Η πόλη της Πόλης κερδίζει γέλια για όλους τους σωστούς λόγους

Μάιος 2016 φέρνει πολλά γέλια στην πόλη της μουσικής, από Improv στην Stand-up

Το Nashville είναι σίγουρα διασκεδαστικό. Αλλά πρόκειται να γίνει πιο αστείο. Για ένα χρόνο Ιδρυτής / Καλλιτεχνικός Διευθυντής του LOL Nashville Λουκάς Γουότσον και συνιδρυτής του Improv Nashville / Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Music City Improv Scott Field αναζητούν έναν μόνιμο χώρο για να φιλοξενήσουν ένα νέο κωμικό κλαμπ Nashville.

Βρήκαν ένα στο Marathon Village (στο παλιό χώρο Imogene + Willie στο 1310 Clinton St.) και τώρα το δίδυμο είναι στη δουλειά ανοίγοντας τις πόρτες σε ένα μόνιμο κωμικό κλαμπ στο Νάσβιλ.

Αποδεικνύει ότι υπάρχει πολλή κωμωδία που συμβαίνει στο Music City. Στην πραγματικότητα, ο Watson λέει ότι είναι σε μια σκηνή κάθε βράδυ. Αλλά αν δεν είστε στο βρόχο, ίσως να μην ξέρετε πού να το βρείτε. Μόλις ανοίξει τον Ιούνιο το Watson και το Third Coast Comedy Club του Field, αυτό δεν θα είναι το πρόβλημα.

Η αστείρευτη ομάδα έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία Kickstarter και έχει προγραμματίσει ένα ζωντανό έρανο στο διάσημο χώρο 12th & Porter την Κυριακή 15 Μαΐου, 6:30 μ.μ. για να τους βοηθήσει να πάρουν το club ανοιχτό. Το έρανο θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, stand-up, improv και άλλες πράξεις από τοπικά κόμικς. Όλα τα χρήματα που συγκεντρώνονται εκείνη τη νύχτα θα πάνε προς την εκστρατεία, η οποία έχει στόχο $ 25.000.

Αλλά περίμενε! Υπάρχουν περισσότερα! Δεν είναι η μόνη αλαζονεία που συμβαίνει στις 15 Μαΐου. Αυτή είναι η ημέρα που ο #BrokenRecordShow του NashvilleStandUp.com είναι vol. 2 εκτοξεύσεις. Αυτό είναι το kickoff μιας οκτώ ημερών (15-23 Μαΐου) στο The East Room στο East Nashville. Η ιδέα είναι να προσφέρετε κωμωδία stand-up, όλα από βιτρίνες μέχρι σύνολα headliner-μήκους για να εκπλαγείτε τα drop-ins "γύρω από το ρολόι.

Ο στόχος είναι να σπάσει ο τίτλος GUINNESS WORLD RECORDS ™ για τη μεγαλύτερη εκπομπή κωμωδίας standup με πολλούς κωμικούς (184 ώρες, 16 λεπτά) σε μόλις πέντε λεπτά ... Ποιος κατέχει τον τρέχοντα τίτλο; Οι ίδιοι Nashvillians που προσπαθούν να σπάσουν το δικό τους ρεκόρ, φυσικά. Πήραν το στεφάνι πέρυσι, όταν εξάλειψαν τον τίτλο από ορισμένους κατασκευαστές γελάνων του Λος Άντζελες.

Οι κωμικοί που παίρνουν τη σκηνή θα τρέξουν το φάσμα από τους ανθρώπους που έχετε ακούσει και τους λαούς που δεν έχετε (αν και θα χαρούμε να έχετε). Η επίδειξη ξεκινάει στις 5 π.μ. στις 15 Μαΐου με σκοπό να ξεπεράσουν το ρεκόρ στις 23 Μαΐου. Η Siriux / XM είναι χορηγός φέτος και θα καταγράψουν την εκπομπή για μετάδοση, λέει ο τοπικός κωμικός και ο διοργανωτής Τσαντ Ρίενν .

"Ήταν σαν ένα στρατόπεδο μπόουλινγκ κωμωδίας, λέει ο Riden για το ρεκόρ του περασμένου έτους." Για να μπορέσουν να εκτελέσουν, τα κόμικς έπρεπε να έχουν 20 συναυλίες κάτω από τη ζώνη τους και εργάζονται επαγγελματικά για ένα χρόνο. Μερικοί από τους ντόπιους που είχαν τα κατάλληλα προσόντα δεν ήταν συνηθισμένοι να κάνουν σετ για περισσότερο από 15 ή 20 λεπτά. "Η ομάδα ξεκίνησε να κάνει τους πάντες 15 λεπτά, τελικά δε επεκτείνεται σε μισή ώρα." Μετά από τρεις ή τέσσερις ημέρες από αυτό, συνέβη κάτι μαγικό , Λέει ο Riden. Τελικά, οι άνθρωποι που πραγματικά έκαναν καλή χρήση αυτού του απεριόριστου χρονικού σταδίου έφτασαν σε αυτό το μέρος κωμικά όπου αυτοί θα μπορούσαν να αυτοσχεδιάσουν σε μεγάλο βαθμό σε 30 λεπτά. Ήταν καταπληκτικό. Τα κόμικς και οι εθελοντές και οι οπαδοί έμοιαζαν με τέτοιο τρόπο που έχω δυσκολευτεί να περιγράψω σε κάποιον που δεν ήταν εκεί. Ήταν το σπουδαιότερο, πιο χαρούμενο πράγμα που κάναμε ποτέ ... και θα το κάνουμε και πάλι. "

Γιατί όλα αυτά τα πράγματα γίνονται στα μέσα Μαΐου; Αυτό συμβαίνει όταν το Φεστιβάλ Κωμωδίας Άγριας Δύσης έρχεται στην πόλη. Τα ονόματα που κυμαίνονται από τον Jeff Foxworthy έως τον Miranda Τραγουδάει ακόμη και ο Brad Paisley θα κάνουν τους ανθρώπους να γελούν σε χώρους διασκέδασης σε όλη την πόλη. Πολλοί από τους καλλιτέχνες θα είναι σε ιστορικούς χώρους που συνήθως θεωρούνται για μουσικές παραστάσεις, όπως το Ryman Auditorium και το War Memorial. Και ακριβώς αυτό που οι εγχώριοι κωμικοί ελπίζουν ότι θα συμβεί, ότι η City Music μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως πόλη κωμωδίας.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα εκ των προτέρων για πολλές από τις εμφανίσεις, αλλά μερικά από αυτά, όπως το #BrokenRecordShow σας καλωσορίζουν να σταματάτε όταν μπορείτε (ειδικά σε αυτές τις ώρες, οι πράξεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποια ενθάρρυνση του κοινού).