Παραθαλάσσιο χωριό Σαν Ντιέγκο

Το Seaport Village προσφέρει θέα στο λιμάνι, φαγητό και ψώνια

Το Seaport Village του Σαν Ντιέγκο είναι ένα συγκρότημα για ψώνια και εστιατόρια παρόμοιο με εκείνο που βρίσκεται σε πολλές πόλεις που είναι γεμάτες τουρίστες, κυρίως στοχευμένες προς τους επισκέπτες και καλές για λίγες ώρες διασκέδασης.

Το Seaport Village είναι ένα καλό μέρος για ένα γεύμα με θέα στη θάλασσα ή για να πάρετε ένα σουβενίρ της επίσκεψής σας. Αν και δεν είναι μεταξύ των κορυφαίων θέσεων μου για να πάω στο Σαν Ντιέγκο, πολλοί άλλοι άνθρωποι διαφωνούν, δίνοντάς του πολύ υψηλές βαθμολογίες για το Yelp.

Αυτό το σχόλιο συνοψίζει αυτό που πρέπει να πουν: "Διασκεδαστική στάση για ψώνια και φαγητό. Βρίσκεται στο Λιμάνι, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πλοία να έρχονται και να βγαίνουν".

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Village Seaport

Τον Απρίλιο, μερικοί από τους καλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου είναι εκείνοι που εργάζονται στο Seaport Village κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Busker. Τον Σεπτέμβριο, μπορείτε να γιορτάσετε την ημέρα του Landlubbers, προς τιμήν του Talk Like a Pirate Day. Surfin 'Santa εκτοξεύεται στην ξηρά στα τέλη Νοεμβρίου και κρέμεται για φωτογραφίες μέχρι τα Χριστούγεννα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν στο χωριό Seaport για να ψωνίζουν και να τρώνε. Περισσότερες από δώδεκα casual εστιατόρια σερβίρουν πίτσα, γλυκά, μπιφτέκια, σάντουιτς και σνακ. Τέσσερα εστιατόρια διεκδικούν "εστιατόριο με θέα στο κόλπο" και όλα προσφέρουν θέα, αλλά μόνο το San Diego Pier Cafe βρίσκεται στην προκυμαία.

Αν ψάχνετε για μια απολαυστική θεραπεία, δοκιμάστε το Frost Me Gourmet για τα καλύτερα cupcakes στην πόλη. Έχουν ένα χαριτωμένο αίθριο, άγριες γεύσεις όπως η σοκολάτα Dulce de Leche Habanero - και είναι περήφανοι νικητές των Cupcake Wars του Τροφίμων.

Οι αγοραστές θα βρείτε σχεδόν πενήντα καταστήματα Seaport Village που πωλούν συλλεκτικά αντικείμενα, ρούχα, κοσμήματα και αναμνηστικά, ενώ τα περισσότερα καταστήματα είναι μοναδικά. Ένα από τα καλύτερα καταστήματα του Seaport Village είναι η Wyland Gallery, μια βιτρίνα για έναν από τους κορυφαίους ναυτικούς καλλιτέχνες της Καλιφόρνιας, που αξίζει να επισκεφθείτε, ακόμα κι αν μπορείτε μόνο να έχετε την πολυτέλεια να κοιτάξετε.

Τα παιδιά και οι λάτρεις του καρουσέλ όλων των ηλικιών θα απολαύσουν το Carousel Looff του Seaport Village 1890 και τα φανταστικά του άλογα. Ένα βίντεο arcade εξυπηρετεί το ηλεκτρονικά εθισμένο.

Με συχνές συναυλίες σε δύο πλατείες και περίπατους μουσικούς, το Seaport Village είναι ένα μουσικό μέρος. Οι ελεύθερες δημόσιες συναυλίες προγραμματίζονται τα περισσότερα Σαββατοκύριακα και μερικές εργάσιμες ημέρες.

Το Σαν Ντιέγκο SEAL Tour αναχωρεί από το Seaport Village, σας μεταφέρει σε γη και θάλασσα σε αμφίβιο όχημα. Οι εκδρομές Trolley του Σαν Ντιέγκο σταματούν εκεί καθώς και άλλα αξιοθέατα και είναι ένας καλός τρόπος για να φτάσετε στην πόλη χωρίς οδήγηση και ενοχλήσεις στάθμευσης.

Συμβουλές για την επίσκεψη στο χωριό των θαλασσών

Πού βρίσκεται το παραθαλάσσιο χωριό;

Το χωριό των θαλασσών
849 W. Harbor Drive
Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια
Ιστοσελίδα του χωριού του χωριού

Το Seaport Village είναι νότια του τερματικού σταθμού κρουαζιερόπλοιων και του USS Midway. Είναι εύκολο να φτάσετε από οπουδήποτε στο Σαν Ντιέγκο.

Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Gaslamp, περπατήστε προς την προκυμαία στο Kettner Blvd., διασχίζοντας το Harbour Blvd. Αν φτάσατε σε ένα κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται ακριβώς στο λιμάνι της ημέρας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν λεωφορείο από το τερματικό της κρουαζιέρας.

Για να αποφύγετε ενοχλήσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης, πάρτε το καροτσάκι του Σαν Ντιέγκο στο σταθμό Seaport Village και περπατήστε.

Χαλαρώστε ένα pedicab (ένα όχημα με ανοιχτό όχημα, με ποδήλατο). Χρεώνουν μια κατ 'αποκοπή αμοιβή για ένα ταξίδι από σημείο σε σημείο και τα ποσοστά είναι κάπως διαπραγματεύσιμα όταν δεν είναι απασχολημένα.

Οδηγήστε κατά μήκος του λιμανιού Drive από το αεροδρόμιο και την προκυμαία, ή πάρτε το Kettner Blvd. ή τον αυτοκινητόδρομο του Ειρηνικού από το κέντρο της πόλης.

Τα θαλάσσια ταξί κάνουν στάση κοντά στο Cafe της Ελλάδας και είναι ένας καλός τρόπος να φτάσετε στο Coronado από το Seaport. Μπορείτε να τους καλέσετε καλώντας το 619-235-8294.