Μέσα από τα σχεδιαστικά μάτια: Εμπνευσμένα μέρη για ψώνια

Η Andra Eggleston προσφέρει τις εμπνεύσεις της για Νάσβιλ για περιήγηση και πολλά άλλα

Η Andra Eggleston είναι ένας από τους πιο καυτούς σχεδιαστές του Nashville. Η μητρική Memphis επέστρεψε στην έδρα της Τενεσί το 2012, αφού ζούσε στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Η Eggleston δεν ήταν σίγουρη ποια θα ήταν η επόμενη κίνηση της. Αυτή και η οικογένειά της μετακόμισε στο Νάσβιλ για τη μουσική σταδιοδρομία του συζύγου της. Η Eggleston είναι εκπαιδευμένος σχεδιαστής κλωστοϋφαντουργίας. Είχε δουλέψει ως ηθοποιός (ίσως την είχατε δει στην ταινία A Time to Kill ή Baby Mama) και στον σχεδιασμό των χρηστών του υπολογιστή.

Αλλά έχει αισθητική στο αίμα της. Ο πατέρας της είναι ο William Eggleston, ένας γνωστός φωτογράφος που θεωρείται πατέρας της έγχρωμης φωτογραφίας. Εάν βλέπετε έγχρωμες φωτογραφίες ως μέρος μιας έκθεσης τέχνης, ο ανώτερος Eggleston άνοιξε το δρόμο.

Αφού επέστρεψε στο Νάσβιλ, ο νεότερος Eggleston άρχισε να περνάει χρόνο με τον μπαμπά της στο Μέμφις. Εμπνευσμένος από τα σχέδια του (όχι τη φωτογραφία του), το 2014 ξεκίνησε την Electra Eggleston, μια κλωστοϋφαντουργική εταιρεία. Η Andra πήρε τα σχέδια του πατέρα της (με την ευλογία της, φυσικά) και δημιούργησε υφάσματα υψηλών προδιαγραφών σε έντονα χρώματα με ισχυρά γραφικά. Το όνομα της εταιρείας είναι ακόμη μια έμπνευση οικογένειας, που προέρχεται από αυτό που ο πατέρας της ήθελε να την ονομάσουν. Τα υφάσματα της Electra Eggleston πωλούνται μόνο στο εμπόριο, αν και τα μαξιλάρια που κατασκευάζονται από τα υφάσματα διατίθενται σε τοπικά καταστήματα, όπως το Wilder στο Germantown και το Dig Interiors στο Green Hills.

Καθώς η Eggleston είναι τόσο κομψή προσωπικά όσο αυτή είναι επαγγελματικά, την ρώτησα τι στην τοπική αγορά την εμπνέει αισθητικά.

Θέλαμε να μάθουμε που της αρέσει να περιηγεί και πώς δείχνει την Music City στους επισκέπτες από έξω από την πόλη. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα της για ψώνια και φαγητό (πρέπει να σταματήσετε για ένα σνακ).

• Το προαναφερθέν Wilder είναι ένα κομψό κατάστημα διακόσμησης στο σπίτι στο Germantown, το οποίο διευθύνεται από δύο μεταμοσχεύματα με μεγάλη γεύση.

Εδώ θα βρείτε έπιπλα, δώρα, τέχνη, είδη για παιδιά, και φυσικά, τα πολυπόθητα μαξιλάρια Electra Eggleston.

• Η ιδιοκτησία της Holly Williams (ναι, ο τραγουδιστής / τραγουδοποιός και η κόρη του Hank Williams, νεώτερος). Το Εμπορικό της White στο 12 Νότιο είναι ένας παράδεισος για browsers. Τα γενικά γυάλινα αντικείμενα, τα παιχνίδια, τα ρούχα, τα κοσμήματα και οι τσάντες.

• Ο Δύο Υιός του East Nashville ονομάζεται επειδή οι ιδιοκτήτες έχουν ο καθένας δύο γιους. Το κατάστημα είναι μινιμαλιστικό και καλά επεξεργασμένο. Όπως και οι δύο παραπάνω επιλογές, ο Eggleston το άρεσε επειδή δείχνει την προσωπικότητα και την επιρροή των ιδιοκτητών. "Και στα τρία μέρη υπάρχει ένα υπέροχο εύρος τιμών, από $ 12 έως πάνω από $ 1.000", λέει. "Αισθάνομαι ότι είναι πάντα σημαντικό να μπορέσω να πάρω κάτι, τίποτα ως υπενθύμιση της εμπειρίας που υπάρχει εκεί".

• Μετά από αυτή την περιήγηση, ο Eggleston αρέσει να κατευθύνει στο Mas Tacos του East Nashville, ένα μικρό και πολύ δημοφιλές κατάστημα taco με εξαιρετική σούπα tortilla και άλλες μεξικάνικες απολαύσεις.

• Είναι επίσης οπαδός της Dino's του East Nashville, μιας μεγάλης τρύπας ποτίσματος (η οποία έχει ανακηρυχθεί ως η παλαιότερη κατάδυση στην Music City) και ένα εστιατόριο που πήρε νέους ιδιοκτήτες το 2015. «Αγαπώ τις καταδύσεις με εξαιρετικό φαγητό και πλούσια αισθητική, " αυτή λέει.

Η Electra Eggleston συνεργάστηκε επίσης με τον τοπικό μάγιστρο Otis James.

Το κατάστημα Otis James είναι τώρα ανοιχτό μόνο με ραντεβού, αλλά οι δεσμοί περιορισμένης έκδοσης (εξαιρετικά για την αποφοίτηση ή την Ημέρα του Πατέρα) είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.