Οδηγός για τις καλύτερες προσφορές έκπτωσης στο Λος Άντζελες

Προσφορές για δείπνο, αξιοθέατα, μουσεία, ξενοδοχεία και άλλα

Εκτός από τα Top Free Things to Do στο Λος Άντζελες και το Φτηνές LA Eats που δεν απαιτούν έκπτωση, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχεδόν οτιδήποτε άλλο από τα εστιατόρια μέχρι τα αξιοθέατα για διασκέδαση με αυτές τις εκπτώσεις.

Γενικός

Το πρώτο μέρος για να ελέγξετε για μειωμένα αξιοθέατα είναι ο τοπικός ιστότοπος CVB. Η LA Tourism έχει εξαλείψει την ειδική σελίδα προσφοράς τους, αλλά οι ιστοχώροι Anaheim CVB και Long Beach CVB μοιράζονται ειδικές προσφορές από τα μέλη τους.

Το AAA προσφέρει επίσης πολλές εκπτώσεις για τα μέλη που ταξιδεύουν στο Λος Άντζελες, συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων σε σημαντικά αξιοθέατα.

Θελγήτρα

Αυτά τα σημαντικά αξιοθέατα συχνά προσφέρουν εκπτωτικά κουπόνια ή πακέτα.

Ορισμένα μουσεία προσφέρουν δολάρια-off κουπόνια στις ιστοσελίδες τους. Ορισμένες προσφέρουν εκπτώσεις για Goldstar , Groupon ή Living Social. Μπορείτε επίσης να δείτε αυτό τον κατάλογο των ελεύθερων μουσείων LA και των ελεύθερων ημερών του μουσείου .

Εάν παίρνετε το Starline Tours Hop-On Hop-Off Tour, το εισιτήριό σας παίρνει επίσης 2 για 1 ή ποσοστιαίες εκπτώσεις σε πολλά αξιοθέατα.

Θέατρο και περισσότερο

Το Goldstar προσφέρει μειωμένα εισιτήρια σε πολλές θεατρικές παραγωγές στη Νότια Καλιφόρνια καθώς και αθλητικές εκδηλώσεις, μουσικά γεγονότα, μουσεία και αξιοθέατα, γυαλιά, εκπτώσεις σπα και πολλά άλλα. Τα περισσότερα εισιτήρια είναι μισή τιμή. Ορισμένα είναι δωρεάν (με μεγάλη χρέωση υπηρεσιών). Μερικοί έχουν μόνο μια ελαφριά έκπτωση που σχεδόν ακυρώνεται με έξοδα.

Το LA Stage Tix και το Plays411 προσφέρουν αμφότερες προσφορές εισιτηρίων θεάτρου για το θέατρο της LA.

Κάρτες και πακέτα έκπτωσης έλξης

(Κάντε κλικ σε τίτλους για κριτικές προϊόντων.)

Για επιπλέον εξοικονόμηση, οι ακόλουθες εταιρείες προσφέρουν πακέτα έκπτωσης για φαγητό, ψυχαγωγία και έλξη, κάρτες και κουπόνια.

Η κάρτα Go Los Angeles Card είναι μια κατ 'αποκοπήν κάρτα με βάση τον αριθμό των ημερών που χρησιμοποιούνται, η οποία προσφέρει δωρεάν είσοδο σε πάνω από 30 αξιοθέατα, όπως μουσεία , περιηγήσεις και χώρους που δεν περιλαμβάνονται σε άλλες κάρτες ή πακέτα.

Το βιβλίο ψυχαγωγίας είναι ένα βιβλίο κουπονιών και μια κάρτα έκπτωσης με εκπτώσεις σε εκλεκτά εστιατόρια και εστιατόρια γρήγορου φαγητού, αξιοθέατα, εκδρομές, κρουαζιέρες, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων , παντοπωλεία και πολλά άλλα.



Το CityPass προσφέρει το Southern California CityPass για εκπτώσεις σε συνδυασμό με μεγάλα θεματικά πάρκα, όπως Disneyland, LEGOLAND και SeaWorld.

Ιστοσελίδες

Το Groupon.com προσφέρει έναν ενδιαφέροντα τρόπο για να εξοικονομήσετε χρήματα σε τρόφιμα, αξιοθέατα, ταξίδια και τυχαίες δραστηριότητες και υπηρεσίες στην περιοχή του Λος Άντζελες προσφέροντας εκπτώσεις όγκου για έναν ελάχιστο αριθμό αγορών. Μπορείτε να εγγραφείτε για ημερήσιες προσφορές στα εισερχόμενά σας ή απλά να κάνετε αναζήτηση στον ιστότοπο για να δείτε ότι οι προσφορές είναι διαθέσιμες τώρα. Αρχικά όλες οι συμφωνίες ήταν περιορισμένες χρονικά, αλλά πολλές συμφωνίες τρέχουν τώρα επ 'αόριστον.

Living Social είναι σαν το Groupon, προσφέροντας καθημερινές προσφορές στα εισερχόμενά σας, όπως εστιατόρια, αξιοθέατα, ταξίδια, υπηρεσίες spa και πολλά άλλα. Το LivingSocial Restaurant Plus σας επιτρέπει να καταχωρείτε εκ των προτέρων τις πιστωτικές σας κάρτες και αυτόματα σας δίνει 10% πίσω σε μια επιλογή από εστιατόρια που συμμετέχουν.

Το GiltCity είναι ένα high-end έκδοση του Groupon, προσφέροντας εκπτώσεις σε μια πιο περιορισμένη επιλογή πολυτελών υπηρεσιών, εξαιρετική τραπεζαρία, θεραπείες και προϊόντα καλλωπισμού υγείας και ομορφιάς.

Εδώ είναι περισσότερες LA εστιατόρια εκπτώσεις και κουπόνια, καθώς και φθηνά τρώει στο Λος Άντζελες που δεν απαιτούν ειδική έκπτωση.