Σαν Φρανσίσκο με έναν προϋπολογισμό: Συμβουλές για την εξοικονόμηση χρημάτων

7 τρόποι για να σώσει σε διακοπές του Σαν Φρανσίσκο

Μπορείτε να αφήσετε την καρδιά σας στο Σαν Φρανσίσκο, αλλά δεν χρειάζεται να αφήσετε και τις αποταμιεύσεις της ζωής σας. Αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να επισκεφθείτε το Σαν Φρανσίσκο, να διασκεδάσετε και να κρατήσετε τους ελέγχους σας.

Βρείτε ξενοδοχεία στο Σαν Φρανσίσκο σε έναν προϋπολογισμό

Οι τιμές των ξενοδοχείων στο Σαν Φρανσίσκο είναι σε άνοδο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάτε για τη χαμηλότερη τιμή καταλόγου ή να παραμείνετε σε ένα βρώμικο μέρος με πικρό προσωπικό μόνο για να κρατήσετε το κόστος καταθέσεων υπό έλεγχο.

Ο Οδηγός ξενοδοχείων του Σαν Φρανσίσκο θα σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα ξενοδοχεία και να μάθετε πώς να τα πάρετε για τις καλύτερες δυνατές τιμές.

Ακόμη καλύτερα: Χρησιμοποιήστε μερικά απλά κόλπα για να βρείτε ένα μέρος για να μείνετε στο Σαν Φρανσίσκο, μην πληρώνετε ποτέ όσο το "μέσο" κόστος - και πάντα μένετε σε ευχάριστα μέρη χωρίς κρυφές χρεώσεις στάθμευσης. Χρησιμοποιήστε τον απλό οδηγό για να βρείτε τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων στο Σαν Φρανσίσκο για να μάθετε πώς να φτάσετε σε ένα ωραίο δωμάτιο για την ίδια τιμή με ένα "φτηνό".

Αξιοθέατα

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Το Σαν Φρανσίσκο έχει μεγάλη φήμη, αλλά είναι μια εκπληκτικά μικρή πόλη (49 τετραγωνικά μίλια) και τα περισσότερα από τα τουριστικά αξιοθέατα βρίσκονται σε περίπου το ένα τρίτο αυτού του.

Ο χώρος στάθμευσης είναι δύσκολο να βρεθεί και η κυκλοφορία στην πόλη μπορεί να καταστρέψει τις καλύτερες διαθέσεις. Για να χειροτερέψουν τα πράγματα, τα περισσότερα από τα κεντρικά ξενοδοχεία χρεώνουν $ 40 ή περισσότερα ημερησίως για στάθμευση, ποσοστό που μπορεί να είναι υψηλότερο από το κόστος ενοικίασής σας και ένα συγκεκριμένο προϋπολογισμό-buster.

Εξερευνήστε άλλους τρόπους για να περάσετε αντ 'αυτού. Εάν θέλετε να βγείτε έξω από την πόλη για μια μέρα, νοικιάστε ένα αυτοκίνητο για μία μόνο ημέρα, χρησιμοποιώντας μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που διαθέτει γραφείο της πόλης (οι περισσότερες από τις σημαντικότερες).

Αγοράστε ένα διαβατήριο Muni

Πολλοί λαοί δεν σκέφτονται για το κόστος μεταφοράς όταν σχεδιάζουν να επισκεφθούν το Σαν Φρανσίσκο με προϋπολογισμό, αλλά μπορούν να προσθέσουν επάνω. Κάθε βόλτα στο τελεφερίκ θα σας στείλει πίσω $ 5 ανά άτομο. Ένα Muni Passport κοστίζει περίπου το ίδιο με δύο βόλτες με τελεφερίκ, αλλά είναι επίσης καλό για απεριόριστα ταξίδια στα τελεφερίκ, τα ιστορικά τραμ και τα λεωφορεία. Ορισμένες από τις κάρτες εισόδου έκπτωσης που αναφέρονται παραπάνω περιλαμβάνουν αυτό ή μπορείτε να τις αγοράσετε σε αυτές τις θέσεις.

