Ημέρα παιχνιδιού ποδοσφαίρου της Νεμπράσκα - Συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων

Η εμπειρία της ημέρας ποδοσφαίρου της Νεμπράσκα είναι διαφορετική από οποιαδήποτε εμπειρία NFL. Όπως και πολλοί αθλητικοί χώροι κολλεγίων, η ατμόσφαιρα είναι κάτι που πρέπει να γνωρίσετε.

Θα δείτε κόκκινο από την πρώτη στιγμή που φτάσατε στο Memorial Stadium, όπου βάζουν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις σε όλα τα αθλήματα.

Πήρε ένα βήμα παραπέρα, ο σπάνιος αέρας του παιχνιδιού του κολλεγίου στροβιλίζεται γύρω από το Λίνκολν.

Αυτή είναι η έδρα του Πανεπιστημίου Nebraska Cornhuskers, ενός από τα καλύτερα προγράμματα του έθνους από το 1970.

Ίσως να μην ενδιαφέρεστε πολύ για τα αρχεία ή το Cornhuskers. Δεν πειράζει. Πρόκειται για μια παράσταση ακόμη και για τους αντιπάλους και εκείνοι που δεν έχουν καμία σχέση έρχονται να δουν.

Προέρχονται από αγροκτήματα και προαστιακές γειτονιές. Ορισμένοι οδηγήσουν 400 μίλια μονόδρομα για ένα παιχνίδι τριών ωρών. Άλλοι φτάνουν στο Interstate 80 από το Omaha στα 75 μίλια την ώρα (το νόμιμο όριο ταχύτητας). Αλλά σχεδόν όλοι οι οπαδοί που μαρκάρουν Memorial Stadium έχουν τουλάχιστον αυτά τα κοινά: φορούν κάποιο συνδυασμό κόκκινου ή λευκού.

Αυτό κάνει για μια μοναδική εμφάνιση καθώς περπατάτε στην πανεπιστημιούπολη. Μικρά ρεύματα κόκκινων στα πεζοδρόμια της πόλης που γίνονται ποτάμια καθώς πλησιάζετε στην 10η οδό, στη συνέχεια μια κόκκινη θάλασσα μέσα στο γήπεδο, η οποία κρατά τώρα περίπου 90.000 οπαδούς την ημέρα του παιχνιδιού.

Ο αναλυτής του ESPN και πρώην προπονητής της Ινδιάνας, Lee Corso, είπε κάποτε ότι ο Lincoln είναι ο τελευταίος τόπος που θα ήθελε να πάρει την αήττητη ομάδα του με έναν τίτλο στη γραμμή. Υπάρχουν και άλλα μέρη όπου παίζεται το κορυφαίο ποδόσφαιρο, αλλά εδώ θα δείτε το σχολικό πνεύμα και το αθλητικό πνεύμα στην απλούστερη και πιο ισχυρή του μορφή.

Το κρατικό πνεύμα μπορεί να διακυβεύεται επίσης. Η Νεμπράσκα φιλοξενεί μόνο 1,9 εκατομμύρια ανθρώπους και ένα μεγάλο πανεπιστήμιο που παίζει ποδόσφαιρο Division IA. Χωρίς διαιρεμένες πιστώσεις εδώ.

Αυτός είναι ένας λόγος που τα πλήθη της Νεμπράσκα είναι από τα πιο ποδοσφαιρικά μυαλά στη γη. Είναι επίσης βαθμολογούνται ιδιαίτερα για την αθλητική ικανότητα. Κάθε παιχνίδι, που κερδίζει ή χάνει, χιλιάδες οπαδοί δίνουν στην αντίπαλη ομάδα μια όρθια επευφημία καθώς εισέρχεται στο σαλόνι του.

Πότε είναι η τελευταία φορά που το είδες στο αγαπημένο σου γήπεδο NFL;

Memorial Stadium είναι το σπίτι σε μια τεράστια οθόνη jumbo πάνω από 100 πόδια πλάτος. Είναι μέρος ενός συστήματος που ονομάζεται φυσικά "Huskervision". Είναι το είδος που θα περιμένατε να βρείτε στο NFL, μόνο μεγαλύτερο.

Ο Λίνκολν (πληθυσμός 265.000) είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νεμπράσκα, αλλά προσφέρει τη φιλοξενία μιας μικρότερης πόλης. Οι άνθρωποι καλωσορίζουν τους ξένους με μια ξεχωριστή μάρκα φιλοξενίας στη Μέση Ανατολή.

Ο χώρος στάθμευσης μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, αλλά είναι δυνατό να επιφυλαχθεί χώρος στάθμευσης στο γκαράζ στο κέντρο της πόλης μόλις λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι.

Οι δρόμοι είναι συσκευασμένοι σε ένα πρωί του παιχνιδιού και πιθανότατα θα ακούσετε το συγκρότημα Cornhusker Marching Band να θερμαίνει τη φημισμένη γραμμή τυμπάνου που παίζει σε όλο το παιχνίδι. Η προθέρμανση της μπάντας ανέρχεται σε μια υπαίθρια ελεύθερη συναυλία. Αποκομίστε ένα σημείο κοντά στο Kimball Recital Hall ή την Sheldon Art Gallery στην πανεπιστημιούπολη UNL. Το συγκρότημα μπαίνει στο Memorial Stadium κατά μήκος του 10ου δρόμου περίπου 30 λεπτά πριν το kickoff.

Τα εστιατόρια της πόλης προσφέρουν ευκαιρίες για μεσημεριανά γεύματα "για να πάνε" στο παιχνίδι. Μόνο το φαγητό αξίζει ένα ταξίδι. Το βόειο κρέας Nebraska αγαπάει τον κόσμο. Το τοπικό φαβορί είναι το runza. Η βάση του βοείου κρέατος και η λάχανο κρέατος πωλούνται μέσα και γύρω από την περιοχή του σταδίου σε μικρές τιμές.

Οι οπαδοί της Νεμπράσκα αγαπούν επίσης τα ζεστά σκυλιά τους με κόκκινο χρώμα Fairbury που πωλούνται σε όλο το γήπεδο.

Lincoln έχει μια σειρά από αλυσίδες ξενοδοχείων, αλλά δεν είναι πολλά δωμάτια στο κέντρο της πόλης. Οι τιμές τους είναι χαμηλές από τα παράκτια πρότυπα, αν και πολλοί χρεώνουν ένα ασφάλιστρο στα Σαββατοκύριακα του ποδοσφαίρου Έτσι, μερικές φορές είναι καλύτερο να κάνετε κράτηση δωματίων στη Δυτική Ομαχά, μόλις 35 λεπτά μακριά (θυμηθείτε ότι το όριο ταχύτητας 75 μίλια ανά ώρα).

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τις πτήσεις. Το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Eppley της Omaha παρέχει συνήθως καλύτερες πιθανότητες για μια φτηνή πτήση. Νοτιοδυτικά, σερβίρει το Omaha και συχνά προσφέρει καλές τιμές, όπως και το Kansas City International, περίπου τρεις ώρες νοτιοανατολικά του Λίνκολν.

Αυτό είναι ίσως το χειρότερο μυστικό ψυχαγωγίας στο Midwest. Στο τέλος μιας εξαιρετικά απογοητευτικής σεζόν του 2017, η σειρά πωλήσεων της Nebraska ήταν ακόμα άθικτη και είχε φτάσει στα 361 συνεχόμενα έπαθλα στο σπίτι (ένα συνεχές ρεκόρ NCAA που χρονολογείται από τον Νοέμβριο.

2, 1962). Τα εισιτήρια εποχής αμφισβητούνται σε δικαστήρια διαζυγίου και διαζυγίου. Με λίγα λόγια, δεν θα είστε σε θέση να περπατήσετε μέχρι ένα παράθυρο εισιτηρίων και να έχετε την επιλογή σας από θέσεις και τιμές.

Εδώ είναι που αντιμετωπίζετε προβλήματα ως ταξιδιώτης του προϋπολογισμού. Τα εισιτήρια στα παιχνίδια Nebraska είναι σε μεγάλη ζήτηση και δεν φθάνουν φτηνά.

Οι αγγελίες στην εφημερίδα παρέχουν οδηγούς, αλλά χρησιμοποιούν καλή λογική. Μερικοί θα είναι υπερτιμημένοι και ορισμένοι πωλητές θα επιμένουν ότι δεν θα βρείτε διαθέσιμα εισιτήρια.

Αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Φτάστε νωρίς και κοιτάξτε στην περιοχή ανατολικά του γηπέδου για τους πωλητές. Ο Χρυσός Οδηγός περιλαμβάνει καταχωρίσεις για διάφορα σημεία πώλησης εισιτηρίων που θα χρεώνουν ένα μέτριο "τέλος" πάνω από την ονομαστική αξία. Αποφύγετε τα καθίσματα στις ανατολικές και δυτικές πλευρές του γηπέδου που βρίσκονται πάνω από τη σειρά 36, καθώς βρίσκονται κάτω από το ανώτερο κατάστρωμα και οι γραμμές όρασης είναι κακές.

Στη μέση της σεζόν 4-8, οι τιμές των εισιτηρίων μειώθηκαν σε πρωτοφανή επίπεδα. Αλλά η ανακοίνωση ότι ο πρώην στρατηγός Husker Scott Frost θα αναλάβει ως επικεφαλής λεωφορείο τροφοδότησε τον ενθουσιασμό ανεμιστήρα και οδήγησε τις τιμές πίσω στα υψηλά επίπεδα των προηγούμενων ετών. Αναμείνετε να πληρώσετε από $ 100 - $ 300 USD ανά εισιτήριο, και ακόμη περισσότερο για τις θέσεις επιλογής στα βασικά παιχνίδια. Όμως, τα εισιτήρια παιχνιδιών μη-συνεδριακών παιχνιδιών της πρώτης εποχής συχνά μπορούν να βρεθούν για λιγότερο από $ 100.

Όπως συμβαίνει με κάθε δημοφιλές χώρο ποδοσφαίρου κολλεγίων, πληρώνει για να δοκιμάσει εκείνα τα εισιτήρια παιχνιδιού πρώιμης σεζόν. Τα παιχνίδια αργά-σεζόν τείνουν να έχουν μεγαλύτερη σημασία, λιγότερα διαθέσιμα καθίσματα και υψηλότερα έξοδα.

Αν δεν σας αρέσει η ιδέα να ταξιδέψετε χωρίς εισιτήρια παιχνιδιών, ελέγξτε το eBay ή το StubHub για διαθέσιμες θέσεις.