Κόμμα αποκριών της Κεντρικής Δύσης

Συμμετάσχετε στο Διασκεδαστικό Celebration στο Σεντ Λούις

Για κάποια συναρπαστική διασκέδαση αποκριών, ελέγξτε τη γειτονιά του Central West West στο St. Louis . Η ετήσια εκδήλωση αποκριών του CWE προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες σε αυτή την κοσμοπολίτικη και δροσερή περιοχή της πόλης κάθε χρόνο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπάρχουν πράγματα για την καταπολέμηση των παιδιών. Τη νύχτα είναι η σειρά των ενηλίκων με μουσική, φαγητό, ποτά και ένα απίστευτο κοστούμι διαγωνισμού που περιλαμβάνει βραβεία μετρητών για τους τρεις πρώτους νικητές και τα δώρα του Central West West για τους υπόλοιπους 10 κορυφαίους διαγωνιζόμενους κοστουμιών.

Το Halloween fest είναι δωρεάν, αλλά όσοι θέλουν να συναγωνιστούν στο διαγωνισμό κοστουμιών μόνο για ενήλικες πρέπει να πληρώσουν ένα τέλος.

Πότε και που

Η εορτή των αποκριών της Κεντρικής Δύσης τελειώνει κάθε χρόνο το Σάββατο πριν από το Halloween. Το 2017, το πάρτι θα γίνει το Σάββατο 28 Οκτωβρίου. Επιχειρήσεις σε όλη τη γειτονιά θα είναι ανοιχτές για τον εορτασμό, αλλά τα περισσότερα από τα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου διαγωνισμού κοστουμιών, συμβαίνουν στη διασταύρωση των δρόμων Maryland και Euclid στην καρδιά το κεντρικό δυτικό άκρο.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Η εορταστική εκδήλωση CWE Halloween είναι μια ημερήσια εκδήλωση που ξεκινά στις 11 π.μ. με παρέλαση για παιδιά και τελειώνει τα μεσάνυχτα με τον διαγωνισμό ενδυμάτων για ενήλικες και πάρτι. Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

11 π.μ .: Παιδική παρέλαση
Μεσημέρι: Trick-ή-θεραπεία στις επιχειρήσεις του Κεντρικού West End
1 μ.μ .: Παρέλαση σκυλιών, με τα κουτάβια σας στο κοστούμι
2 μ.μ.: Ζωντανή ψυχαγωγία στη σκηνή στις λεωφόρους Maryland και Euclid
6 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα : Κόμμα μπλοκ μόνο για ενήλικες
8 έως 10 μ.μ .: Διαγωνισμός ενδυμάτων για ενήλικες

Ο διαγωνισμός κοστουμιών

Η μεγαλύτερη εκδήλωση του κόμματος CWE Halloween είναι πάντα ο διαγωνισμός κοστουμιών. Αν ποτέ δεν ήσαστε, είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να δείτε. Μερικοί διαγωνιζόμενοι πάνε όλοι έξω και έβαλαν πολύ χρόνο και προσπάθεια στα δημιουργικά κοστούμια τους. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών και πάντα υπάρχουν κάποια κοστούμια που ωθούν τα όρια της καλής γεύσης.

Αλλά αυτό είναι μέρος της διασκέδασης πάρα πολύ. Το ποσό συμμετοχής είναι $ 25 για άτομα ή $ 50 για ομάδες και πρέπει να καταβληθεί σε μετρητά. Και το χρηματικό έπαθλο δεν είναι πάρα πολύ άθλιο. ο πρώτος νικητής περπατά στο σπίτι 2.500 δολάρια πλουσιότερος. Όλοι ενθαρρύνονται να φορούν κοστούμι αν είναι στο διαγωνισμό ή όχι. Αν χρειάζεστε κάποιες ιδέες για ντύσιμο, εδώ θα βρείτε αποκριάτικες στολές στο Σαιντ Λούις .

Να πάρει εκεί

Το Central West West είναι εύκολο να φτάσετε, αλλά ένας χώρος στάθμευσης πιθανόν να είναι δύσκολο να βρεθεί μόλις φτάσετε στη γειτονιά. Από το Highway 40 / Interstate 64, πάρτε την έξοδο Kingshighway και πηγαίνετε βόρεια στη λεωφόρο Maryland. Ορισμένες θέσεις στάθμευσης είναι διαθέσιμες σε όλη τη γειτονιά, αλλά γεμίζουν γρήγορα. Υπάρχουν επίσης χώροι στάθμευσης / γκαράζ στο μπλοκ 4600 της λεωφόρου Lindell, το συγκρότημα 4700 της λεωφόρου McPherson και στη λεωφόρο 435 N. Euclid.

Αν θέλετε να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, η πλησιέστερη στάση Metrolink είναι ο σταθμός Central West End κοντά στο Barnes-Jewish Hospital.