Καλύτερες θέσεις στο μεγαλύτερο Phoenix μέρη για να ικανοποιήσει μια λαχτάρα σοκολάτας

Το Phoenix είναι για τους εραστές σοκολάτας

Εάν είναι σοκολάτα που περιμένετε, υπάρχουν πολλά μέρη στη μεγαλύτερη περιοχή του Φοίνικα όπου μπορείτε να ικανοποιήσετε το γλυκό δόντι σας. Το βοτανικό όνομα του εργοστασίου σοκολάτας είναι το Theobramba cacao , το οποίο σημαίνει "Food of the Gods". Εδώ είναι σημεία γύρω από την πόλη όπου μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα σοκολάτας για τον εραστή σας, τον αγαπημένο σας, τον καλύτερο φίλο σας, τα παιδιά σας ή ακόμα και τον εαυτό σας.

Τοπική και Παραδοσιακή Σοκολάτα στο Φοίνιξ

Αυτές οι τοπικές σοκολάτες παράγουν μοναδικά προϊόντα σοκολάτας που δεν θα βρείτε αλλού.

Μπράουνες από το παραμύθι
Αυτός ο αρτοποιός έχει μια θέση λιανικής στο Phoenix, ή μπορείτε να παραγγείλετε online. Χρησιμοποιούν μια μυστική συνταγή οικογένειας για να κάνουν τα βραβευμένα brownies τους από το μηδέν χρησιμοποιώντας τη σκοτεινή βελγική σοκολάτα Callebaut. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την παραγγελία σας online από την επιλογή των brownies και στη συνέχεια να απολαύσετε δωρεάν αποστολή.

Cerreta Candy Company
Το μόνο κατάστημα είναι στο Glendale της Αριζόνα, αλλά μπορείτε επίσης να παραγγείλετε online. Η Cerreta Candy Company είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με τέσσερις γενιές της οικογένειας Cerreta που ασχολούνται με την παραγωγή καραμελών. Μπορείτε να κάνετε μια ελεύθερη περιήγηση στο Cerreta ή να απολαύσετε μια VIP περιήγηση με επιπλέον καλούδια, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής της δικής σας πίτσα σοκολάτας. Μπορείτε να βρείτε σοκολάτες με θέμα την Αριζόνα σε δυτικά σχήματα ή μπαρ με γραφικά σήματα.

Chocofin Chocolatier
Η Chocofin ειδικεύεται στην κατασκευή σοκολάτας μικρών παρτίδων από βιοκαλλιεργημένα κακάο. Οι Chocolatiers Louis και Denise Mirabella κάνουν όλα αυτά από το μηδέν στο κατάστημά τους στο Fountain Hills και προμηθεύουν θέρετρα παγκόσμιας κλάσης με την έντονα γευστική σοκολάτα τους.

Εάν θέλετε αυτό το επίπεδο της παραδοσιακής εργασίας στη σοκολάτα σας, επισκεφθείτε το κατάστημά τους όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το gelato.

Σοκολάτα και Καφετέρια Rayners
Ο Tony και ο Pat Rayner χαμογελούν από την Αγγλία και το Σιάτλ αντίστοιχα και θέτουν τα ταλέντα τους να δουλεύουν στο μαγαζί τους και στο κατάστημα σοκολάτας. Χρησιμοποιούν βελγική σοκολάτα και δημιουργούν bon bons με παραδοσιακές και περιπετειώδεις γεμίσεις.

Κάνουν επίσης ένα υπέροχο παπούτσι υψηλής φτέρνας σοκολάτας σε σκούρα ή λευκή σοκολάτα. Αλλά αν θέλετε να περιμένετε για επιδόρπιο, μπορείτε να απολαύσετε μερικές γεύσεις για μεσημεριανό γεύμα, συμπεριλαμβανομένου ενός Cornish pasty ή ενός σκωτσέζικου αυγού.

Ζακ σοκολάτα
Αυτός ο οικογενειακός ιδιοκτήτης σοκολάτας βιοτεχνίας και βιοτεχνίας chocolatier έχει κερδίσει πολλά βραβεία. Μπορείτε να επισκεφθείτε το εργοστάσιο / κατάστημα λιανικής πώλησης στο Scottsdale και να δείτε πώς γίνεται η σοκολάτα από τη διαλογή και τη φρύξη των κόκκων κακάο για να τυλίξετε τα μπαρ. Τα φασόλια τους προέρχονται από την ηθική και κάνουν την ενιαία προέλευση και τη σοκολάτα του σπιτιού, το χειροποίητο σε ράβδους και τρούφες.

Καραμέλες και αλυσίδες σοκολάτας στο Φοίνιξ

Μπορείτε επίσης να βρείτε αξιόπιστες σοκολάτες όπως το Godiva και See's στην περιοχή Phoenix, καθώς και καταστήματα που διαθέτουν μεγάλη ποικιλία καραμελών, συμπεριλαμβανομένης της σοκολάτας.

