Αδελφότητα των Ταξιδιωτών Παντελόνων 2

Μάθετε πού πυροβολήθηκε η Sisterhood 2 στην Ελλάδα

Η Αδελφότητα των Ταξιδιωτικών Παντελόνων 2 είναι εν μέρει πυροβόλησε στην Ελλάδα . Η Ελλάδα βρίσκεται επίσης στις τουρκικές τοποθεσίες που χρησιμοποιούνται στην Αδελφότητα. Οι ίδιες ελληνικές τοποθεσίες χρησιμοποιήθηκαν και στην Αδελφότητα Ι.

Ταξιδεύοντας παντελόνι Τοποθεσίες στην Ελλάδα

Θήρα

Τα ελληνικά τμήματα της ταινίας Traveling Pants II γυρίστηκαν στο νησί της Σαντορίνης. Σκηνές πυροβολήθηκαν στο χωριό της Οίας, στο λιμάνι του Αμμούδι και σε βραχώδεις σχηματισμούς και άλλες όμορφες τοποθεσίες γύρω από το νησί.

Ωστόσο, ο επίσημος κατάλογος τοποθεσιών από την Alcon Entertainment δείχνει μόνο ελληνικές τοποθεσίες στην Ευρώπη. Αλλά τμήματα της ταινίας υποτίθεται ότι έχουν τεθεί στην Τουρκία. Οι τουρκικές τοποθεσίες είναι πραγματικά πυροβολισμένες στην Ελλάδα. όπως υποψιάστηκα από μια αναλαμπή ενός αρχαιολογικού χώρου στο ρυμουλκούμενο, πυροβολήθηκε και στη Σαντορίνη, αν και όχι προφανώς στο Ακρωτήρι , μια αρχαία μινωική πόλη που είχε ταφεί στην ηφαιστειακή έκρηξη της Θήρας. Φαίνεται σαν ένας αρχαιολογικός χώρος που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ταινία, αν και ο θάλαμος ένας χαρακτήρας πέφτει μέσα μπορεί να είναι ένα πραγματικό δωμάτιο στο Ακρωτήρι κομμένο στην ακολουθία.

Η ταινία βασίζεται στα άγρια ​​δημοφιλή βιβλία για νέους ενήλικες και ακολουθεί τις περιπέτειες των τεσσάρων φίλων κατά τη διάρκεια και μετά το πρώτο έτος τους από το γυμνάσιο.

Παρεμπιπτόντως, ο Alexis Bledel, ο οποίος απεικονίζει τη Λένα στην ταινία, δεν είναι Έλληνας παρά ένα ελληνικό όνομα - Είναι Αργεντινής και Μεξικανοαμερικανός.

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό λογαριασμό για ένα οικογενειακό ταξίδι εμπνευσμένο από την αρχική "Sisterhood of the Traveling Pants".

Μια Τέλεια Ημέρα: Σε ένα ελληνικό νησί.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων σε και κοντά στην Αθήνα: Περιηγήσεις στην Αθήνα μπορείτε να κάνετε κράτηση απευθείας