Οδηγός για τους μεγαλύτερους εργοδότες του Νάσβιλ

Σημαντικές εταιρείες, επιχειρήσεις και βιομηχανία του Nashville

Σκέφτεστε να μετακομίσετε στο Νάσβιλ ή στη Μέση Τενεσί περιοχή; Ψάχνετε να δείτε αν Nashville προσφέρει καλές θέσεις εργασίας;

Έχουμε καταρτίσει μια λίστα με μερικούς από τους μεγαλύτερους εργοδότες του Nashville και ενώ το Nashville προσφέρει τόνους εργασίας σε εκατοντάδες διαφορετικούς τομείς, οι μεγάλες βιομηχανίες είναι ασφαλιστικές, τραπεζικές, εκτυπωτικές και μουσικές.

Ρίξτε μια ματιά και δείτε ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι εργοδότες στο Νάσβιλ, ποιες θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμες και ποια είναι η πρόσληψη.

Η AmSouth κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών με περισσότερους από 12.000 υπαλλήλους. Με εταιρικά οφέλη, ανταγωνιστικές αμοιβές και κίνητρα, η AmSouth προσφέρει μια τεράστια ευκαιρία για περαιτέρω επαγγελματική σταδιοδρομία σε μια εταιρία με ισχυρές αξίες και αποδεδειγμένο ιστορικό. Διαθέσιμες διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Προϊόντα από ξύλο Armstrong

Στο Web: armstrong.com

Η Armstrong είναι παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό και την κατασκευή δαπέδων, οροφών και ντουλαπιών.

BellSouth

Στο Web: www.bellsouth.com

Η BellSouth είναι μια εταιρεία Fortune 100 με ετήσια έσοδα άνω των 20 δισ. Δολαρίων. Βασική τους δραστηριότητα είναι οι καλωδιακές επικοινωνίες και ο μεγαλύτερος τομέας πελατών τους είναι ο καταναλωτής λιανικής.

Bindtech

Στο Web: www.bindtechinc.com

Εμπορικό κατάστημα που προσφέρει πολλές υπηρεσίες όπως σύρμα-0, σπείρα, PUR και τέλεια σύνδεση.

CBRL Group

Στο Web: www.cbrlgroup.com

Η έδρα της στο Λίβανο, Tennessee, λειτουργεί από σήμερα 540 εστιατόρια και μαγαζιά δώρων που λειτουργούν σε 41 κράτη.

Προσωπικό του Αιώνα II

Στο διαδίκτυο: www.centuryii.net/

Ο αιώνας ΙΙ είναι ένας από τους παλαιότερους ΠΕΟ των εθνών και αναγνωρίζεται ως ηγέτης του Tennessee στις εξωτερικές υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού.

Διορθώσεις Corp της Αμερικής

Στο Web: cca.com

Η CCA είναι ο κορυφαίος πάροχος ιδιωτικών υπηρεσιών κρατήσεων και διορθώσεων σε ομοσπονδιακές, κρατικές και τοπικές αρχές.

CJ Διαφήμιση

Στο Web: www.cjadvertising.com

Ιδρύθηκε το 1994, η CJ Advertising είναι η μεγαλύτερη διαφημιστική εταιρεία άμεσης ανταπόκρισης πλήρους υπηρεσίας που εξυπηρετεί αποκλειστικά δικηγόρους προσωπικών τραυματισμών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παρέχουν υπηρεσίες τοποθέτησης πολυμέσων, το Διαδίκτυο, τις δημόσιες σχέσεις, την παραγωγή και τις υπηρεσίες γραφικού σχεδιασμού για περισσότερους από 30 πελάτες σε αγορές άνω των 50, από την Καλιφόρνια μέχρι τη Νέα Υόρκη .

CNA

Στο Web: www.cna.com

Το CNA είναι ο 7 ος μεγαλύτερος εμπορικός ασφαλιστής των ΗΠΑ και ο 14ος μεγαλύτερος ασφαλιστής της αμερικανικής ιδιοκτησίας και ατυχημάτων.

Χριστιανοί πόροι LifeWay

Στο διαδίκτυο: www.lifeway.com

Το LifeWay Christian Resources της Νότιας Βαπτιστικής Συνέλευσης είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές χριστιανικών προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίως.

Clopay πλαστικά προϊόντα

Στο διαδίκτυο: www.clopay.com

Η Clopay Plastic Products Company κατέχει ηγετική θέση στην ανάπτυξη και παραγωγή του ανάγλυφου φραγμού και αναπνεύσιμων πλαστικών μεμβρανών για τις αγορές υγειονομικής περίθαλψης και υγιεινής, καθώς και για τις ταινίες ειδικότητας γραφικών τεχνών.

Coca-Cola Εμφιάλωση

Στο Web: www.cokeconsolidated.com

Η εταιρεία Coca-Cola, που ιδρύθηκε το 1886, είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής, έμπορος και διανομέας μη αλκοολούχων ποτών και σιροπιών.

Μικρή και στενή κοιλάδα

Στο διαδίκτυο: www.dell.com

Η Dell είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Electrolux Αρχική Προϊόντα

Στο διαδίκτυο: www.electrolux.com

Κατασκευαστής της επωνυμίας Μάρκα σπίτι και εμπορικές συσκευές. Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, η Electrolux είναι μια πραγματικά διεθνής εταιρεία, η οποία δίνει ευκαιρίες για επιτυχία και επαγγελματική ανάπτυξη.

Gannett

Στο διαδίκτυο: www.gannett.com

Η Gannett είναι η μεγαλύτερη ομάδα εφημερίδων στις ΗΠΑ όσον αφορά την κυκλοφορία. Οι 99 ημερήσιες εφημερίδες της εταιρείας στις Η.Π.Α. έχουν συνδυασμένη ημερήσια αμοιβή 7,6 εκατομμυρίων.

Gaylord

Στο διαδίκτυο: gaylordhotels.com

Gaylord Opryland Resort & Convention Center - η μεγαλύτερη μη-τυχερού παιχνιδιού στο ξενοδοχείο στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Genesco

Στο διαδίκτυο: www.genesco.com

Η Genesco είναι έμπορος επώνυμων υποδημάτων και αξεσουάρ σε πελάτες με σαφώς αναγνωρίσιμο τρόπο ζωής μέσω όλων των καναλιών διανομής όπου αγοράζουν τα υποδήματα και τα αξεσουάρ τους.

Κατάστημα ειδών σπιτιού

Στο Web: careers.homedepot.com

Οι εταιρείες Home Depot προσφέρουν ένα πλήρες φάσμα ευκαιριών λιανικής πώλησης για φιλικά, εξερχόμενα άτομα σε όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων.

Νοσοκομειακή Εταιρεία της Αμερικής

Στο διαδίκτυο: www.hcahealthcare.com

Το HCA είναι ο κορυφαίος πάροχος των υπηρεσιών υγείας, έχει 190 νοσοκομεία και 200 ​​κέντρα εξωτερικών ασθενών.

IBM

Στο Web: www.ibm.com

Η IBM Global Services, ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής παγκοσμίως, ενσωματώνει την ευρεία γκάμα υπηρεσιών, υλικού, λογισμικού και έρευνας της IBM για να καλύψει τις ανάγκες πληροφορικής ενός ευρέος φάσματος εταιρειών.

Ingram

Στο διαδίκτυο: www.ingrambook.com

Η Ingram Book Group είναι ο μεγαλύτερος διανομέας χονδρικής πώλησης βιβλίων.

Kroger

Στο διαδίκτυο: www.kroger.com/homepage

Η Kroger Co καλύπτει πολλά κράτη με μορφές καταστημάτων που περιλαμβάνουν παντοπωλεία και πολυκαταστήματα, καταστήματα ευκολίας και καταστήματα κοσμημάτων mall.

Βελτιώσεις στο σπίτι Lowes

Στο διαδίκτυο: www.lowes.com

Μια καριέρα στο λιανικό εμπόριο δεν είναι για όλους. Πρέπει να οδηγηθείτε, να εργαστείτε σκληρά, να αντιμετωπίσετε και να είστε με τους ανθρώπους. Πρέπει επίσης να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε την επιτυχία. Η επιτυχία της Lowe μας έχει καταστήσει μια εταιρία Fortune 50 με 160.000 εργαζόμενους-ιδιοκτήτες των οποίων η δουλειά είναι να διευκολύνουν τη ζωή των πελατών μας.

Μέση Tennessee State University

Στο διαδίκτυο: www.mtsu.edu

Το MTSU είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο πανεπιστήμιο στο Τενεσί με φοιτητική εγγραφή 19.000.

Nissan

Στο διαδίκτυο: www.nissanusa.com

Η Nissan είναι ο κατασκευαστής λεπτών αυτοκινήτων.

O'Charley's

Στο διαδίκτυο: www.ocharleys.com

Η O'Charley's Inc. λειτουργεί τα εστιατόρια του O'Charley σε 16 πολιτείες στη Νοτιοανατολική και Midwest.

Primus Automotive Financial Services

Στο διαδίκτυο: www.primuscredit.com

Η PRIMUS Financial Services είναι ένας πλήρης αυτοκινητοβιομηχανικός πόρος που παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για τους αντιπροσώπους αυτοκινήτων και τους πελάτες τους.

Καθαρά γαλακτοκομεία

Στο Web: www.puritydairies.com

Για 75 χρόνια, τα καθαρά γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν θέσει τα υψηλότερα πρότυπα, επενδύοντας τον πρόσθετο χρόνο, το κόστος και την προσπάθεια για να εξασφαλίσουν τα πιο φρέσκα και καλύτερα γευστικά γαλακτοκομικά προϊόντα.

Randstad Βόρεια Αμερική

Στο διαδίκτυο: www.us.randstad.com

Η Randstad είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος οργανισμός στελέχωσης στον κόσμο, με περισσότερα από 2.320 γραφεία σε 16 χώρες σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Ρόδια

Στο διαδίκτυο: www.rhodia.com

Εθνικός κατασκευαστής χημικών ουσιών φωσφορικού νατρίου και υποφωσφορώδους νατρίου που χρησιμοποιούνται στις διεργασίες παρασκευής.

Υπηρεσίες υγείας Saint Thomas

Στο διαδίκτυο: www.stthomas.org

Νοσοκομείο της Νάσβιλ, αφιερωμένο στη Θεραπεία με αγάπη στη χριστιανική παράδοση.

Sara Lee Bakery Group

Στο διαδίκτυο: www.hillshirebrands.com

Η Sara Lee Corporation είναι ένας παγκόσμιος κατασκευαστής και έμπορος προϊόντων υψηλής ποιότητας, επώνυμων προϊόντων για καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Κρατικοί θερμοσίφωνες νερού

Στο διαδίκτυο: www.statewaterheaters.com

Ένας κορυφαίος κατασκευαστής ενεργειακά αποδοτικών θερμαντήρων νερού.

Το κράτος του Τενεσί

Στο διαδίκτυο: www.tn.gov

Πηγαίνετε στον ιστότοπό τους για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κρατικές θέσεις εργασίας στην οργάνωσή τους. Επισκεφθείτε το Τμήμα Προσωπικού. για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας σε όλη την επικράτεια.

Texas Boot Inc.

Κατασκευαστές της J.Chisholm, μπότες Laredo, ανδρικά και γυναικεία ενδύματα και παιδικά υποδήματα.

Tyson Foods

Στο διαδίκτυο: www.tysonfoodsinc.com

Ο μεγαλύτερος προμηθευτής κοτόπουλου, βοδινού και χοιρινού κρέατος στον κόσμο.

Υπηρεσία Ηνωμένων Αποστολών

Στο Web: www.ups.com

Η μεγαλύτερη παγκόσμια εταιρεία μεταφορών παγκοσμίως, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες και εδάφη και απασχολεί 370.000 άτομα παγκοσμίως.

ΗΠΑ Smokeless Tobacco Mfg.

Στο διαδίκτυο: www.ussmokeless.com

Η USSTC είναι ο κορυφαίος παραγωγός και έμπορος του μόνο αναπτυσσόμενου τμήματος της αμερικανικής καπνοβιομηχανίας, υγρού καπνού χωρίς καπνό.

Vanderbilt

Στο διαδίκτυο: www.mc.vanderbilt.edu

Το Vanderbilt University Medical Center έχει χτίσει μια ισχυρή φήμη ως ηγέτης στην ιατρική εκπαίδευση, την έρευνα και την περίθαλψη των ασθενών σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική περιοχή και το έθνος κατά τη διάρκεια της ιστορίας του.

Visteon

Στο διαδίκτυο: www.visteon.com

Η Visteon εξυπηρετεί τους κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού αυτοκινήτων (OEM) και την aftermarket. Οι τεχνολογίες που βασίζονται στους καταναλωτές επικεντρώνονται σε τρεις βασικούς τομείς - την ηλεκτρονική, τον εσωτερικό και τον έλεγχο του κλίματος.

Vought Βιομηχανίες Αεροσκαφών

Στο διαδίκτυο: www.voughtaircraft.com

Η Vought Aircraft έχει αποδεδειγμένο ιστορικό ανάπτυξης και κατασκευής αεροσκαφών ανώτερης ποιότητας και αξίας για στρατιωτική και εμπορική χρήση παγκοσμίως.

Η Wal-Mart Stores Inc

Στο διαδίκτυο: www.walmart.com

Εθνικός έμπορος λιανικής πώλησης με μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας, φιλική εξυπηρέτηση και, φυσικά, καθημερινές χαμηλές τιμές.

Συσκευασία Werthan

Στο διαδίκτυο: www.werthan.com

Η Werthan Συσκευασία ενός κατασκευαστή τυπωμένων σακουλών για κατοικίδια ζώα, χρησιμοποιεί τους ανθρώπινους και υλικούς πόρους της για μέγιστη παραγωγικότητα και ανώτερη εξυπηρέτηση. Κάθε βήμα που γίνεται στην παραγωγή των συσκευασιών τους είναι ζωτικής σημασίας για την εκπλήρωση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας.