Ένα αποκριάτικο μαγεμένο δάσος απολαμβάνει τα παιδιά στην ανεξαρτησία, το Μιζούρι

Χιλιάδες παρακολουθούν αυτή τη μαγική εκδήλωση στο Πάρκο Φύσης George Owens

Το Halloween δεν χρειάζεται να είναι τρομακτικό για τα μικρά παιδιά και με αυτό κατά νου, κάθε χρόνο από τον Οκτώβριο του 1991 τα πανέμορφα δάση του πάρκου George Owens Nature Park στην Ανεξαρτησία του Μισσούρι έχουν μετατραπεί μαγικά σε μαγεμένο δάσος κατά τα δύο Σαββατοκύριακα μέχρι το αποκριές.

Η εκδήλωση χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Ανεξαρτησίας του Theatre Powerhouse σε συνεργασία με το Πάρκο Πόλεων της Ανεξαρτησίας και το Τμήμα Αναψυχής.

Μια μαγική χαρά για χιλιάδες ανθρώπους

Χιλιάδες ή περισσότεροι ενήλικες παίρνουν τα παιδιά τους κάθε βράδυ της εκδήλωσης για να απολαύσουν τις μη τρομακτικές απολαύσεις του δάσους, όπου οι καθοδηγημένες ομάδες συναντούν έναν μαγικό κόσμο παραμυθιών, δράκων και κάστρων και λαϊκών ιστορικών ή κινηματογραφικών χαρακτήρων όπως ο Humpty Dumpty και Το δειλό λιοντάρι από το "The Wizard of Oz". Το ταξίδι μέσα στο δάσος ολοκληρώνεται με ένα παλιομοδίτικο αναρρίχηση.

Η πύλη συνήθως ανοίγει στις 7 μ.μ., όταν οι άνθρωποι πλησιάζουν για να πληρώσουν ονομαστική αμοιβή εισόδου $ 3 ανά άτομο πριν εισέλθουν. Μια λέξη προς τους σοφούς: Επειδή αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές γεγονός, πηγαίνετε όσο το δυνατόν νωρίτερα για να αποφύγετε τη μακριά γραμμή. Οι διοργανωτές παραδέχονται οποιονδήποτε έχει σταθμεύσει μέχρι τις 9 μ.μ.

Οι πωλήσεις του ομίλου είναι διαθέσιμες σε περιορισμένη βάση, έρχονται πρώτα στο κατώφλι, καλώντας την Independence Parks και το τμήμα αναψυχής στο 816-325-7370.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμβουλευτεί τη σελίδα του Enchanted Forest Facebook, Σχετικά με την ενότητα, για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, όπως ημερομηνίες, ώρες και αμοιβές.

Στην αρχική σελίδα, θα δείτε τις ιστορίες και τους χαρακτήρες που θα εκπροσωπούνται εκείνο το έτος.

Σε ένα Πάρκο Φυσικών Θαυμάτων

Το Πάρκο Φύσης George Owens έδωσε στις οικογένειες την ευκαιρία να επανασυνδεθούν με το φυσικό τους περιβάλλον από το 1977. Το πάρκο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και προσφέρει 86 στρέμματα πανέμορφου δάσους, κήπους βροχής, κήπο με πεταλούδες, δύο λίμνες αλιείας, άφθονη άγρια ​​ζωή.

Ελάτε για την ημέρα και να εξερευνήσετε το κέντρο DeWitt, όπου υπάρχουν πάντα νέα περιστρεφόμενα εκθέματα, μια λιμνούλα και τέσσερα μεγάλα ενυδρεία. Ή μείνετε λίγο στο campground και τρώτε έξω στην οικογενειακή περιοχή πικνίκ καθώς συμμετέχετε στα υπαίθρια προγράμματα του πάρκου για όλη την οικογένεια.

Τοποθεσία

Enchanted Forest στο Πάρκο Φύσης George Owens
1601 S. Speck Rd.,
Ανεξαρτησία, Μιζούρι