Πηγαίνετε στην κάρτα του Λος Άντζελες

Πώς να μεγιστοποιήσετε τις αποταμιεύσεις στο LA Αξιοθέατα με την κάρτα Go Los Angeles

Η κάρτα Go Los Angeles από τους Smart Destinations ήταν αρχικά μόνο ένα all-inclusive διάλειμμα έλξης που περιλαμβάνει την είσοδο σε μια ποικιλία από θεματικά πάρκα, μουσεία και αξιοθέατα σε τρεις επαρχίες. Το αρχικό δελτίο είναι ακόμα διαθέσιμο, αλλά τώρα προσφέρονται και περάσματα για συγκεκριμένα ενδιαφέροντα ή ένα προσαρμοσμένο δελτίο κατασκευής-δική σας που προσφέρει ένα ελάχιστο 20% από την τιμή πύλης δύο ή περισσότερων αξιοθέατων.

Οι αρχικές κάρτες All-Inclusive Go Los Angeles περιλαμβάνουν 34 αξιοθέατα της περιοχής LA και μπορούν να αγοραστούν για χρονικές περιόδους από μία έως επτά ημέρες.

Οι τιμές των καρτών για ενήλικες κυμαίνονται από $ 85 για μια κάρτα 1 ημέρας έως $ 315 για μια κάρτα 7 ημερών. Οι κάρτες για παιδιά κάτω των 13 κυμαίνονται από $ 69 έως $ 275. Αυτές οι τιμές μειώνονται περιστασιακά ακόμα περισσότερο μέσω της ιστοσελίδας. Η κάρτα 7 ημερών είναι η καλύτερη προσφορά. Παρακολουθήστε τις πωλήσεις 10% των καρτών 3-7 ημερών.

Το περίφημα Build Your Own σας προσφέρει 39 αξιοθέατα για να επιλέξετε από το LA, συν 5 στο Σαν Ντιέγκο και 3 στο Λας Βέγκας.

Κάρτες αξιοθέατων για το Λος Άντζελες και άλλες πόλεις είναι διαθέσιμες στο smartdestinations.com

Ελέγξτε μερικά δρομολόγια κάρτας Sample Go Los Angeles

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Καλύτερες στιγμές

Η κάρτα All-Inclusive

Η κάρτα all-inclusive Go All Inclusive Card περιλαμβάνει την είσοδο στο Six Flags Magic Mountain , το Knott's Berry Farm , την Knott's Soak City και τις περιηγήσεις στούντιο της Sony Pictures και Warner Bros. στο LEGOLAND . Οι κάρτες 3-7 ημερών περιλαμβάνουν επίσης μία εισαγωγή καθημερινών στο Universal Studios Hollywood . Οι κάρτες των 7 ημερών είναι η καλύτερη υπόθεση από μακριά. Θα σας δώσουν 2 ακόμη ημέρες για να επισκεφθείτε όλα τα αξιοθέατα για μερικά ακόμα δολάρια από τις κάρτες των 5 ημερών. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε τις ημέρες σας διαδοχικά για όσο διάστημα τις χρησιμοποιείτε εντός 14 ημερών από την πρώτη ενεργοποίηση της κάρτας.

Αν δεν επισκέπτεστε θεματικά πάρκα, η αξία αυτής της κάρτας εξαρτάται από το πόσο θέλετε να προωθήσετε τον εαυτό σας. Θα χρειαστεί να χωρέσετε τρεις ή τέσσερις δραστηριότητες σε μια μέρα για να κάνετε μία κάρτα 1 ημέρας αξίζει τον κόπο, η οποία φαίνεται σαν μεγάλη πίεση όταν βρίσκεστε σε διακοπές, αλλά υπάρχουν ορισμένοι συνδυασμοί που την καθιστούν χρήσιμη.

Ορισμένες νέες δραστηριότητες προστέθηκαν το 2017, συμπεριλαμβανομένου του Sky Space του OUE στο Downtown LA, και η τιμή αυξήθηκε ελαφρά. Η τοποθέτηση στις εκδρομές της Sony και της Warner Bros. μαζί με μια μουσική στάση όπως η Madame Tussauds είναι πολύ εφικτή (το έχω κάνει) και εξοικονομεί $ 50 με την κάρτα μιας ημέρας.

Με την αύξηση των τιμών, η κάρτα μιας ημέρας είναι η ίδια τιμή με την τιμή εισόδου στην πύλη για 1 ημέρα στο Magic Mountain και το online εισιτήριο προόδου 3 ημερών είναι πολύ καλύτερη, οπότε δεν θα χρησιμοποιούσα την ημέρα μιας ημέρας αλλά εξακολουθεί να είναι $ 10 λιγότερο από την online τιμή ενός εισιτηρίου ενηλίκων για το LEGOLAND, οπότε ίσως αξίζει να πάρετε την κάρτα μόνο για αυτό.

