Βρείτε μια εθελοντική ευκαιρία στο Μπρούκλιν

Ψάχνετε για την τέλεια ευκαιρία εθελοντών στο Μπρούκλιν; Υπάρχουν πολλές οργανώσεις που θέλουν τη βοήθειά σας. Δείτε πώς μπορείτε να τα βρείτε.

Αποφασίστε τι σας ενδιαφέρει

Σου αρέσουν τα παιδιά; Είστε λάτρης των ζώων; Ανησυχείτε για τους άστεγους; Μόλις μειώσετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, θα είναι ευκολότερο να βρείτε τον τέλειο εθελοντή αγώνα.

Συνδέσου στο διαδίκτυο

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για τη σύνδεση εθελοντών με πρόθυμους οργανισμούς.

Δοκιμάστε το Idealist.org, το οποίο σας επιτρέπει να αναζητήσετε ευκαιρίες κατά τοποθεσία και / ή ενδιαφέρον. Η NYCares και η OneBrick προσφέρουν επίσης μια ποικιλία επιλογών εθελοντών.

Επισκεφθείτε το Κέντρο Εθελοντισμού του Δημάρχου

Το Κέντρο Εθελοντών του Δημάρχου, ένας εξαιρετικός ιστότοπος με βάση το NYC, είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει εθελοντικές αντιστοιχίες για παιδιά, ενήλικες και ακόμη και ομάδες.

Προχωρήστε στη Βιβλιοθήκη

Συμπληρώστε μια ηλεκτρονική εφαρμογή και εργάστε ως βοηθός στο σπίτι, καλωσορίστε τους επισκέπτες στη βιβλιοθήκη, βοηθήστε τους ενήλικες να μάθουν να διαβάζουν ή να διδάσκουν τις δεξιότητες των υπολογιστών.

Προσφορά για βοήθεια σε ένα μουσείο

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μουσείου και αναζητήστε οποιεσδήποτε αιτήσεις ή ευκαιρίες εθελοντισμού που μπορεί να προσφέρει.

Δεν χρειάζεται να κάνετε δεσμεύσεις

Οι εθελοντές χρειάζονται πάντα για διακοπές και ειδικές εκδηλώσεις. Ο χρόνος σας εκτιμάται πολύ, ανεξάρτητα από το αν μπορείτε να δεσμευθείτε σε έξι ώρες ή έξι μήνες.