Οδηγός επισκεπτών της αίθουσας Επιστημών της Νέας Υόρκης

Η NYSCI κάνει τη μάθηση για τη διασκέδαση και την αφοσίωση της επιστήμης για παιδιά και οικογένειες

Στεγασμένο σε περίπτερο που χτίστηκε για την Παγκόσμια Έκθεση του 1964 , το NYSCI είναι ένα πρακτικό κέντρο επιστήμης και τεχνολογίας από το 1986. Τα παιδιά όλων των ηλικιών θα αγαπούν τις πολυάριθμες πρακτικές δραστηριότητες που είναι ταυτόχρονα διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές. Το Rocket Park επιτρέπει στους επισκέπτες να δουν μερικές από τις πρώτες ρουκέτες και τα διαστημόπλοια που ξεκίνησαν τον διαστημικό αγώνα. Το μουσείο έχει επίσης μια περιοχή ειδικά για τους νεότερους επισκέπτες, το Preschool Place, το οποίο είναι ιδανικό για μικρά παιδιά.

Η επίσκεψη στην αίθουσα της επιστήμης της Νέας Υόρκης με τα παιδιά σας θα σας θυμίζει αναπόφευκτα τα μουσεία επιστημών από την παιδική σας ηλικία. Αν και αυτό σημαίνει ότι κάποια από τα εκθέματα χρειάζονται ενημέρωση, σημαίνει επίσης ότι υπάρχουν πολλά κλασικά εκθέματα μουσείων επιστημών που μπορείτε να απολαύσετε βλέποντας τα παιδιά σας να μαθαίνουν για το φως, τα μαθηματικά και τη μουσική με τον ίδιο τρόπο που κάνατε.

Η NYSCI διαθέτει πολλά νέα και προσωρινά εκθέματα για να εξερευνήσετε. Μια πρόσφατη έκθεση σε κινούμενα σχέδια είχε πολλές ευκαιρίες για τα παιδιά να δοκιμάσουν το χέρι τους για να σχεδιάσουν και να εμψυχώσουν τις δικές τους μίνι ταινίες. Υπάρχουν επίσης δύο μεγάλες διαδηλώσεις που διεξάγονται καθημερινά - μια ανατομή βόμβου για αγελάδες (μην ανησυχείτε, απλώς παρακολουθείτε!) Και μια επίδειξη χημείας. Και οι δύο είναι καλά γίνονται και εμπλέκονται - φθάνουν περίπου 5 λεπτά νωρίς για να πάρουν ένα μπροστινό κάθισμα έτσι ώστε να μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την απόλαυσή σας.

Κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το Science Playground και το Mini-Golf Course με επιπλέον χρέωση.

Από το 2010, η NYSCI φιλοξένησε το World Maker Faire στα τέλη Σεπτεμβρίου. Είναι ένα θαυμάσιο διαδραστικό και δημιουργικό γεγονός και είναι πολύ δημοφιλές. Τα εισιτήρια πωλούνται ειδικά για αυτή την εκδήλωση και η στάθμευση δεν είναι διαθέσιμη στο NYSCI κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες, την είσοδο και τα εκθέματα, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της αίθουσας επιστήμης της Νέας Υόρκης.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την επίσκεψη στο NYSCI