Τρώει

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε ένα ακριβό εστιατόριο, αλλά είστε σε αυστηρό προϋπολογισμό, οι τιμές του μεσημεριανού γεύματος είναι συχνά χαμηλότερες από το δείπνο. Ή δοκιμάστε μία από τις αγαπημένες μου στρατηγικές: πάρτε ένα πραγματικά φτηνό γεύμα και περάστε το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού γεύματός σας για δείπνο. Κάθε Ιανουάριο και Ιούνιο, πολλά από τα κορυφαία εστιατόρια του Σαν Φρανσίσκο συμμετέχουν στην Εβδομάδα Εστιατορίων του Σαν Φρανσίσκο, προσφέροντας ειδικά γεύματα σταθερής τιμής για μειωμένες τιμές.

Να είστε έξυπνοι για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης από SFO

Ο καλύτερος τρόπος για να πάει εξαρτάται από το πού κατευθύνεστε στην πόλη και πόσοι άνθρωποι βρίσκονται στην ομάδα σας. Για να μάθετε όλες τις επιλογές, ελέγξτε τον οδηγό για να φτάσετε στο Σαν Φρανσίσκο .

Λιγότερο γνωστό για το Airfare

Μια προτροπή για να ψωνίσετε για αεροπορικά εισιτήρια είναι μοιραία - αλλά αλήθεια.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι η Southwest Airlines και η Jet Blue δεν συμμετέχουν σε κανένα από τα sites σύγκρισης των ναύλων. Ελέγξτε ξεχωριστά τις τιμές τους κατευθείαν στις ιστοσελίδες τους.

Μπορεί να έχετε διαβάσει ότι η Google Flights υπόσχεται να βρει τα χαμηλότερα κόμιστρα και θα σας πει ακόμα και πότε θα αγοράσετε για να πάρετε την καλύτερη προσφορά. Εδώ είναι το βρώμικο μικρό μυστικό: δεν ελέγχουν τη Southwest Airlines. Έκανα τυχαίο έλεγχο σε μια πτήση μετ 'επιστροφής από το Σαν Χοσέ προς το Burbank, περίπου ένα μήνα πριν, ταξιδεύοντας από Κυριακή έως Πέμπτη.

Το καλύτερο εισιτήριο των αεροπορικών εισιτηρίων της Google ήταν 350 δολάρια, το οποίο περιελάμβανε μια στάση στο Φοίνιξ ή το Πόρτλαντ και πήρε πέντε ώρες ή περισσότερο - για ένα ταξίδι που θα μπορούσατε να οδηγήσετε σε αυτό το χρονικό διάστημα. Πηγαίνοντας κατευθείαν στο δικτυακό τόπο της Southwest, ο χαμηλότερος ναύλος ήταν $ 158, με ένα ωράριο ταξιδιού. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι ήδη μια απόφαση όχι-brainer, αλλά προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι η πρώτη σας ελεγμένη τσάντα πετάει ελεύθερη στη Νοτιοδυτική. Και σε περίπτωση αλλαγής των σχεδίων σας, η Southwest δεν χρεώνει τέλη αλλαγής (αν και ο βασικός ναύλος μπορεί να ανεβαίνει).

Για ακόμη πιο ευκαιρίες για ψώνια, δοκιμάστε το Oakland Airport (OAK), το οποίο είναι σχεδόν τόσο κοντά στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο ως SFO - και έχει καλύτερες εγγραφές άφιξης στο χρόνο.

Αγοράστε το αεροπορικό σας εισιτήριο στο Σαν Φρανσίσκο τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα για να πάρετε χαμηλότερη τιμή. Ο φτηνότερος μήνας για να πετάξει στο Σαν Φρανσίσκο είναι ο Οκτώβριος (ο οποίος είναι συμπτωματικός ένας από τους ωραιότερους μήνες που θα είναι εκεί, καιρός-σοφός). Το πιο ακριβό είναι τον Ιούλιο.