Νυχτερινή ζωή στο Aarhus

Νυχτερινή ζωή στο Aarhus:

Το Aarhus προσφέρει μια από τις καλύτερες σκηνές νυχτερινής διασκέδασης στη Γιουτλάνδη (δυτικό μισό της Δανίας).

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά στοιχεία της τοπικής νυχτερινής ζωής. Τα κλαμπ και τα μπαρ στο Aarhus είναι ανοιχτά μέχρι τις 2:00 π.μ., πολλές μέχρι τις 5:00 π.μ. Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να διασκεδάσετε σε τοπικά μπαρ, κατά προτίμηση 21 ή 23 για να εξασφαλίσετε ότι θα μπείτε στα τοπικά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Ξεκινήστε και φτιάξτε το δρόμο σας προς το κέντρο της πόλης, πιο συγκεκριμένα στο Åboulevarden, τον δρόμο του Aarhus διάσημο για τη νυχτερινή ζωή του - ή να διαβάσετε.

Οι εξαιρετικές τοποθεσίες για νυχτερινή ζωή στο Aarhus είναι οι εξής τοπικές λέσχες και μπαρ ...

Aarhus Club "Τρένο":

Ναι, μια λέσχη με την ονομασία Train είναι η απάντηση του Aarhus στις ζεστές σκανδιναβικές λέσχες στις μεγάλες πόλεις. Ανοιχτά από την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο μέχρι τις 5:00 π.μ., θα βρείτε αυτή τη δημοφιλή τοποθεσία νυχτερινής διασκέδασης που θα γίνει δυνατά σε μια αποθήκη που έχει μετατραπεί σε Aarhus στο Toldbodgade 6. Υπάρχουν τρία επίπεδα με διαφορετική ατμόσφαιρα και μουσική, κατάλληλος. Εδώ, η ελάχιστη ηλικία για να μπείτε είναι 23.

Herr Bartels Bar στον Άαρχους:

Το Herr Bartels Bar στο Aarhus διαθέτει το μεγαλύτερο μπαρ της πόλης και τα καλύτερα ποτά. Και θα ήθελα να προσθέσω ότι έχουν και ένα υπέροχο κλίμα. Αυτό το μπαρ είναι ανοιχτό από Πέμπτη έως Σάββατο από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 3:00 π.μ. Πρέπει να είσθε 20 για να μπείτε στις Πέμπτες και 23 τις Παρασκευές και τα Σάββατα, αλλά η μέση ηλικία του πλήθους είναι πιο κοντά στο 30. Βρίσκεται στο Åboulevarden 46 στο Aarhus ( χάρτης του Aarhus ).

Το μπαρ Römer στο Aarhus:

Το Römer Cafe & Bar στο Aarhus είναι εύκολο να βρεθεί - ο χώρος συναντήσεων βρίσκεται στο Åboulevarden 50, τη διάσημη οδό νυχτερινής διασκέδασης. Αυτό το μπαρ, ειδικότερα, είναι ένας δημοφιλής νυχτερινός κόμβος που δονείται με μουσική κάθε Σαββατοκύριακο. Τα αλκοολούχα ποτά ξεκινούν εδώ γύρω από το DKR 40, κάτι που δεν είναι κακή τιμή στην ακριβή σκηνή νυχτερινής διασκέδασης στο Aarhus .

Aarhus Glazzhuset Club:

Κάτω από το δρόμο από το μπαρ Römer, οι λάτρεις της νυχτερινής ζωής στο Aarhus βρίσκουν το κλαμπ Glazzhuset (γυάλινο σπίτι) στο Åboulevarden 1. Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό μέρος για όλους πάνω από τριάντα. Το Glazzhuset αποτελείται από πολλές ιστορίες με πολύ διαφορετική μουσική στυλ. Δεν υπάρχουν πάρα πολλοί νέοι σε αυτή τη νυχτερινή ζωή.

Aarhus Club & Bar "Musikcafeen":

Το Musikcafeen (Δανός για το "Music Cafe") είναι ένας ενεργός χώρος για μουσικές εκδηλώσεις και νυχτερινή ζωή στο Aarhus. Το Musikcafeen είναι ανοιχτό κάθε Σαββατοκύριακο από τις 20:30 μέχρι τις 2:00 π.μ. Διοργανώνουν περίπου 120 εκδηλώσεις νυχτερινής διασκέδασης ετησίως. Βρίσκεται στο Mejlgade 53 στο Aarhus ( χάρτης του Aarhus )

Το Blender στο Aarhus:

Το Blender είναι ένα κλαμπ στο κέντρο του Aarhus που είναι αρκετά δημοφιλές μεταξύ πλήθους ομοφυλόφιλων και λεσβιών κάθε Σαββατοκύριακο. Αυτή η τοποθεσία νυχτερινής διασκέδασης απλώνεται σε τρεις ορόφους: το μπαρ και το καφέ, το σαλόνι και το υπόγειο χορού. Ο σύλλογος αυτός βρίσκεται στο Telefonsmøgen 6 του Aarhus ( χάρτης του Aarhus ).

Ο Aarhus έχει μια ποικιλία από μπαρ και κλαμπ για να προσφέρει και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε δείπνο στο κέντρο της πόλης κάπου και στη συνέχεια να περπατήσετε ανάμεσα σε κλαμπ για να επιλέξετε ποιο club ή μπαρ φαίνεται πιο διασκεδαστικό εκείνη τη στιγμή. Απολαύστε τη νύχτα και κοιμηθείτε μπροστά, αν μπορείτε.