Προπαρασκευαστικό σχολείο του Τενεσί

Ερώτηση: Προπαρασκευαστικό σχολείο του Tennessee

Προσπαθώ να λάβω οδηγίες και μια διεύθυνση για την TPS από το Knoxville, Tenn.

Απάντηση: Η αρχική διεύθυνση και η θέση του TPS
Προπαρασκευαστικό σχολείο του Τενεσί
1200 Foster Avenue
Nashville, ΤΝ 37210

Από Murfreesboro - Πάρτε I-24 Δύση προς Νάσβιλ. Πάρτε την έξοδο του Murfreesboro Rd. Στο τέλος της ράμπας εξόδου στρίψτε αριστερά στο φως στο Murfreesboro Rd. Πηγαίνετε περίπου 1 μίλι από τη λεωφόρο Foster και στρίψτε αριστερά: Πηγαίνετε κάτω Foster Avenue.

Η πανεπιστημιούπολη είναι περίπου 1/2 μίλια στα αριστερά.

Από τη Βορρά και τη Δύση - Πάρτε I-65 Νότου. Πάρτε I-40 ανατολή όπου I-65 και I-40 χωρίζονται. Πάρτε το Fesslers Lane Exit. Στρίψτε δεξιά στο τέλος της ράμπας πάνω στο Fesslers Lane. Στρίψτε αριστερά στο Murfreesboro Rd. Στρίψτε δεξιά στην Foster Avenue. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται περίπου 1/2 μίλια κάτω Foster Avenue στα αριστερά.

Από την Ανατολή - Πάρτε I-40 Δύση σε 440 Δύση. Έξοδος στο δρόμο Nolensville. Στρίψτε δεξιά στην οδό Nolensville και πηγαίνετε στο Glenrose (Traffic Light). Στρίψτε δεξιά στο Glenrose. Πάρτε το Glenrose στη Foster Avenue και στρίψτε αριστερά στο Foster. Η πανεπιστημιούπολη είναι περίπου 1/2 μίλια στα δεξιά.

Από το Νότο - Πάρτε I-65 Βορρά. Έξοδος 440 ανατολικά προς Knoxville στην έξοδο δρόμου Nolensville. Βγείτε στο δρόμο Nolensville και στρίψτε αριστερά. Πάρτε το δρόμο Nolensville στο Glenrose (φανάρι) και στρίψτε δεξιά στο Glenrose. Πάρτε το Glenrose στη Foster Avenue και στρίψτε αριστερά στο Foster. Η πανεπιστημιούπολη είναι περίπου 1/2 μίλια στα δεξιά.



Σημειώσεις και ενημερώσεις TPS / TIS
Η προπαρασκευαστική σχολή του Tennessee έπαυσε τις δραστηριότητές της το 2002 και ενώ τα περισσότερα κτίρια εξακολουθούν να στέκονται, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου πωλήθηκε πριν από χρόνια. Επί του παρόντος, το ακίνητο ανήκει στην τοπική κυβέρνησή μας και ονομάζεται TPS Complex, το συγκρότημα φιλοξενεί αρκετές κυβερνητικές υπηρεσίες και επίσης το προσωρινό σπίτι στο Nashville School of Arts.



Εάν επιθυμείτε ιστορικές πληροφορίες σχετικά με την TPS, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το TPS Historical Society & Museum στο 1104 Menzler Road, Nashville, TN 37210, το The Menzler Foundation τηλεφωνικά (τελευταία γνωστή) στο 615-363-3023 ή στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.menzlerfoundation.com .

Για μεταγραφές, θα πρέπει πιθανότατα να επικοινωνήσετε με τα δημοτικά σχολεία του μητροπολιτικού Nashville

Το TPS Historical Society & Museum προσφέρει ενημερωτικά δελτία αποφοίτων, πληροφορίες για τους αποφοίτους, και ακόμη και αυτή τη στιγμή προσφέρει δωρεάν συμμετοχή σε όλα τα προπαρασκευαστικά σχολεία του Tennessee και τους αποφοίτους της βιομηχανικής σχολής του Tennessee καθώς και τους άμεσους απογόνους τους.

Μπορείτε επίσης να βρείτε έναν άλλο ιστότοπο που έχει δημιουργηθεί στη μνήμη του TIS / TPS online που ονομάζεται TPS Memories. Αυτή η ομάδα έχει φιλοξενήσει, κατά τα τελευταία χρόνια, ετήσιες συγκεντρώσεις (που συνήθως πραγματοποιούνται στην περιοχή του Νάσβιλ). Η συμμετοχή σε αυτήν την ομάδα είναι κάτω από $ 20 και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TPS / TIS.

Τελικά άκουσα το TPS Historical Society & Menzler Foundation (αρχικά ναυλωμένο ως Σύλλογος Αποφοίτων TIS & TPS) εργάζονταν σε ένα μουσείο για να τονίσει τη σημασία και τη σημασία της TIS / TPS, καθώς και την προστασία της ιστορίας και της κληρονομιάς της .

Αν έχετε άλλη ερώτηση ή εάν θέλετε να ενημερώσω, να προσθέσω ή να επεξεργαστώ την τρέχουσα απάντησή μου, μη διστάσετε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οποτεδήποτε!


Jan Duke

Ενημερώθηκε: 4/15/2011