Περιηγηθείτε στους ουρανούς πάνω από το Λας Βέγκας με τα ελικόπτερα Sundance

Δείτε το Grand Canyon Από ένα ελικόπτερο

Υπάρχει μια στιγμή που κοιτάζετε από ένα ελικόπτερο και εξετάζετε τη γη κάτω, όταν νιώθετε ότι πετάτε. Ναι, το καταλαβαίνω, είστε τεχνικά στον αέρα, αλλά δεν πλέκτετε τα φτερά σας. Το ελικόπτερο σάς επιτρέπει να τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από ένα χάσμα ή να κάνετε ζουμ σε μερικά λαμπερά φώτα. Όλα αυτά εξερευνώντας από ψηλά και μόλις σπάσετε έναν ιδρώτα. Σαφώς τα πτηνά έχουν όλα λάθος.

Τα Sundance Helicopters έχουν πετάξει στην κοιλάδα του Λας Βέγκας από το 1985 και ήταν η πρώτη εταιρεία ελικοπτέρων που εισήγαγε ένα Grand Canyon Tour.

Σήμερα προσφέρουν εκδρομές στη λωρίδα του Λας Βέγκας καθώς και στο Grand Canyon. Μέσα σε αυτές τις εκδρομές θα μπορείτε επίσης να δείτε τη λίμνη Mead, την κοιλάδα της φωτιάς ή να λάβετε μέρος σε ένα πικνίκ σαμπάνιας.

Η περιοδεία του ελικοπτέρου είναι μία από τις εμπειρίες μιας ζωής που σας μεταφέρουν πέρα ​​από τα συνηθισμένα αξιοθέατα του Λας Βέγκας. Συνδυάστε μια εναέρια θέα με το Grand Canyon ή μια ειδική περίσταση και έχετε τη συνταγή για μια αξέχαστη εμπειρία.

Τα ελικόπτερα Sundance προσφέρουν εκδρομές καθημερινά και όλη την ημέρα στο Λας Βέγκας και στο Grand Canyon που ταιριάζουν στο πρόγραμμα διακοπών σας ακριβώς σωστά.

Δύο εκδρομές από τα ελικόπτερα Sundance που πρέπει να βρίσκονται στο ραντάρ σας

Η Κρουαζιέρα Πυλών της Κοιλάδας των Φωτιά

Αυτή η περιοδεία ελικόπτερο σας φέρνει μια πτήση πάνω από τη νότια Νεβάδα έρημο σε ένα σημείο στην κοιλάδα της φωτιάς. Πριν αγγίξετε τον ψαμμίτη θα πετάξετε πάνω από το φράγμα Hoover και τη λίμνη Mead.

Συμπεριλαμβάνεται στην περιοδεία:

Τετάρτη Ιουλίου Πυροτεχνήματα Θεαματική Πακέτο

Όταν φτάσετε στο ελικόπτερο Sundance στις 4 Ιουλίου στο Λας Βέγκας, θα είστε σε ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσετε σύντομα. Όχι μόνο θα πάρετε την περιήγησή τους φώτα της πόλης που υπογραμμίζει τα λαμπερά φώτα της λωρίδας του Λας Βέγκας που στη συνέχεια θα αιωρούνται σε ασφαλή απόσταση και θα είναι σε θέση να απολαύσετε την παράσταση. Το Λας Βέγκας τοποθετεί μια αξέχαστη επίδειξη πυροτεχνημάτων και το κάθισμα της πρώτης σας σειράς θα είναι από ένα ελικόπτερο που κοιτάζει προς τα κάτω τα πολυάριθμα πυροτεχνήματα που εκρήγνυνται από τις χαρτοπαικτικές λέσχες ταινιών.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές ελικοπτέρων στο Λας Βέγκας με Ελικόπτερα Sundance, μπορείτε να τις καλέσετε στο (702) 736-0606 ή να ελέγξετε την ιστοσελίδα τους.