Δημοτικά σχολεία μητροπολιτικών Νάσβιλ - Κλίμακα πέντε σημείων

Δημοτικά σχολεία μητροπολιτικών Νάσβιλ - Κλίμακα πέντε σημείων

Τα δημοτικά σχολεία του μητροπολιτικού Nashville ανακοίνωσαν το καλοκαίρι του 2012 ότι θα ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν μια νέα κλίμακα ταξινόμησης 5 σημείων για τα γυμνάσια από το σχολικό έτος 2012-2013.

Τα δημοτικά σχολεία του μητροπολιτικού Nashville δηλώνουν ότι η συλλογιστική πίσω από την αλλαγή σε μια κλίμακα πέντε σημείων θα ήταν να προωθήσει καλύτερα την ακαδημαϊκή αυστηρότητα και να ανταμείψει τους μαθητές που την επιλέγουν.

"Τα μακρύτερα μαθήματα γυμναστικής προετοιμάζουν καλύτερα τους σπουδαστές για το κολέγιο, ώστε τα δημοτικά σχολεία του μητροπολιτικού Νάσβιλ να αλλάζουν τους υπολογισμούς της GPA στο γυμνάσιο για να ενθαρρύνουν και να επιβραβεύουν τους μαθητές που επιλέγουν ακαδημαϊκή αυστηρότητα.

Η περιοχή θα μετατραπεί σε 5 βαθμούς βαθμού μέσο όρο (ΣΔΣ) το 2012-13. Η αλλαγή αυτή θα τεθεί σε φάση διετούς διάρκειας, αρχίζοντας από τους φοιτητές στις τάξεις 9, 10 και 11 το σχολικό έτος, ενώ το 2013-14 θα συμπεριληφθούν οι σπουδαστές του βαθμού 12.

"Η σταθμισμένη ΣΔΣ θα ενθαρρύνει τους μαθητές να εγγραφούν σε προηγμένα και αυστηρά μαθήματα σπουδών", δήλωσε ο Jesse Register, διευθυντής σχολείων. "Θέλουμε όλοι οι σπουδαστές μας να αποφοιτήσουν προετοιμασμένοι για κολέγιο και σταδιοδρομία. Αυτή η αλλαγή είναι ένα ακόμη βήμα για την καλλιέργεια ενός ισχυρού κορμό που πηγαίνει στην πατρίδα μας στην περιοχή μας. "

Σύμφωνα με τη νέα πολιτική, οι φοιτητές θα λάβουν ένα επιπλέον βάρος 1 βαθμού για τα μαθήματα Advanced Placement (AP) και για τα διεθνή μαθήματα Baccalaureate (IB). Οι φοιτητές θα λάβουν 0,5 βάρους για μαθήματα διπλής εγγραφής και τιμά. Αυτό θα ανταμείψει τους σπουδαστές που εγγράφονται σε αυστηρότερα μαθήματα κολλεγίων.

Μέση κλίμακα σημείων βαθμού 5 σημείων

Α 93-100

Β 85-92

C 75-84

D 70-74

F 0-69

Έρευνα & Λογική

Μια ΣΔΣ 5 σημείων θα διαμορφώσει τις μελλοντικές επιλογές και τις ευχαριστίες και τις τιμές φοιτητών. Δύο ΣΠΣ θα καταγράφονται στις μεταγραφές σπουδαστών, μια σταθμισμένη ΣΔΣ 5 σημείων και μια μη σταθμισμένη ΣΔΣ 4 σημείων. Πολλά πανεπιστήμια ζητούν τόσο σταθμισμένες όσο και μη σταθμισμένες ΣΔΣ στις μεταγραφές σπουδαστών και θέλουν οι σχολικές συνοικίες να ενθαρρύνουν τους σπουδαστές να κάνουν πιο προηγμένα μαθήματα.

Έρευνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κολλεγίου, το οποίο διαχειρίζεται το SAT, δείχνει αυστηρές τάξεις γυμνασίου, βελτιώνοντας την απόδοση των φοιτητών στις εξετάσεις εισόδου στο κολέγιο και στην επιτυχία του κολλεγίου.