Ο Dave Ramsey - Οικονομικός Γκουρού του Nashville

Ο διάσημος οικονομικός ήρωας του Νάσβιλ

Σίγουρα το Nashville Tennessee έχει πολλές προσωπικότητες, αλλά δεν είναι όλοι στη μουσική βιομηχανία.

Επιτρέψτε μου να σας συστήσω στον πιο διάσημο τοπικό οικονομικό μας γκουρού Dave Ramsey

Η οικογένειά μας, όπως πολλοί άλλοι, ακούει τον Dave στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Nashville, 99,7 WTN για πάνω από μια δεκαετία.

Το οικονομικό μας ταξίδι ξεκίνησε, όταν ένας αδελφός μπήκε στο Money Game, ενώ γύρισε στο WTN λίγο νωρίς για να ακούσει το Sports Night.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες ολόκληρη η οικογένεια ήταν αγκιστρωμένη. Η ακρόαση της ψυχαγωγικής εκπομπής του The Money Games καθημερινά έχει γίνει οικογενειακός εθισμός.

Ο Dave Ramsey έχει την οικονομική γνώση για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε κατάσταση χρέους και, καλύτερα από όλα, οι συμβουλές του είναι εντελώς δωρεάν σε όσους επιθυμούν να ακούσουν και να ακολουθήσουν τις απλές λύσεις του.

Το ραδιοφωνικό δελτίο του Dave είναι γεμάτο με πολλά πράγματα που μπορούμε να τα συνδέσουμε όλοι. Κάθε μέρα μπορούμε να ακούσουμε τις τραγικές ιστορίες εκείνων που βρίσκονται πάνω από το κεφάλι τους με οικονομικό χρέος και να ακούσουμε τις υγιείς συμβουλές του Ντέιβ, καθώς βοηθάει να τους καθοδηγήσει στην Οικονομική Ειρήνη. Είμαστε επίσης διαφωτισμένοι καθώς άλλοι καλούν τον Dave να τον ακούει, καθώς αλέθε τις πιστωτικές του κάρτες στο μπλέντερ και το καλύτερο μπορούμε να ακούσουμε όσους έχουν εφαρμόσει τις τεχνικές του και να φωνάξουν στον κόσμο Είμαι οικονομικά δωρεάν!

Ο Dave γεννήθηκε στο Ανατολικό Τενεσί και μεγάλωσε στο Νάσβιλ. Έλαβε ένα BS στη χρηματοδότηση και την ακίνητη περιουσία από το Πανεπιστήμιο του Τενεσί, και στη συνέχεια πήγε για να βρεθεί Ramsey Επενδύσεις, Inc, μια εταιρεία μεσιτείας ακινήτων, η οποία ειδικεύεται στην αποκλεισμού και την πτώχευση ακινήτων.

Ο Dave είχε συσσωρεύσει πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια με την εκτροπή ενοικιαζόμενων ακινήτων στη δεκαετία του 1980, όταν οι νέοι ιδιοκτήτες της τράπεζας κάλεσαν τα χαρτονομίσματα του, έχασε αμέσως ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό του και ουσιαστικά όλα όσα ανήκε στην ηλικία των 30 ετών.

Μετά από λίγα χρόνια, ο Dave δημιούργησε τον όμιλο Lampo το 1988, για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν οικονομική ειρήνη μέσω προσωπικών οικονομικών συμβουλών, εκπομπών, εκδόσεων και σεμιναρίων.

Την ίδια εποχή, ο Dave πήρε τα ραδιοφωνικά του ξεκίνημα, όταν προσφέρθηκε να εργαστεί ένα μήνα δωρεάν. Αυτός ο μήνας μετατράπηκε σε The Money Game, το οποίο έχει προσφέρει πάνω από μια δεκαετία οικονομικών συμβουλών για τους ντόπιους ακροατές της Νάσβιλ.

Το παιχνίδι των χρημάτων αρχικά συνδιοργανώθηκε από τον Dave Ramsey και τον Roy Matlock. Η φιλοσοφία του ζευγαριού ήταν παράλληλη μεταξύ τους με μία εξαίρεση. Ο Roy Matlock πάντα είπε? να επενδύσετε, να επενδύσετε και να επενδύσετε τα χρήματά σας ανεξάρτητα από το αν καταβάλλονται οι λογαριασμοί ή όχι, όπου ο Dave Ramsey πάντα είπε ότι πρέπει να εξοφλήσει τους λογαριασμούς σας και στη συνέχεια αν έχετε χρήματα που πρέπει να επενδύσετε.

