Απρίλιος Καιρός στο Λας Βέγκας

Μέσες θερμοκρασίες τον Απρίλιο στο Λας Βέγκας

Εάν υπάρχει μια τέλεια εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε το Λας Βέγκας είναι το μήνα Απρίλιο. Τώρα, το μειονέκτημα είναι ότι Spring Break συμβαίνει επίσης αυτή τη στιγμή του έτους, έτσι ώστε όλοι οι άλλοι θέλουν να είναι στο Λας Βέγκας.

Ο καιρός τον Απρίλιο στο Λας Βέγκας είναι ιδανικό για όλα. Ναι, όλα. Αυτή είναι η εποχή του χρόνου, όταν σκέφτεστε να μετεγκαταστήσετε στο Λας Βέγκας επειδή οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι ήπιες ακόμα ο ήλιος κάθεται ψηλά στον ουρανό.

Οι νυχτερινές θερμοκρασίες βουτιά λίγο αλλά πουθενά κοντά στο να είναι κρύο. Μπορείτε να φέρετε ένα πουλόβερ αλλά μάλλον θα χρειαστείτε σορτς και μπλούζες πολύ περισσότερο. Υπάρχει μια περιστασιακή ντους Απριλίου, αλλά αυτά είναι σπάνια.

Ανοιξιάτικη διακοπή είναι σε πλήρη εξέλιξη με τον Απρίλιο ξεκινά και αυτό μπορεί μόνο να σημαίνει ότι ο καιρός αυτή τη στιγμή του έτους είναι ιδανικό για τα απογεύματα στην πισίνα και τα βράδια σε ένα κλαμπ . Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή οι θερμοκρασίες είναι τέλειες τον Απρίλιο δεν σημαίνει ότι είναι όλα σχετικά με το έργο για το μαύρισμα σας. Εξετάστε το μεσημεριανό γεύμα στην αυλή του LAGO και ένα βράδυ χορού στο XS στο Encore. Το πρωινό στο Mon Ami Gabi λειτουργεί όπως και τα κοκτέιλ στο Rhumbar στο Caesars Palace. Μεγάλη ιστορία σύντομη, ξοδεύετε αρκετό χρόνο έξω τον Απρίλιο στο Λας Βέγκας γιατί αυτό είναι που αισθάνεται η άνεση. Άλλα σημεία για να απολαύσετε τον τέλειο καιρό του Λας Βέγκας περιλαμβάνουν το The Park Las Vegas, το LINQ και το The Downtown Container Park.

Μέσες θερμοκρασίες τον Απρίλιο στο Λας Βέγκας

Pool Season τον Απρίλιο στο Λας Βέγκας

Ναι, αυτό είναι όταν ξεκινά η εποχή της πισίνας . Θα υπάρχουν μερικές μέρες όταν σκέφτεστε να πηγαίνετε νωρίς, αλλά η νωρίς σεζόν θα σας κρατήσει ενθουσιασμό στο κατάστρωμα της πισίνας αλλά έξω από το νερό.

Οι περισσότερες πισίνες είναι ανοιχτές μέχρι τα μέσα Απριλίου και η σκηνή είναι ήδη αυτό που θα περίμενε κανείς για το Λας Βέγκας, γιατί μπορεί να αναμένουν τα πλήθη Spring Break.

Ο καιρός τον Απρίλιο στο Λας Βέγκας

Εάν υπάρχει η καλύτερη στιγμή για να περπατήσετε την ταινία στο Λας Βέγκας είναι τον Οκτώβριο και τον Απρίλιο. Οι θερμοκρασίες είναι ιδανικές για περπάτημα σε σορτς αλλά δεν είναι τόσο άσεμνες που πρέπει να ψεκαστείτε κάτω με SPF 50 σε κάθε ευκαιρία που έχετε. Θα πρέπει να πίνετε άφθονο νερό, αλλά δεν είναι καυτό. Πάρτε το χρόνο σας και απολαύστε το τοπίο με μια άνετη πεζοπορία πάνω και κάτω από την ταινία.

Γκολφ τον Απρίλιο στο Λας Βέγκας

Ο καιρός είναι φοβερό παιχνίδι γκολφ , και η αλλαγή του χρόνου σας δίνει πολύ περισσότερο χρόνο για να χτυπήσει τους συνδέσμους. Μπορεί να συναντήσετε άνεμο αργά το απόγευμα, αλλά όχι αρκετά για να εμποδίσετε το παιχνίδι σας. Επειδή αυτό είναι πρωταρχικός ο καιρός του Λας Βέγκας, περιμένετε λίγες μέρες για να είναι σπάνιο, ώστε να προγραμματίσετε το μέλλον.

Τέλεια αξιοθέατα τον Απρίλιο στο Λας Βέγκας

Τα ελεύθερα πράγματα που βρίσκετε στον ύπνο, τον Απρίλιο. Παρακολουθείτε τις βρύσες του Bellagio ή το ηφαίστειο στο Mirage επειδή ο καιρός είναι σωστός. Μην ξεχνάτε ότι οι άνθρωποι παρακολουθούν, αυτή τη φορά του έτους είναι η πρωταρχική σεζόν, καθώς πολλοί άνθρωποι δεν έχουν αυτό το mid-summer tan, αλλά πιστεύουν ότι ήδη σεζόν σορτς.

Πιθανές ημερήσιες εκδρομές τον Απρίλιο από το Λας Βέγκας: Χτυπήστε την κοιλάδα των ελατηρίων ή την κοιλάδα του θανάτου και θα πρέπει να βρείτε τις καλύτερες συνθήκες του έτους.

Επισκεπτόμενος τον Απρίλιο στο Λας Βέγκας: Μπορεί να υπάρξει πολλή εαρινή διακοπή δράσης γύρω από την πόλη, ώστε να προετοιμαστείτε για ένα νεότερο πλήθος στην πισίνα και το καζίνο. Τα νυχτερινά κέντρα είναι εξαιρετικά δημοφιλή κατά τη διάρκεια της Άνοιξης, έτσι ώστε να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό σας εάν οι απαιτήσεις της νυχτερινής ζωής απαιτούν χορό.