Να γίνετε τραγουδιστής της χώρας Nashville και Star

Έτσι θέλετε να είστε αστέρας του Νάσβιλ

Δεν υπάρχει πραγματικό μυστικό να είσαι αστέρι ή να βγάζεις μια συμφωνία ρεκόρ στο Νάσβιλ. Αλλά υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι από ό, τι μπορώ να υπολογίζω, που εμφανίζονται στο Νάσβιλ, για να κάνουν ακριβώς αυτό με την πλειοψηφία τους να αποτύχουν και να επιστρέψουν στο σπίτι μέσα σε λίγους μήνες.

Γιατί αυτό? Με απλά λόγια- Έλλειψη σχεδιασμού, εστίαση και επιθυμία.

Υπάρχουν οι εξαιρέσεις όπως η LeAnn Rimes, η οποία είχε μια εντυπωσιακή φωνή, αλλά παρόλα αυτά είχε το πλεονέκτημα ότι είχε έναν πατέρα που πέρασε πολλά χρήματα για να δημιουργήσει CD και άλλα υλικά δημοσίων σχέσεων για να την πάρει πραγματικά αντιληπτή και εργάστηκε.



Έτσι, αν δεν είστε αρκετά τυχεροί για να έχετε μια βαρύ και απεριόριστη προσφορά ελεύθερων ρευστών χρημάτων, ο καλύτερος τρόπος να γίνετε οι ιστορίες επιτυχίας του Νάσβιλ, αυτός που το κάνει στο Νάσβιλ, είναι να εξασκηθείτε για να είστε ο καλύτερος που μπορείτε να είστε πριν φτάσετε .

Μην κάνετε μια κίνηση στο Νάσβιλ, εκτός αν υπάρχει ένα buzz μεταξύ των ανθρώπων στη γενέτειρά σας για εσάς. Το να είσαι επιτυχής όπου βρίσκεσαι πρώτος θα σου δώσει ένα πόδι στον ανταγωνισμό εδώ. Αν δεν παρατηρείτε τοπικά συνειδητοποιείτε ότι το Νάσβιλ πιθανότατα δεν θα σας παρατηρήσει.

Προσπαθήστε να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις στην πατρίδα σας, αυτό θα σας δώσει την εμπειρία που χρειάζεστε και μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει με τη σκηνική σας παρουσία, έναν άλλο μεγάλο παράγοντα όταν προσπαθείτε να γίνετε επιτυχία.

Βρείτε και συναντηθείτε με άλλους μουσικούς και τραγουδοποιούς, ενώ σε μερικούς οργανισμούς μουσικών και τραγουδοποιών όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε, να βελτιώσετε και να βελτιώσετε τα ταλέντα σας.



Ενώ σε αυτόν τον τοπικό χώρο μπορεί να θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο και χρήματα μαθήματα φωνών και ίσως να μάθετε να παίζετε μερικά ακόμη μέσα. Για τους νεαρότερους, σας προτείνουμε να αποφοιτήσετε από το γυμνάσιο και στη συνέχεια να παρακολουθήσετε και να ολοκληρώσετε το κολέγιο, θα σας δώσει μια εναλλακτική σταδιοδρομία για να επιστρέψετε αν η ανάγκη προκύψει και πιθανότατα θα συμβεί.

Εάν μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε ένα κολλέγιο με καλά μουσικά προγράμματα, αυτό θα σας ωφελήσει επίσης πολύ και το μέλλον σας στη μουσική βιομηχανία.

Ο Νάσβιλ σφυρίζει τους τραγουδιστές κάθε μέρα, αλλά είναι πιο δύσκολο να απαλλαγούμε από τους τραγουδιστές που μπορούν επίσης να παίξουν ένα όργανο και το βρίσκουν πιο δύσκολο να απαλλαγούν από τραγουδιστές και τραγουδοποιούς.
Υπάρχουν τόσοι τραγουδιστές στο Νάσβιλ, ότι ένας ακόμα τραγουδιστής δεν κάνει τη διαφορά, αλλά όλοι οι τραγουδιστές ψάχνουν για ένα μεγάλο τραγούδι για να τους κάνουν ένα αστέρι, έτσι οι τραγουδογράφοι είναι πραγματικά που κυβερνούν την πόλη. Το τραγούδι δεν είναι δώρο που γεννιέται κάποιος. είναι ένα μάθημα και σχεδόν όλοι μπορούν να το μάθουν.
Το να παίζεις ένα όργανο και να μαθαίνεις την τέχνη του τραγουδιού είναι δύο καθορισμένα πλεονεκτήματα όταν προσπαθείς να επιτύχεις επιτυχία στη μουσική βιομηχανία.