Το να πληρώσετε το σπίτι σας το συντομότερο δυνατόν ήταν πάντα στην κορυφή του καταλόγου Dave's to do.

Με την πάροδο των ετών αυτή η διαφορετική φιλοσοφία δημιούργησε πολλές φιλικές συζήτηση μεταξύ των δύο.

Ο Roy έχει προχωρήσει εδώ και πολύ καιρό, ξεκινώντας από τον Roy Matlock and Associates, μια τοπική εταιρία παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλών. Από τότε η Roy προσχώρησε στην Primerica Financial Services, η μητρική εταιρεία της Citigroup.

Ο Dave Ramsey έχει τηρήσει τις αρχικές του θεμελιώδεις έννοιες και το Money Game έχει εξελιχθεί σε μια εθνική συνδικάτο ραδιοφωνική εκπομπή The Dave Ramsey Radio Show ή τον παρακολουθεί στην τηλεόραση στο Fox Business Radio Show

Χάρη στην ομάδα του Dave Ramsey, μπορείτε να διαβάσετε την εβδομαδιαία στήλη του Dave Ramsey, "Dave Says", εδώ κάθε εβδομάδα στο Nashville.about.com.
Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε με τον Dave διαβάζοντας ένα από τα πολλά βιβλία του Dave - Οικονομική Ειρήνη, τον οικονομικό σχεδιασμό της ειρήνης και, πιο πρόσφατα, περισσότερο από αρκετό.

Μπορείτε να πάτε σε ένα από τα πολλά σεμινάρια του Dave, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Ειρήνης, που πραγματοποιήθηκε σε ολόκληρο το Έθνος. Ο Ντέιβ έχει ακόμη ένα υπέροχο πρόγραμμα για παιδιά, το οποίο τώρα διδάσκεται στα σπίτια και τα σχολεία που ονομάζεται Οικονομική Ειρήνη για την επόμενη γενιά

Και αν δεν μπορείτε να πάρετε αρκετό Dave, μπορείτε να συμμετάσχετε Fan Club Dave. Το Dave's Club είναι ένας ιστοχώρος που βασίζεται σε συνδρομές και παρέχει αποκλειστικό, premium περιεχόμενο για τους οπαδούς του The Dave Ramsey Show. Το Dave's Club ενημερώνεται καθημερινά με αποκλειστικά άρθρα, αντικείμενα περιεχομένου, κλιπ ήχου και άλλες οικονομικές συμβουλές.

Η οικογένειά μας γύρισε το The Money Game στο Real Life Reality Show, τόσο πολύ ώστε να παρακολουθήσαμε αρκετά από τα σεμινάριά του και ένας αδελφός που παρακολούθησε σεμινάριο στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με την ενσωμάτωση, τώρα τρέχει τη δική του επιτυχημένη επιχείρηση και ολόκληρη την οικογένεια όλοι οι ιδιοκτήτες σπιτιού) είναι όλα χρέος και υποθήκη δωρεάν.

Πολλοί άλλοι έχουν βοηθηθεί από το απλό μήνυμα του Dave: Ζήστε μέσα από τα Μέσα σας, Όλος ο Χρέος είναι κακός και Εξοικονομήστε χρήματα.

Ο Ντέιβ είπε πολλές φορές στον αέρα ότι όταν έχει σεμινάρια στην πόλη του, το Νάσβιλ, ότι τα τοπικά του σεμινάρια δεν είναι ποτέ μεγάλα.

Το μήνυμά μου στον Ντέιβ είναι? Ο Ντέιβ, το Νάσβιλ είναι για εσάς, θυμόμαστε το Τσάι Κόμμα ΙΙ, φτάνουμε στο φαγητό αργά για να σας ακούσουμε στα αυτοκίνητά μας, βάζουμε τα παιδιά κάτω για έναν υπνάκο σε αρκετό καιρό για να σας παρακολουθούμε κάθε απόγευμα, πηγαίνουμε για την ετήσια πώληση του Yard σας, γνωρίζουμε για το τείχος της ντροπής σας, την κηδεμονία και την εμπιστοσύνη των ELP σας και φυσικά γνωρίζουμε τον παλαιότερο διαφημιστή σας, τον Nashville Diamond Bankers και τον Dave σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, είμαστε περήφανοι που Dave Ο Ramsey, ένας από τους δέκα κορυφαίους δέκτες ραδιοφωνικών εκπομπών στη χώρα, είναι ένα Nashvillian.