Τι πρέπει να φορέσετε στο Λας Βέγκας;

Χρειάζεστε βοήθεια Συσκευασία τσάντα σας για το Λας Βέγκας;

Η εύρεση του τι να φορέσει στο Λας Βέγκας είναι εύκολη. Μην ανησυχείτε πολύ για να ντυθείτε υπερβολικά εάν δεν σχεδιάζετε να χτυπήσετε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Εάν έχετε ένα καλό γεύμα αλλά όχι ένα φανταχτερό γεύμα, τα τυπικά ρούχα σας πρόκειται να λειτουργήσουν. Αυτό σημαίνει ότι ωραία τζιν ή παπούτσια δουλεύουν σχεδόν για οτιδήποτε. Ένα παλτό δεν είναι απαραίτητο αν δεν τρώτε σε ένα πολύ ακριβό και επιτηδευμένο εστιατόριο. Υπάρχουν πολύ λίγοι που εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή.

Η γυναίκα μπορεί να φορέσει σχεδόν οτιδήποτε και να είναι εντάξει στο Λας Βέγκας. Πρόκειται για ένα διπλό πρότυπο, αλλά με τα πόδια στο Λας Βέγκας και θα δείτε τι εννοώ. Εάν έχετε ένα μικρό μαύρο φόρεμα που θα ταιριάζει σχεδόν σε οποιοδήποτε σενάριο.

Ερώτηση: Τι πρέπει να φορέσετε στο Λας Βέγκας;

Πώς πρέπει να συσκευάσετε για τις διακοπές σας στο Λας Βέγκας

Όταν αρχίζετε να σχεδιάζετε αυτό το ταξίδι, υπάρχουν πάντα μικρά πράγματα που μπορεί να χρειαστεί να γνωρίζετε, έτσι προσπαθώ να τα βάλω μαζί σε ένα εύκολο να βρούμε τρόπο. Οι πληροφορίες θα πρέπει να σας βοηθήσουν με μερικές από τις ερωτήσεις που έχετε σχετικά με το Λας Βέγκας .

Απάντηση: Τι πρέπει να φορέσετε στο Λας Βέγκας;

Το Λας Βέγκας είναι ένα πολύ απλό μέρος, με αυτό μπορείτε να ντύσετε όσο πιο άνετα θέλετε. Τα περισσότερα εστιατόρια δεν έχουν κωδικούς φόρεμα, ωστόσο, αν σχεδιάζετε σε ένα ωραίο δείπνο σε ένα από τα πιο πολυτελή εστιατόρια θα μπορούσε να χρειαστεί να έχετε ένα παλτό. Το καλύτερο στοίχημα για ρούχα είναι απλό:

Το καλοκαίρι θα χρειαστείτε σορτς, άνετες φούστες, μπλουζάκια.

Τα τζιν και τα παντελόνια δεν μπερδεύονται αλλά το denim σε θερμότητα 105 βαθμών μπορεί να είναι δυσάρεστο. Αν σχεδιάζετε να δείτε μια παράσταση μπορεί να είναι σοφό να καθαρίσετε λίγο και η περιστασιακή επιχείρηση είναι κανονικά επαρκής. Σε περισσότερα πράγματα, θυμηθείτε, ανεξάρτητα από το αν η θερμοκρασία έξω από τη θερμοκρασία του καζίνο είναι περίπου 68 μοίρες, μπορεί να πάρει λίγο δροσερό.

Αν αποφασίσετε να περπατήσετε βεβαιωθείτε ότι φοράτε αντηλιακό. Αν κάθεστε δίπλα στην πισίνα, φοράτε αντηλιακό. Αν σκέφτεστε για τον ήλιο, φοράτε αντηλιακό! Θα μπορούσα να υπερβάλλω αλλά το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να καψετε εκείνο το ανώτερο στρώμα επιδερμίδας και να κολλήσετε στο δωμάτιό σας ενώ βρίσκεστε σε διακοπές. Προστατεύστε τον εαυτό σας από τον ήλιο της Νότιας Νεβάδας με ένα απλό στρώμα SPF 30 και θα είστε εντάξει.

Μην ξεχνάτε τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος, ο ήλιος της Νότιας Νεβάδας μπορεί να είναι βάναυσος.

Το χειμώνα γίνεται κρύο και θα βρίσκεστε μερικές φορές παρηγορημένοι με ένα βαρύ σακάκι. Δυστυχώς, η χαρτοπαικτική λέσχη θα είναι μια σταθερή θερμοκρασία, έτσι θα πρέπει να ρίξει κάποια στρώματα ενώ κάθεστε σε εκείνο το τραπέζι μπλακτζάκ.

Το φθινόπωρο και την άνοιξη θα είστε γενικά άνετοι με την καλοκαιρινή ενδυμασία και μερικά ζευγάρια παντελονιών ή τζιν. Οι θερμοκρασίες γίνονται άνετες και το κλίμα είναι ευχάριστο.

Τι να φορέσετε στα νυχτερινά κέντρα του Λας Βέγκας ; - Κώδικες φόρεμα υπάρχουν στα νυχτερινά κέντρα του Λας Βέγκας και θα πρέπει να είναι μοντέρνα ντυμένος. Ωστόσο, θα παρατηρήσετε ότι οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν λίγο όσο θέλουν, ενώ οι άνδρες πρέπει να φαίνονται καλά. Ορισμένα νυχτερινά κέντρα δεν επιτρέπουν ντένιμ, φαρδιά παντελόνια, καπέλα ή φανέλες. Είναι καλύτερο να ελέγξετε με το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για να δείτε ποια είναι η πολιτική του κώδικα ένδυσης.

Τι να φορέσετε σε μια πισίνα του Λας Βέγκας: Μήπως αυτό φαίνεται σαν μια περίεργη άκρη. Θα πρέπει να καλύψετε εάν έχετε αποφασίσει να φορέσετε ένα μαγιό που είναι πολύ αποκαλυπτικό. Εάν βρίσκεστε σε μια πισίνα ενηλίκων, δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αλλά στις γενικές πισίνες μπορεί να σας ζητηθεί να καλύψετε εάν εμφανίζεται γυμνός. Είναι το Λας Βέγκας, αλλά υπάρχουν ορισμένοι κανόνες όταν πρόκειται για το πόσο δέρμα μπορείτε να δείξετε.

Ελέγξτε πόρους του Λας Βέγκας για να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας και να σας βοηθήσουμε να συσκευάσετε σωστά τις διακοπές σας.