Από την άλλη πλευρά, η τοποθέτηση σε επτά έως 10 πράγματα σε 7 ημέρες είναι εύκολη. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν συμπεριλάβετε τα Universal Studios, το Six Flags Magic Mountain, το Knott's Berry Farm, την Queen Mary, το Ενυδρείο του Ειρηνικού, το LA City Tour και τα Movie Stars Homes και το LEGOLAND.

Μετά από αυτό, όλα είναι μπόνους. Δεδομένου ότι έχετε 14 ημέρες για να χρησιμοποιήσετε τις ημέρες της κάρτας σας, μπορείτε να χαλαρώσετε ανάμεσα σε έντονες ημέρες.

Τα αξιοθέατα είναι ευρέως διασκορπισμένα γεωγραφικά, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει σε αρκετό χρόνο για να ταξιδέψετε ανάμεσα σε αξιοθέατα όταν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κάρτα.

Αν επισκέπτεστε το Λος Άντζελες το χειμώνα, λάβετε υπόψη ότι κάποια αξιοθέατα μπορεί να είναι κλειστά, μόνο ανοιχτά τα σαββατοκύριακα ή έχουν μειωμένες ώρες, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει πόσα μέρη μπορείτε να χωρέσετε στο δρομολόγιο σας.

Επίσης, ακόμα και όταν κάποια αξιοθέατα είναι ανοιχτά αργότερα, η κάρτα είναι καλή μόνο μέχρι τις 5:30 μ.μ. Μόλις εισέλθετε, μπορείτε να μείνετε όσο θέλετε, αλλά πρέπει να εισέλθετε μέχρι τις 5:30. Σε κάποιους χώρους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας για να παραλάβετε τα εισιτήριά σας μέχρι τις 5:30 και να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα.

Ελέγξτε μερικά δρομολόγια κάρτας Sample Go Los Angeles

Build-Your-Own Go Λος Άντζελες Κάρτα

Η κάρτα Build-Your-Own υποτίθεται ότι εγγυάται έκπτωση 20% σε οποιαδήποτε τρία ή περισσότερα αξιοθέατα που δεν περιλαμβάνουν το Universal Studios και 10% έκπτωση εάν περιλαμβάνεται η Universal. Ωστόσο, αυτό είναι εκτός της τιμής πύλης. Έτσι, σε ορισμένες περιπτώσεις, η προεξοφλημένη διαδικτυακή τιμή από τον χώρο είναι πάνω από 20%, έτσι η κάρτα δεν είναι καλή προσφορά. Για παράδειγμα, το Berry Farm του Knott έχει σημαντικά μειωμένη τιμή στο διαδίκτυο κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους και το Six Flags Magic Mountain είναι επίσης λιγότερο online, οπότε αν συνδυάσετε αυτά τα δύο σε μια Κάρτα Build-Your-Own, θα πληρώσατε 10 δολάρια περισσότερο από την αγορά τα δύο αξιοθέατα στις ιστοσελίδες τους.

Ωστόσο, για άλλα αξιοθέατα, υπάρχει είτε μικρότερη έκπτωση, όπως για την περιοδεία Starline Hop On, Hop Off ή καμία online έκπτωση, όπως η περιοδεία Redline Walking Tour, έτσι ώστε ακόμα και αν δεν είναι πολύ 20% εκτός των online τιμών, .

Η κάρτα Build Your Own σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε αξιοθέατα στο Σαν Ντιέγκο και το Λας Βέγκας, αν εξερευνείτε πιο μακριά.

Value Package Themed Go Κάρτες του Λος Άντζελες

Εκτός από το All-Inclusive και το Build Your Own Cards, μια άλλη επιλογή είναι να επιλέξετε μια προκαθορισμένη κάρτα με ένα προκαθορισμένο υποσύνολο αξιοθέατων. Αυτές οι προσφορές αλλάζουν. Οι εκπτώσεις που αναφέρονται είναι από την τιμή της πύλης, οπότε η εξοικονόμηση σε σύγκριση με τις τιμές στο διαδίκτυο μπορεί να είναι μικρότερη, ανάλογα με τα αξιοθέατα που περιλαμβάνονται, αλλά εξακολουθούν να είναι συνήθως πάνω από 10%.

Περίοδος εκτεταμένης χρήσης

Σε αντίθεση με τις κάρτες All-Inclusive, όπου πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον καθορισμένο αριθμό ημερών εντός 14 ημερών, στα Πακέτα Αξίας και στο Build-Your-Own, έχετε 30 ημέρες για να επισκεφθείτε όλα τα αξιοθέατα στο πέρασμα, έτσι είναι επίσης εξαιρετικό εάν είστε τοπικοί και θέλετε να δείτε μερικά αξιοθέατα που δεν έχετε επισκεφτεί πριν ή πρόσφατα.