Καραόκε μπαρ στο Μπουένος Άιρες

Canto Clubs Πού μπορείτε να Τραγουδήστε τη νύχτα μακριά

Τα κανάλια καραόκε ονομάζονται canto bars στο Μπουένος Άιρες, καθώς η λέξη «canto» σημαίνει να τραγουδήσει ή να τραγουδήσει. Θα ήθελα να πιέσετε σκληρά για να βρείτε καραόκε στο Μπουένος Άιρες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά τα σαββατοκύριακα τα καντό μπαρ ανοίγουν τις πόρτες τους και ετοιμάζουν τις σκηνές τους για κάποια διασκέδαση στο τραγούδι. Εδώ είναι μερικά.

Republica de Aca - Αυτό το μπαρ έχει ένα μίγμα θεατρικών κλήρων (ζωντανές εμφανίσεις, τανγκό, θέατρο) ένα από τα οποία είναι καραόκε. Ξεκινώντας στις 9 το βράδυ την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ, η σκηνή ανοίγει για ομάδες τραγουδιστών ή ένα μοναδικό αρπακτικό.

Το καραόκε είναι επίσης προγραμματισμένο τις νύχτες πριν από τις εθνικές αργίες. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα τραπέζι και να ζητήσετε μία από τις τρεις επιλογές δείπνου (από απλή πίτσα έως πιο κομψό φαγητό) για τη νύχτα που σχεδιάζετε να επισκεφθείτε.

Διεύθυνση: Alvarez Thomas 601, Recoleta
Ιστοσελίδα: http://www.republicadeaca.com.ar

Σκάκι - Καραόκε Κορεατικό στυλ, στο δικό σας ιδιωτικό δωμάτιο, er, κουτί. Το Chess Karaoke Club προσφέρει καμπίνες για ωριαία ενοικίαση, όπου έχει εγκατασταθεί εξοπλισμός καραόκε και οι φίλοι μπορούν να τραγουδήσουν μπροστά σε όσους το γνωρίζουν καλύτερα. Το σκάκι βρίσκεται στο Bajo Flores (γνωστό και ως Koreatown), το οποίο είναι γνωστό ότι είναι μια επικίνδυνη περιοχή. Πάρτε ένα δικαίωμα ταξί στην πόρτα. Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 40 pesos ανά ώρα ανά δωμάτιο και μπορούν να χωρέσουν δώδεκα άτομα ή περισσότερα. Κάντε μετρητά και κάντε κράτηση εκ των προτέρων για τα Σαββατοκύριακα.

Διεύθυνση: Carabobo 1548, Barrio Flores, Μπουένος Άιρες

Probar - Το Probar άνοιξε το 1984, προσφέροντας χιλιάδες τραγούδια για τους ανθρώπους να τραγουδούν εδώ και πολλά χρόνια.

Η συλλογή τους περιλαμβάνει τραγούδια σε διάφορες γλώσσες και το μενού προσφέρει τυπικά μπαρ bar όπως πίτσες.

Διεύθυνση: Vuelta de Obligado 2455
Ιστοσελίδα: http: //www.probaronline.comM

Sitges - Ενώ το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο σε μια ποικιλία σόου και άλλα ομοφυλόφιλα πάρτι, την Κυριακή Sitges προσφέρει καραόκε.

Έχει ένα ευχάριστο ντεκόρ, με τρικυκλικά φωτιστικά δακρυγόνου και εικόνες γνωστών αμερικανών ηθοποιών που διακοσμούν ένα τοίχο στα σύνορα. Προσφέρουν ένα τυπικό μενού ποτών.

Διεύθυνση: Avenida Cordoba 4119, Παλέρμο Βιέχο , Μπουένος Άιρες
Ιστοσελίδα: http://www.sitgesonline.com.ar

Πηγή: Καραόκε. (Άνοιξη / Καλοκαίρι 2011/12). TimeOut BA, σελ. 119.