Ένας οδηγός για το Coed Slowpitch Softball Leagues στο Σεντ Λούις

Βρείτε μια ψυχαγωγική ή ανταγωνιστική ένωση για εσάς ή την ομάδα σας

Coed softball είναι μια πολύτιμη παράδοση στο St Louis. Μόλις ο καιρός είναι αρκετά ζεστός, νέοι ενήλικες (και μερικές φορές όχι τόσο νεαροί ενήλικες) παίρνουν στα πεδία μπάλα το βράδυ μετά την εργασία ή τα απογεύματα της Κυριακής. Ορισμένα πρωταθλήματα softball είναι αρκετά ανταγωνιστικά και απαιτούν το καλύτερο της ομάδας τους, αλλά τα περισσότερα υπάρχουν για περισσότερους κοινωνικούς λόγους και επικαλούνται πιο φιλικό παιχνίδι.

Η εύρεση ενός σφαιρικού πρωταθλήματος μπορεί να είναι κάπως τρομακτικό, καθώς πολλά πρωταθλήματα προσλαμβάνουν ομάδες επιτυχώς απλά από στόμα σε στόμα.

Έτσι αν ψάχνετε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα, αλλά δεν είστε σίγουροι πού να παίξετε, εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα δημοφιλέστερα coed αργά γήπεδα γκολφ softball στη μεγαλύτερη περιοχή του Σαιντ Λούις.

Σύνδεσμος ερασιτεχνικών εταιρειών softball του Σεντ Λούις

Ενιαία πρωταθλήματα παιχνιδιού ψυχαγωγίας παίζονται σε τέσσερα πάρκα στην περιοχή South St Louis. Τα πάρκα περιλαμβάνουν τους Tilles, Lindenwood, Francis και Willmore.

Η Λέσχη Softball του Σαιντ Λούις

Πολλά από τα πρωταθλήματα είναι ανταγωνιστικά, αλλά υπάρχουν και λίγες ομάδες ψυχαγωγίας. Προσφέρονται πρωταθλήματα με πρωταθλήματα και παιχνίδια στο Forest Park ή σε πολλά πάρκα της Νότιας Πόλης, συμπεριλαμβανομένων των πάρκων Arsenal, Berra, Carondelet, Lindenwood, Lyon, Tilles και Willmore.

Αθλητισμός σούπερ μπόουλ του Σαιντ Λούις

Ενιαία πρωταθλήματα παιχνιδιών που προσφέρονται σε δύο θέσεις, Πεδίο # 5 στο Jefferson Barracks, εκτός Cy Road, και στο JCCA στο Creve Coeur, κοντά στη διασταύρωση των Lindbergh & Olive Boulevards. Τα πρωταθλήματα είναι ανοικτά σε πλήρεις ομάδες, μερικές ομάδες ή άτομα που θέλουν να τοποθετηθούν σε μια ομάδα αναψυχής.

Πόλη του Webster Groves, Μιζούρι

Το single game, ψυχαγωγικό πρωτάθλημα έπαιξε στο Blackburn Park. Βρίσκεται στη γωνία των οδών Edgar και E. Jackson.

Πόλη του Florissant, Μιζούρι

Πρωτάθλημα με μονό ή διπλό κεφάλα έπαιξε στο πάρκο του Αγίου Φερδινάνδου. Βρίσκεται βόρεια από τη διασταύρωση της οδού Lindbergh Blvd. και Patterson Rd.

Τόσο οι ψυχαγωγικές όσο και οι ενδιάμεσες διοργανώσεις είναι διαθέσιμες.

Πόλη του Τσέστερφιλντ, Μιζούρι

Ένα ενιαίο παιχνίδι αναψυχής παιχνίδι έπαιξε στο αθλητικό συγκρότημα Chesterfield Valley, 17925 North Outer 40 Road.

Πόλη του Brentwood, Μιζούρι

Ένα άλλο πρωτάθλημα αναψυχής που παίζει μεμονωμένα παιχνίδια στο Brentwood Park, 9100 Russell Avenue.

Πόλη του Clayton, Μιζούρι
Πρωτάθλημα μονής ή διπλής κεφαλίδας, που παίζεται στο Shaw Park, δίπλα στο Brentwood Blvd., ακριβώς βόρεια του πάρκου Forest Park.
Αριθμός Παιχνιδιών: Ένα πρωτάθλημα παιχνιδιών παίζει οκτώ παιχνίδια, καθώς και ένα τουρνουά πλέι-οφ. Το πρωτάθλημα διπλής κεφαλίδας παίζει για έξι εβδομάδες, καθώς και ένα τουρνουά πλέι-οφ για αποκλεισμό.
Ημέρα και ώρα των αγώνων: Τα πρωταθλήματα παιχνιδιών παίζουν Κυριακές, Δευτέρες και Τετάρτες. Το πρωτάθλημα διπλής κεφαλίδας παίζει την Τρίτη. Όλα τα παιχνίδια (μονής ή διπλής κεφαλίδας) κρατούνται ανά ώρα από τις 6:00 έως τις 10:00 μ.μ.
Φωτισμένα πεδία: Ναι
Επίπεδο Δεξιοτήτων: Διαθέσιμα πρωταθλήματα (Κυριακή), Αγωνιστικά (Δευτέρα) και Αναψυχής (Τετάρτη).
Περίοδος εγγραφής για νέες ομάδες: 1η Φεβρουαρίου έως δύο εβδομάδες πριν από το πρώτο παιχνίδι
Ξεκινά η περίοδος: Ένα πρωτάθλημα παιχνιδιών αρχίζει στις 25 Απριλίου 2010. Το πρωτάθλημα διπλών κεφαλίδων ξεκινάει στις 15 Ιουνίου 2010
Τέλη: Ενιαία παιχνίδια - 450 δολάρια ανά ομάδα για κατοίκους, 500 δολάρια για μη κατοίκους.

Διπλό κεφαλίδες - $ 525 ανά ομάδα για κατοίκους, $ 575 για μη κατοίκους.
Στοιχεία επικοινωνίας: Liz Hickox, 314-290-8503 ή ehickox@ci.clayton.mo.us.