Όμορφοι χώροι γάμου στο Νάσβιλ

Αρχοντικά, πάρκα και ακόμη κάστρα μπορεί να είναι το σκηνικό σας

Είτε σχεδιάζετε έναν γάμο προορισμού στο Νάσβιλ είτε ήδη ζείτε στην περιοχή, θα βρείτε σίγουρα εδώ το ιδανικό γαμήλιο σκηνικό που αναζητούν όλοι. Το Νάσβιλ έχει πολλές μοναδικές αίθουσες για γάμους που προσφέρουν ένα σκηνικό για να ταιριάζει στο στυλ κάποιου. Εκατοντάδες τοπικές εκκλησίες στο Νάσβιλ είναι διαθέσιμες για παραδοσιακούς γάμους, αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές. Όταν ψάχνετε για αυτό το αξέχαστο και μαγευτικό μέρος για να πείτε «το κάνω», αναζητήστε τις ακόλουθες υπέροχες επιλογές.

Αρχοντικά και ιστορικά σπίτια

Έχετε δει αυτά τα μεγάλα παλιά αρχοντικά και ιστορικά σπίτια σε ολόκληρη την περιοχή του Νάσβιλ , αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί να παντρευτείτε σε ένα; Αρκετοί εξυπηρετούν αποκλειστικά ως χώροι γάμων. Είναι το φυσικά ιδανικό μέρος για ένα γαμήλιο γαμήλιο στυλ.

Τα περισσότερα από αυτά τα αρχοντικά έχουν αποκατασταθεί πλήρως στην αρχική τους δόξα. Πολλοί μπορούν να νοικιαστούν από την ώρα. Το εύρος τιμών ποικίλλει δραματικά από τόπο σε τόπο. Ο αριθμός των ανέσεων που θα θέλατε επίσης επηρεάζουν την τιμή.

Ορισμένα δημοφιλή μέρη για ένα γάμο περιλαμβάνουν αυτούς τους εντυπωσιακούς ιστορικούς χώρους:

Κάστρα στο Νάσβιλ

Μπορεί να έχετε φωτογραφίσει το γάμο σας σε ένα ευρωπαϊκό κάστρο, αλλά σκεφτήκατε ποτέ ότι θα μπορούσατε να αποκτήσετε γάμο κάστρου και στις Ηνωμένες Πολιτείες; Στην περιοχή του Νάσβιλ, μπορείτε πραγματικά να επιλέξετε από δύο κάστρα για τον γάμο της ιστορίας σας.

Ιστορικό Κάστρο: Αν και μπορεί να μοιάζει περισσότερο με ένα αρχοντικό παρά ένα πραγματικό κάστρο, αυτή η δομή 200 ετών και άνω του ομοσπονδιακού στυλ θα προσφέρει ακόμα ένα όμορφα κομψό σκηνικό για την τελετή σας.

Κάστρο εκατό Oaks: Αυτό είναι μόνο ένα από τα 13 υπόλοιπα κάστρα στη Βόρεια Αμερική. Βρίσκεται στο Winchester, Tennessee, είναι λιγότερο από δύο ώρες από το Νάσβιλ. Το κάστρο Hundred Oaks έχει μια μοναδική ιστορία: Ήταν κάποτε φυτεία αγροικία και αργότερα ένα μοναστήρι. Με τους δύο πύργους της, αυτό θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για έναν γάμο παραμυθιού.

Γαμήλια κρεβάτια και πρωινό

Ένα κρεβάτι και πρωινό μπορεί να προσφέρει ένα από τα πιο γραφικά σκηνικά του γάμου. Πολλά τοπικά bed and breakfasts έχουν όμορφα διατηρημένους κήπους και καλά διατηρημένους χώρους που κόβουν την ανάσα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να ενοικιάσετε όλα τα δωμάτια σε ένα κρεβάτι και πρωινό για αρκετές ημέρες κάθε φορά. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρέχετε στους επισκέπτες εκτός πόλης. Επίσης, έχοντας πρόσβαση για αρκετές ημέρες πριν από τους γάμους, είστε σίγουροι ότι θα έχετε πολύτιμο χρόνο για τις τελευταίες στιγμές προετοιμασίας του γάμου, καθώς και ένα μεγάλο μέρος συγκέντρωσης για το νυφικό κόμμα.

Πάνω απ 'όλα, οι ιδιοκτήτες είναι απίστευτα χρήσιμοι, ενημερωμένοι και ικανοί για τους καλεσμένους τους. Μερικοί ιδιοκτήτες είναι επίσης χειροτονήθηκαν υπουργοί που μπορούν να τελέσουν την τελετή σας, εξοικονομώντας έτσι ένα μικρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε στον προγραμματισμό σας.

Εξωτερικές Γάμοι στο Νάσβιλ

Ψάχνετε για μια εκπληκτική υπαίθρια ρύθμιση για το γάμο σας; Ένα από τα πολλά πάρκα του Νάσβιλ μπορεί να προσφέρει την ιδανική τοποθεσία για την ξεχωριστή σας μέρα. Το σύστημα πάρκων της τοπικής κυβέρνησης της πόλης προσφέρει άδειες γάμου με λογική χρέωση.

Ένα από αυτά τα όμορφα πάρκα της πόλης είναι το Centennial Park. Είναι το σπίτι του Παρθενώνα του Νάσβιλ και υπήρξε αγαπημένος χώρος γάμου για πολλά ζευγάρια με τα χρόνια. Ο κύριος χώρος γάμου στο πάρκο βρίσκεται μέσα στους όμορφους βοτανικούς κήπους, οι οποίοι προσφέρουν έναν απόλυτα εντυπωσιακό κήπο. Η χλωρίδα και η πανίδα περιβάλλονται από κάθε κομψό γεγονός και προσθέτουν ένα εκπληκτικό σκηνικό στις φωτογραφίες του γάμου.

Γαμήλια γλέντι στο Νάσβιλ

Ένας παραδοσιακός γάμος προσκλητήριο προσφέρει ένα πνευματικό περιβάλλον που λίγοι άλλοι χώροι γάμου μπορούν. Ευτυχώς, το Νάσβιλ έχει πολλά παρεκκλήσια για να διαλέξετε. Κάποια παρεκκλήσια μπορούν να φροντίζουν ολόκληρο το γάμο μέχρι τον αρχηγό. Δεν είναι πολύ πιο εύκολο από αυτό.