Το Nashville έχει μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις τραγουδοποιών στο έθνος και υπάρχουν πολλά περισσότερα που θεωρούν τους εαυτούς τους τραγουδοποιούς αλλά ακόμα αυτοί που το κάνουν δεν είναι οι καλύτεροι τραγουδογράφοι, αλλά οι "Best Rewriters".

Οι επανεγγραφές είναι εκείνοι που είναι πρόθυμοι να τσίμπημα, αναδιάταξη, και ουσιαστικά να αλλάξουν τα αρχικά τραγούδια τους για να τα καταστήσουν τα καλύτερα και πιο εμπορεύσιμα.
Για παράδειγμα, οι πραγματικά σπουδαίοι τραγουδοποιούς θα πάρουν ένα τραγούδι για το σκυλί τους που ονομάζεται Rex και θα το κάνουν γενικό ή καθολικό και είναι σε θέση να παράγουν ένα τραγούδι που απευθύνεται στις μάζες και όχι μόνο στους 100 περίπου ανθρώπους που τυχαίνει να έχουν ένα σκυλί που ονομάζεται Rex .


Ο Sam Wellington έχει συντάξει ένα καλό βιβλίο με τίτλο "Ποιος θέλει να είναι ένα αστέρι μουσικής χώρας"; (συγκρίνετε τις τιμές) που προσφέρει έναν τόνο συμβουλών εμπιστευτικών πληροφοριών και μια σειρά από τρόπους να ξεκινήσετε και να διατηρήσετε μια Μουσική σταδιοδρομία!

Τέλος, μόλις έχετε επιτύχει μια τοπική επιτυχία, βεβαιωθείτε ότι δημιουργείτε και δημιουργείτε μια βάση ανεμιστήρων στην περιοχή σας.
Οι οπαδοί παίζουν ένα περίπλοκο ρόλο στην επιτυχία κάθε μουσικού, αλλά κυρίως στις πρώτες αρχές της καριέρας του. Πάντα φροντίζετε τους θαυμαστές σας, είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν και θα φροντίσουν για εσάς καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας σας.

Μόλις φτάσετε μέχρι τώρα, θα έχετε θέσει το σκηνικό για την επιτυχία και θα είστε έτοιμοι να φτάσετε στο Nashville Stardom μετεγκαθιστώντας στην Music City USA.

Μόλις βρίσκεστε στο Νάσβιλ, θα αντιμετωπίσετε την απόρριψη στην προσπάθειά σας να γίνετε αστέρι.
Προσπαθήστε να μην απορρίψετε προσωπικά, να το κουνήσετε και να προσπαθήσετε ξανά, ίσως πραγματικά δεν ήσαστε αυτό που έψαχναν αυτή τη φορά.


Ο πρώτος νικητής του Nashville, Star Buddy Jewell απορρίφθηκε για πάνω από 10 χρόνια από κάθε σημαντική δισκογραφική εταιρεία στο Nashville. Πολλοί άλλοι μεγάλοι, όπως ο Willie Nelson και ο Toby Keith, έχουν ειπωθεί σε κάποιο σημείο ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να το κάνουν.

Συνεχίστε να προσθέτετε όσες διαφορετικές γωνίες σε αυτό που πρέπει να προσφέρετε ως τραγουδιστής, μουσικός και τραγουδοποιός. αυτό θα κάνει πιο δύσκολο για το Νάσβιλ να πει όχι.

Πάντα να θυμάστε ότι το πρώτο κύριο συστατικό για να γίνει ένα αστέρι είναι "Desire", κρατήστε το πάντα στο μυαλό σας και κοντά στην καρδιά σας και θα πετύχετε.