Το εργοστάσιο καραμελών του Fuzziwig
Εάν η επίσκεψή σας στο Phoenix σας φέρνει στο Paradise Valley Mall, μπορείτε να ικανοποιήσετε το γλυκό δόντι σας με πάνω από 400 ποικιλίες καραμέλα και σοκολάτας στο Fuzziwig. Τα παιδιά μπορούν επίσης να απολαύσουν τα ειδικά παιχνίδια και τα πολυτελή ζώα που είναι διαθέσιμα. Βρίσκονται επίσης στο Arizona Mills στο Tempe, το Arrowhead Mall στο Glendale, στο κέντρο μόδας Chandler και στο Superstition Springs στο Mesa.

Σοκολατάκια Γκοϊνίβα
Ο Godiva καθιστά τις ηλιόλουστες σοκολάτες.

Εάν έχουν τη γεύση που θέλετε, μπορείτε να βρείτε τοπικά καταστήματα στη Scottsdale Fashion Square και στο κέντρο μόδας Chandler. Οι σοκολάτες Godiva πωλούνται επίσης σε άλλα ωραία καταστήματα, όπως τα Macy's, Fine Foods της AJ, οι Saks, Dillards και Neiman Marcus.

Εργοστάσιο σοκολάτας Rocky Mountain
Αυτό το κατάστημα αλυσίδων μπορεί να βρεθεί σε επτά θέσεις στην περιοχή Phoenix. Εξασφαλίστε την επιθυμία σας για αντικείμενα φουντουκιού και σοκολάτας, βλέποντας όπως γίνονται.

Δείτε τους καραμέλες
Η See's είναι μια μεγάλη αλυσίδα και διαθέτει καταστήματα σε Glendale, Peoria, Mesa, East Mesa, Chandler, Phoenix, Paradise Valley και Scottsdale στα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Έχουν επίσης θέσεις στο Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor.

Γλυκιά Candy της Αριζόνα
Sweeties είναι ένα μεγάλο οικογενειακό κατάστημα στο Chandler αφιερωμένο στην αγάπη των νέων και κλασικών καραμελών. Εάν έχετε μια ταλαιπωρία για μεξικάνικη καραμέλα ή έναν τύπο που είχατε ως παιδί, ελέγξτε εδώ.

Φεστιβάλ σοκολάτας

Κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, υπάρχει πάντα μια ιδιαίτερη εστίαση στα λουλούδια και την αγάπη ... και τη σοκολάτα! Αυτό είναι, βέβαια, προς τιμήν της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Εδώ είναι μερικά τοπικά φεστιβάλ που πραγματοποιούνται κάθε Φεβρουάριο ότι εσείς και οι αγαπημένοι σας λάτρεις της σοκολάτας δεν θα θέλετε να χάσετε.

Glendale Chocolate Affaire
Ένα ελεύθερο γεγονός. Το Glendale Chocolate Affaire είναι ένα φεστιβάλ σοκολάτας και ρομαντισμού με πωλητές, δραστηριότητες και ζωντανή ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια. Το Glendale Chocolate Affaire παρουσιάζει ποικιλία από εθνικές και τοπικές σοκολάτες με πάνω από τρεις δωδεκάδες προμηθευτές σοκολάτας στο χώρο του ξενοδοχείου.

Σοκολάτα και εμπειρία κρασιού
Φιλοξενούνται από την Scottsdale League for the Arts, ενώ τα γεγονότα περιλαμβάνουν τοπικές σοκολάτες, τοπικά οινοποιεία, συντριβάνι σοκολάτας, γευσιγνωσία κρασιού, χάραξη γυαλιού κρασιού και πολλά άλλα.

Φεστιβάλ Chiles και σοκολάτας
Αυτό το γεγονός το Νοέμβριο πραγματοποιείται στο Botanical Garden Desert στο Phoenix . Διαθέτει τσίλι και προϊόντα σοκολάτας από τοπικούς πωλητές, μοναδικά δώρα της Νοτιοδυτικής, μαγειρικές διαδηλώσεις και ψυχαγωγία. Απαιτείται είσοδος στο Κήπο.

Κάντε ένα ταξίδι ημέρας σοκολάτας

Ακριβώς σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ένα ολόκληρο ημερήσιο ταξίδι από την αγάπη σας για σοκολάτα, το σιδηροδρομικό κανάλι Verde Canyon προσφέρει ένα τρένο για τους λάτρεις του σοκολάτα του Βαλεντίνου. Εκτός από τις κανονικές ανέσεις , οι επιβάτες καλούνται να απολαύσουν σοκολάτα. Ο σιδηρόδρομος Verdy Canyon είναι περίπου δύο ώρες με το αυτοκίνητο από πολλά σημεία στο Greater Phoenix.

Απλά θυμηθείτε ... οτιδήποτε προτιμά καλύτερα βουτηγμένο στη σοκολάτα.