
Οκτώβριος Καιρός στο Λας Βέγκας
Νοέμβριος ο καιρός στο Λας Βέγκας
Δεκέμβριος Καιρός στο Λας Βέγκας

Καιρικές συνθήκες το καλοκαίρι

Αγαπώ να κάθομαι δίπλα στην πισίνα διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο και έχοντας μερικά κοκτέιλ και χρειάζεστε καλό καιρό για να είναι ευχάριστο. Τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο μπορείτε να καθίσετε όσο μπορείτε να το χειριστείτε. Στην πραγματικότητα, το κόλπο είναι να εναλλάσσεστε ανάμεσα στο ρηχό άκρο της πισίνας και το σαλόνι σας.

Δεν πρέπει να επιτρέπετε τον καιρό του Λας Βέγκας να υπαγορεύει τις διακοπές σας, αλλά να επωφεληθείτε από την κατάσταση. Προσθέστε ένα ζευγάρι κοκτέιλ και ένα σάντουιτς club και μπορείτε πραγματικά να χαλαρώσετε. Μερικές φορές, γλιστρήσω σε ένα Pastrami σε σίκαλη από το Carnegie Deli στο Mirage, αλλά αυτό είναι μόνο εγώ. Ενώ οι καλοκαιρινοί μήνες φέρνουν σε υψηλότερες μέσες θερμοκρασίες, είναι πρόθυμοι να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα και να περπατήσουν τη λωρίδα τη νύχτα. Ένα υπέροχο εστιατόριο στο Λας Βέγκας είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να περάσετε κάποια στιγμή μακριά από τη θερμότητα επίσης. Τα βράδια φέρνουν στο ξηρό καλοκαιρινό καλοκαίρι γύρω στα μέσα της δεκαετίας του '80 έως τα χαμηλά ενενήντα. Ο ζεστός καιρός θα πρέπει να είναι η ευκαιρία σας για να πάρετε καλύτερες προσφορές και ένα καλό σημείο δίπλα στην πισίνα στο Λας Βέγκας .

Σχεδιάζοντας ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας;

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα , ο καιρός του Λας Βέγκας τείνει να φέρει θερμοκρασίες που μπορεί να πέσουν στη δεκαετία του '30 τη νύχτα, αλλά καταφέρνουν να αιωρούνται γύρω από την άνω δεκαετία του '50 έως τη χαμηλή δεκαετία του '60 κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν προσπαθείτε να αποφύγετε το χειμερινό φτυάρι του χιονιού, το Λας Βέγκας σπάνια παίρνει κάποιο από αυτά. Ο πραγματικός χειμωνιάτικος καιρός δεν υπάρχει στο Λας Βέγκας, μπορεί να κρυώσει αλλά δεν έχει τις θερμοκρασίες κατάψυξης που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Αν σκέφτεστε για το χρόνο που ξοδεύετε στο εσωτερικό όταν βρίσκεστε στο Λας Βέγκας, τότε θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι δεν κάνει τη διαφορά όταν πατάτε στους πίνακες.

Ο πραγματικός καιρός του Λας Βέγκας είναι οι θερμοκρασίες που αισθάνεστε όταν σκέφτεστε να χωρίσετε το ζευγάρι των Οκτώ στην μπλακτζακ. Ο έλεγχος του κλίματος είναι μια επιστήμη στην έρημη αυτή πόλη και σπάνια θα είσαι ανήσυχος ενώ βρίσκεσαι μέσα σου.

Πράγματα που πρέπει να δείτε στο Λας Βέγκας

Ενώ η άνοιξη και το φθινόπωρο δεν συμβαίνουν πραγματικά στο Λας Βέγκας οι καλύτεροι χρόνοι που επισκέπτονται συχνά είναι κατά τη διάρκεια αυτών των παραδοσιακών μηνών άνοιξη και πτώση. Αν ψάχνετε για τον καλύτερο καιρό στο Λας Βέγκας αυτή τη φορά του έτους είναι τόσο καλή όσο παίρνει.

Εν πάση περιπτώσει, κοιτάτε την κατάσταση, είναι πάντα καλύτερο να είσαι σε διακοπές και η θερμότητα το καλοκαίρι δεν θα είναι τόσο κακή όσο μπορεί να σκεφτείς και οι χειμωνιάτικοι μήνες δεν είναι τόσο κρύοι όσο και πολλά σημεία στη χώρα.

Να θυμάστε ότι οι μέσες θερμοκρασίες και οι καιρικές προβλέψεις για το Λας Βέγκας δεν λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι αν σας αρέσει να παίζετε, ίσως να μην βλέπετε ποτέ το εξωτερικό του δωματίου σας.

Μπορεί να μην έχει σημασία για σας ότι υπάρχει ένα ακραίο κύμα καύσωνα, ισχυρούς ανέμους ή βροχοπτώσεις στην πρόβλεψη.

Θερμοκρασίες του Λας Βέγκας

Θερμοκρασίες στο Λας Βέγκας
Μήνας Υψηλό F. (γ) Χαμηλό F. (γ)
Ιανουάριος 57 F. (13.8) 34 (1.11)
Φεβρουάριος 63 (17.2) 34 (1.11)
Μάρτιος 69 F. (20.5) 44 (6.6)
Απρίλιος 78 (25.5) 51 (10.5)
Ενδέχεται 88 F. (31.1) 60 (15.5)
Ιούνιος 100 (37.7) 69 (20.5)
Ιούλιος 106 F. (41.1) 76 (24.4)
Αύγουστος 103 (39.4) 74 (23.3)
Σεπτέμβριος 95 ΣΤ. (35) 66 (18.8)
Οκτώβριος 82 (27.7) 54 (12.2)
Νοέμβριος 67 F. (19.4) 42 (5.5)
Δεκέμβριος 58 (14.4) 34 (1.11)

Ελέγξτε μερικούς πόρους για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την επίσκεψή σας.

Επαγγελματικά αθλήματα στο Λας Βέγκας

Εάν είστε ανεμιστήρας χόκεϊ θα διαπιστώσετε ότι η καλύτερη στιγμή για να κατευθυνθείτε στην πόλη για να παρακολουθήσετε τους Golden Knights του Λας Βέγκας θα είναι οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ Οκτωβρίου και Απριλίου και ελπίζουμε ότι βαθιά τον Ιούνιο. (Playoff Hockey!) Το NFL ποδοσφαίρου βρίσκει επίσης ένα σπίτι στο Λας Βέγκας έτσι ώστε να είναι περίπου από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο. Αυτοί οι μήνες παραδοσιακά παίρνουν την εποχή πηγαίνει για συνέδριο επισκέπτες έτσι μπορείτε να μάχεται με τις τιμές δωματίων του ξενοδοχείου λίγο.

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada